12.9.09

το θράσος των διχοτομικών


άμα θκιαβάζω τον κυπριακόν τύπο τζιαι ππέφτω πάνω σε μαργαριτάρια όπως

"Σειρά επικρίσεων κατά του Νίκου Αναστασιάδη προκάλεσαν τα δημοσιεύματα. Ο αν. πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Νίκος Κουτσού κατηγόρησε τον Νίκο Αναστασιάδη ότι μετατράπηκε και πάλι σε δεύτερο διαπραγματευτή για να εξυπηρετήσει τα σχέδια των ξένων. Κάλεσε μάλιστα τους οπαδούς του ΔΗΣΥ να αντιληφθούν το δίχτυ που ξαναστήνει ο κ. Αναστασιάδης για να εξασφαλίσει την υποστήριξή τους στην άλωση της πατρίδας..."

διαιρωτώμαι πόσον θράσος μπορεί να έχει κάποιος Κύπριος για να αποκαλεί άλλον Κύπριο υπηρέτην των ξένων συμφερόντων. Η αναίδια φτάννει στα όρια της παραφροσύνης όταν σκεφτείς ότι ο κατηγορούμενος για υπηρέτης των ξένων έπιαεν στες τελευταίες εκλογές την αυξημένην υποστήρηξην του κόσμου τζιαι κουμπά 35%. Τούτον το 35% του κόσμου που είναι θύμαν των ύβρεων του αδερφού του γέροντα Εφραίμ δεν μπορεί να απαντά με ευγένεια όπως κάμνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ όταν αντιδρά λέοντας απλά ότι "κάποιοι προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά, πουλώντας πατριωτισμό". Πρέπει να του πεί κυπριακά, κοφτά τζιαι ξικούτσουλλα "πού πάεις ρε κύριε ξιβράκωτος μες το ποστάνιν που τα αγγούρκα;" Εσού που στο βάθος της μαύρης σου ψυχής, που προσπαθείς να βάψεις γαλάζια, προτιμάς την διχοτόμησην παρά την ομοσπονδία, να μας παρετάς με του υπηρέτες των ξένων συμφερόντων. Εσού είσαι ο υπηρέτης των ξένων τζιαι μάλιστα του βαθέως κράτους της Τουρκίας τζιαι του Ντεκτάς που ονειρεύκουνται διχοτόμησην.

Πάψετε αγαπητοί μου συμπατριώτες να αποκαλείτε έτσι πολιτικούς "απορριπτικούς". Να τους λαλείτε με το πραγματικόν τους όνομαν: Διχοτομικούς να τους λαλείτε.

Για να μεν σηκώννουνται όπως τον πόρτον που το βρατζίν τζιαι οι άλλοι τζιαι να έχουμεν για ρεφραίν σε έτσι είδους αισχρές ύβρεις την συνήθη πλέον συμπλήρωσην "Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Φώτης Φωτίου, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο κ. Αναστασιάδης ευνοεί την κατάθεση πρωτοβουλιών από ξένους παράγοντες για το Κυπριακό, σημείωσε ότι το ΔΗΚΟ δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Καταδίκασε δε κάθε προσπάθεια για συγκεκαλυμμένη επιδιαιτησία. Ο εκπρόσωπος της ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης, σημείωσε ότι τα ΗΕ θα πρέπει να ασκήσουν πιέσεις στην Τουρκία."

Να πάτε να γαμηθήται επαίσχυντα ανθρωπάκια που δεν τολμάτε καν να πείται σαν άνδρες αυτόν που θέλετε τζιαι αντίς για τούτο βρίζετε τους άλλους για τες δικές σας ενοχές.

Θέλετε διχοτόμησην, πέτε το, τζιαι δεν θα σας παρεξηγήσει κανένας. Η μισή σχεδόν Κύπρος την θέλει (τζιαι έλληνες τζιαι τούρτζιοι) τζιαι δεν τους επαρεξήγησεν κανένας.

Τη διχοτόμημένην Κύπρο που εβάλατε πάνω στα σύμβολα σας (όπως αυτόν που είναι αναρτημένο στην αρχή) δεν ήταν για να μην την ξεχάσουμεν που την εβάλλατε, ήταν για να την συνηθίσουμεν.

Αν την εσυνηθίσατε εσείς, αχρείοι, τζιαι θέλετε να μας την επιβάλετε σαν επίσημην πολιτικήν του κράτους, να το πείτε ανοικτά όπως το λαλούν τα τσουρούδκια σας δε διάφορα πατριωτικά μπόγκς. Να το βάλετε κάτω σαν καθαρήν πολιτικήν πρότασην τζιαι να πιάσετε ότι πιάσετε στες εκλογές, τζιαι μετά μιλούμεν. Μέχρι τότε να παραιτάτε τες βρώμικες ελεϊνές ύβρεις που δεν ξέρω από που επιάσατε το δικαίωμα να ξεστομίζετε.

