24.4.11

Οι νεοεοκαβητατζιήδες στην βουλή


Δεν λέω νεοφασίστες διότι εν πολλά γεννικός όρος. Άλλωστε, που την στιγμήν που δεν καθορίζουν τον εαυτόν τους οι ίδιοι σαν τέθκοιον, γιατί να το κάμω εγώ. Το εοκαβητατζιής τα λέει όλα για το τι σημαίνει ιδεολογία της επιθετικότητας τζιαι του μίσους προς τον άλλον, της ανωτερότητας της φυλής, του έρωτα προς τα όπλα τζιαι την βία.

Για το ΕΛΑΜ ο λόγος πον να κατεβεί στες εκλογές.

Τους εύχομαι να φκάλουν βουλευτήν.

Δεν είναι που δεν σιχαίνομαι τον λόγο, τες ιδέες τζιαι τες πράξεις τους. Το εύχομαι ακριβώς επειδή τες θεωρώ τον καρκίνον ενός δημοκρατικού πολιτεύματος βασισμένου πας την κοινωνικήν συναίνεσην. Θωρώ ότι μόνος τρόπος να προστατευτεί το κοινωνικόν σώμαν είναι να ξέρει την αρρώσκιαν που μπορεί να του φάει το κορμίν όλον, όπως το έφαεν στην Ιταλίαν τζιαι στην Ισπανίαν προπολεμικά, όπως το έφαεν στην Ελλάδαν τζιαι στην Πορτογαλλίαν μεταπολεμικά, όπως το έφαεν στην Κύπρον το 74. Τον καρκίνον του σώματος τον διαγνώθεις έγκαιρά, τον εντοπίζεις επακριβώς τζιαι κόφκεις το μέρος που εντζίστην. Δεν τον αφήνεις να αλωνίζει διότι φοάσαι την εγχείρησην ή την χημειοθεραπείαν. Έτσι κάμνεις τζιαι με τον καρκίνον της κοινωνίας.

Η απόφαση τους να βάλουν υποψηφιότηταν στες εκλογές είναι λάθος για τζιείνους τζιαι καλόν για όσους δεν τους αγαπούν. Ως εχτες, όσους πολιτικούς η ψυχή μοιάζει με τζιείνην των ΕΛΑΜιτών, εγλύφαν τους γιατί ορπίζαν πως εν να πιάουν την ψήφον, τζιαι ειδικά το σταυρούιν τους στες εκλογές. Τωρά που ψαρεύκουν τζιαι τζιείνοι στα ίδια νερά, θα τους ηφτύννουν. Όχι βέβαια απο αρχές, πάλε για το σσυφφέρον. Ας είναι τζιαι έτσι.

Δεν μπορεί ένας βλάκας Κουλίας που την Γιαλούσαν τζιαι ένας βλάκας Βαρνάβας που τον Ασιερίτου να καλλιεργούν την ιδεολογίαν του μίσους για να ντζίσουν τα αντανακλαστικά της του φόβου ωρισμένων πολιτών για να τους ηψηφίσουν. Τα ψέματα κύριε Κουλία που ενσυνείδητα εδιάδιδες για να μεγαλοποιείσεις έναν πρόβλημαν τζιαι να δημιουργήσειςτεχνιτόν αίσθημαν αδικίας προς τους Κυπραίους που έχουν οικονομικές δυσκολίες, έρκουνται σου μπούμεραγκ τωρά. Τα "παιδιά" που λαλεί τζιαι ο αρχιεπίσκοπος, είναι αρκετά βλάκες για να νομίζουν ότι θα λύσουν όλα τα προβλήματα με την απομόνωσην των Ελλήνων (τζιαι των Κυπραίων μαζίν) που τον κόσμον, όπως εκάμαν οι συνταγματάρχες του Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Ξέρουν όμως το δικόν τους, τζιαι δεν δέχουνται να γινούν το πεφκούδιν σου που θα σε οδηγήσει ξανά στην βουλευτικήν σου έδραν.

