26.10.07

HOW TO START EACH DAY WITH A POSITIVE OUTLOOK

Εβάρυνεν η ατμόσφαιρα σε αυτόν το μπλογκ με αυτά τα περί προδοτών τζαι τα ατέρμονα α(υ)ννανικά. Αλλάσσω κουβέντα να γελάσουμεν τζαι λλίον. Προοδευτικο~ψυχιατρο~απογοητευμένοακελικο~τζιερυνειοτο~σκαλιωτο~ξερογώ μην με αποκαλέσεις προδότην της πατρίδας. Εν ανέκδοτον. Φυσικά το ότι το έλαβα στα αγγλικά εν πολλά ύποπτη η πηγή του. Γελάστε όμως χωρίς προδοτικές ενοχές αναλαμβάνω όλην την ευθύνην, έτσι τζαι αλοιώς εγώ επούλησα την ψυχήν μου στους ελβετούς.

1. Create a new file folder on your computer.
2. Name it “Tassos Papadopoulos”.
3. Drag it to the Recycle Bin.
4. Empty the Recycle Bin.
5. Your PC will ask you, 'Do you really want to get rid of “Tassos Papadopoulos”?
6. Firmly Click 'Yes.'
7. Feel better instantly.



Next week, we'll do Giorgos Lillikas..

13 comments:

Demetris said...

Palio re acera, en metra.

Anonymous said...

aceras δεν θα χρειαστεί να κάμεις virtual deletion του Τάσσου. Μετά από τη συμβουλή του Κασουλίδη, θα κάμει χαρακίρι τζιαι θα τον ακολουθήσουμε όλοι εμείς που σκεφτούμαστε να τον ψηφίσουμε.

Αμμά ευρωπαϊκός πολιτικός λόγος αααα!!!

Anonymous said...

Angela Rippon!
Angela Rippon!
Angela Rippon!

She's got big tits


PS. Anthropophoron, ήθελες χαλάρωση τζιαι ανέκδοτα; Λούθου τους τωρά.

:-)

Anonymous said...

Ασερά, μπορεί ναν παλιό, αλλα εν εκτονωτικό. thanks

AXL said...

@ κανεί πιον

Το καλόν είναι ότι οι τηλεοράσεις έπαιξαν ολόκληρη την δήλωση του κασουλίδη ο όποιος διευκρίνισε ότι δεν εννοεί να αυτοκτονήσει ο πρόεδρος αλλά σε χώρες που υπάρχει σαν έθιμο το χαρακίρι τότε οι πολιτικοί που οδηγούν σε αυτές τις εξελίξεις κάνουν χαρακίρι.

Θέλεις να πεις κάμνετε ότι εν καταλάβετε ξα εν εκαταλάβετε που τα καλά?

@Όλους

Εμέναν ο τασσος και το επιτελείο του αθυμίζουν μου κάτι κοπέλια μέσα στους καφενές που ξιτιμάζουν τον κόσμον ούλλον τζαι μόλις τους πεις τίποτε θίγονται τζαι είτε φωνάζουν όπως τους πελλούς ότι τους εσυκοφάντησες είτε κάμνουν όπως μωρές παρθένες.

Απόλαυσα τζίνον που τους έκαμε το ΑΚΕΛ με την ΕΟΚΑ Β τζαι εφκήκαν τζαι εσηίζαν τον κόλον τους τζαι θελαν στοιχειά και απόδειξης διαφορετικά εν συκοφάντες τζίνοι που τα είπαν.

Το κορυφαίον ήταν που έβαλαν τον Σύρον να διαψεύσει (αξιόπιστος ως το αμην)τζαι τον τασσον να λαλεί εγώ εν τους είδα (ο αξιόπιστος εν εσυνάντησα τον Σ. Ντενκτάς πριν το δημοψήφισμα)

Εγώ πάντως καταλάβω την αντίδραση τους.

Τεκμηρίωσε τεκμηρίωσε τους ισχυρισμούς περί συνεργασίας του Χριστόφια με τους ξένους τζαι για την συνεργασιών με το συναγερμό εν λογικό να θέλουν τζαι τούτοι τεκμηρίωση.

Μα να τους θωρείς να αυτοαποκαλούνται συκοφάντες είναι χαρά θεού.

ΕΞΩ ΡΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΡΕΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΖΑΙ ΧΑΡΤΟΣΗΜΑ.

Τα χάζια έπονται ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ

@ ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ - ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΥΣ
Την επίκληση της περιρρέουσας από τον Άντρο να την πάρουμε και σαν απολογιά για την όποιαν συμμέτοχη του ΑΚΕΛ στην τότε κατάσταση?

Lexi_penitas said...

AXL, έχω τζιαι εγω την ίδιαν απορία που την ώρα που άκουσα τον Κυπριανου να συναφέρνει τη περιρρέουσα. Αποφασίσαν λαλείς να αποτάξουν τέλια το πρόσφατο αμαρτωλό παρελθόν τους;

Anonymous said...

@ AXL

Μαλάθκιανε λλίον κουμπάρε. Μεν τα παίρνεις ολα στα σοβαρά. Ο καϋμένος ο aceras ήθελε να σας χαλαρώσει αλλά εσεις ατού. Μαλάθκιανε! Εχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας. Αν δεν χαλαρώσεις εννά κάμεις έλκος.

Anonymous said...

Τζεινο του Αντρου για την περιρρέουσα ήταν πολλά πετυχημένο. Αργησε όμως 3 χρόνια και μια αιωνιότητα...

Anonymous said...

Αγαπητέ Χριστόφια και Νίκο Χρυσάνθου εσείς που όπως λέτε έχετε καλές σχέσεις με τους Τουρκοκύπριους γυρίστε τους παντού να δούνε ότι εν έχουμε Κούρδους πουδά. Πάρτε τους τζαι στο Κελλάκι να σιγουρευτούν. Επελάνα μας ρε με τους Κούρδους.

Σταρχεία μου said...

Ένα δυο ένα δυο, όβερ όβερ...
Κούρδοι ποιοι Κούρδοι; Πού Κούρδοι; Πότε και γιατί;

Anonymous said...

Ρε περιέργε, εσιεις πολλύ χιουμορ τελικά. Ο Χρυσάνθου τζιαι ο Χριστοφιας δεν πρέπει να παν μαζί στο Κελλάκι όμως γιατί το Ποντίκι μπορεί να γράψει ότι είχαν μυστική συνάντηση.

Bananistanos said...

Μιαν τζε εσυναφερετε Κούρδους τζείνο το παιδί που επούλα το περιοδικό τους στα φώτα του woolworth που εχάθηκεν? Εκαθάρισεν τον καμιά μυστική υπηρεσία ή εκανόνισεν του κανένα διαβατήριο ο Λάζαρος?

Εν βρίσκω με το περιοδικό πιον...

Anonymous said...

Που τον τζαιρό που του woolworth έγινε Debenham's εν ιβρίσκει τον τόπο...