8 comments:

Anonymous said...

Πέτε τους τα έτσι ξικούτσουλλα.Μόνο έτσι, σε τούτην τη γλώσσα μπορεί να καταλάβουν.

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous said...

Σωστός Ασέρα. Και ναι, "δεν ήταν για να μην την ξεχάσουμεν που την εβάλλατε, ήταν για να την συνηθίσουμεν." Και δεν είναι μόνον αυτοί που περιγράφεις, είναι από τον καιρό των άλλων "μεγάλων" από τα πρώτα χρόνια αμέσως μετά την εισβολή.
Άχ, τζαι να καταλαμβαίναμε πιό πολλά όταν είμαστεν λιτσότεροι!

avevaios said...

Τα πράματα εν άσσιημα για τον τόπον ασέρα. Εν πολλά σωστά που τα λαλείς. Αλλά δυστυχώς, τούτη η σωστή χρήση των λέξεων πάλε δεν θα αλλάξει την σκέψην των πολλών. Θέλει πολλήν δουλειάν που ούλλους μας. Το πρόβλημαν εν ότι ακόμα τζαι τούτοι που σκέφτουνται ότι πρέπει να έβρουμεν λύσην με βάσην τούτα που συζητούμεν, φοούνται. Τζ' εγώ φοούμαι. Τζαι δυστυχώς, σε αντίθεσην με τους άλλους που εν απόλυτοι ότι τζείνοι εν οι πατριώτες τζαι έχουν δίκαιον, τούτη η ομάδα που σου λαλώ, έννεν τόσον έντονη, έννεν σε θέση να αγωνιστεί για τούτο τζαι ίσως έσιει τόσες αμφιβολίες που εν λαλεί αννοιχτά τη γνώμην της πολλές φορές. Πώς θα δημιουργηθεί ρεύμα επανένωσης μες τούντον τόπον; Φοούμαι ότι είμαστεν μακριά κόμα.

Incus said...

Ότι τζιαι να λαλείς φίλε μου φοούνται να παραδεχτούν έτσι πράμα.
Φοούνται γιατί θα φανεί πως επεριπαίζαν τον κόσμο τόσα χρόνια, φοούνται γιατί εν βολεμένοι στις καρέκλες τους όπως εσυνηθίσαν τα τελευταία 35 χρόνια, φοούνται γιατί εν χέστες γενικά.

Ως τζιαι ο Μικελλίδης σήμερα στον πολίτη λαλεί πως η διχοτόμιση για τα δεδομένα του σήμερα εν η καλλήτερη λύση. Γιατί λαλεί είτε δκιαλέουμεν διχοτόμιση με ένα έστω μισό αμιγώς ελληνικό κράτος ή λύση με πολιπολοτισμικότητα που θα μας τουρτζέψει με τον καιρό. Ενώ λαλεί το 2004 ήταν άλλα τα δεδομένα.
Σαν να τζιαι υπήρχε ποττέ πιθανότητα να αποφείγουμε την πολυπολιτισμικότητα τωρά που είμαστε τζαι μες την Ευρώπη τζιαι αύριο που το Κύρπιακό εννα κλείσει έτσι τζιαι μάλιστα με τις δικές μας ευλογίες, τζιαι η Γαλλία τζιαι η Γερμανία εννα πουν ασσιχτίρ της Τουρτζιας που την Ευρώπη εν να μας αφήκει εμάς ποττέ η Τουρτζιά ν' αγιάσουμε με νόμιμα σύνορα κατρτζίν μας.
Τι να πεις;

kyriakos said...

Δεν είμαστε Διχοτόμοι Ασέρα..

θέλουμε απελευθέρωση..

Anonymous said...

Είστε ότι χειρότερο γέννησε ο Κυπριακός Ελλήνισμος!!!
Το λέω με λύπη ψυχής!!!!!

Anonymous said...

To Incus:λυπήθηκα και εγώ γιάυτό που έγραψε ο Μικελλίδης.Δυστυχώς θα επηρεάσει πολλούς ...Προσωπικά όλος ο κοσμος που ξέρω και είναι υπέρ μιας λύσης εχει κουραστεί να τους ακούει,όλους.Πιστεύω όμως όταν έρθει μια συμφωνημένη λύση τότε όλο το ακελ ,αρκετοί του δησυ και κανένα 10% απο τους αλλους όλους θα την περάσουν.

Anonymous said...

πρεπει να ντρεπεσαι εμμισθε του ακελ.το συμβολο που βλεπεις ειναι αυτο που γαλουχησε γενιες προσφυγων.προσφυγες τους οποιος το κομμασου αποκαλει διχοτομικους και εθνικιστες επειδη θελουν να πανε στα σπιτια τους.ντροπη σας.μην μας προκαλειτε γιατι την οργη του λαου θα την νιωσετε συντομα και ουτε οι φιλοι σας στις βασεις δεν θα σας δεχτουν