Μακάρι να πιάσουν τα πραγματικά τους ποσοστά, πάνω που 5 τοις εκατόν, πέρκι πάρουν τζιαι το ΔΗΚΟ, ο Συναγερμός τζιαι η ΕΔΕΚ τες πραγματικές τους ευθύνες σε σχέσην με την ξενοφοβίαν, με τον Γριβισμόν, με τον εθνικισμόν, με την ομοφοβίαν.

Δεν γίνεται Κύριε Κάρογιαν (και οπαδοί) να έχεις έτσι καραγκιόζην μες το κόμμαν σου για βουλευτήν τζιαι να μεν φκαίννεις να επανορθώννεις όταν λαλεί ψέματα ότι η υπουργός (που εφκάλετε εσείς) έπιαχεν αναγιωτούς τους Αράπηες τζιαι διά τους 7΄000 € τον μήναν.

Δεν γίνεται Κύριε Ομήρου (και οπαδοί) να έχετε έναν Βαρνάβαν που κάμνει τα ίδια με τον Κουλίαν. Είναι τζιαι αντροπή προς τον Μάρξ που κάποτε αγαπήσατε. Δεν γίνεται να πααίννει ο βουλευτής σας σε φασιστική σύναξην να διαδηλώσει, πως να το κάμουμεν δηλαδή. Αντρέπουνται όλοι οι σοσιαλιστές του κόσμου για σας.

Δεν γίνεται Κύριε Αναστασιάδη να πααίννεις εσύ κάθε χρόνον να κορτώννεις πρώτην θέσην στο μνημόσυνον του Γρίβα για να κρατάς τζιαι τους Γριβικούς κοντά, όπως κρατάς τζιαι τους φιλελεύθερους του Στυλιανίδη τζιαι του Παπαπέτρου για να έχει μεγάλον κόμμαν. Δεν γίνεται Βουλευτής σου ή υποψήφιος σου να πααίννει με αυτά τα λέσια του Κέντρου με τους ρατσιστές τζιαι να μεν λαλείς τίποτε. Ούτε τζιαι όταν άλλος ανακατώννει την ομοφυλοφιλίαν με την ανωμαλίαν τζιαι το έγκλημαν να βρίσσεις τζιαι να τους έσιεις ούλλους πάλε για υποψήφιους σου.

Μακάρι το ΕΛΑΜ να φκάλει έστω τζιαι έναν βουλευτήν, να το έχετε τζιαι μες το εθνικόν συμβούλιον με τον Περδίκην τζιαι τον Συλλούρην. Πέρκι μάθετε να είσαστιν ίσιοι τζιαι να κάμνετε πολιτικήν αρχών. Γιατί ως που κάμνεται την αλούπαν τζιαι δεν λαλείτε τίποτε άμπα τζιαι χάσετε κανέναν ψηφούδιν, κάμνετε όπως τον άρρωστον που έπιασεν καρκίνον τζιαι δεν πάει στον γιατρόν να θεραπευτεί διότι περιπαίζει τον εαυτόν του ότι δεν είναι τίποτε τζιαι θα περάσει. Η ιδεολογία του μίσους δεν περνά. Αν δεν την πολεμίσεις με τον ορθόν λόγον δρατζιάζει τζιαι σε τρώει τζιαι σέναν. Τζιαι οι τρεις δημοκρατικές παρατάξεις της δεξιάς τζιαι του κέντρου χρειάζεται να έβρουν την ίδιαν δύναμην που βρίσκει ένας συνάνθρωπος μας που του έτυχεν δύσκολη αρρώκια τζιαι ήβρεν το κουράγιον να την αντικρύσει όπως είναι τζιαι να δοτζιημάσει να την βάλει πουκάτω. Προς το παρόν, κάμνουν πους εν θωρούν. Όλοι οι φασίστες, οι ξενοφοβικοί, οι ομοφοβικοί, οι φίλοι του αμπελοπουλιού τζιαι οι οπαδοί του Γρίβα υποψήφιοι να δήτε πως θα επανεκλεγούν.

Καλά επινίκια σε όλους.