4.1.10

Προβλέψεις για τες συνομιλίες


Καρογιάν: δεν έχει θετική πρόβλεψη για επίλυση Κυπριακού

Σύμφωνα με τον Πολίτη της 4ης Ιανουαρίου 2010:

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν δήλωσε πως δεν μπορεί να προβεί σε μια θετική πρόβλεψη σε σχέση με τις εντατικές συνομιλίες για το Κυπριακό, υπογραμμίζοντας πως ο μόνος τρόπος για να διαφοροποιηθούν τα πράγματα είναι η Τουρκία να υποχρεωθεί να διαφοροποιήσει τη στάση της.

«Εάν αυτό δεν γίνει, δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να προσαρμοστούμε στους όρους της Τουρκίας για να λυθεί το Κυπριακό, όπως η Τουρκία προστάζει και όπως η Τουρκία επιθυμεί. Τέτοια εξέλιξη δεν μπορεί να υπάρξει. Αρα λοιπόν, το κλειδί βρίσκεται στην Αγκυρα», ανέφερε ο κ. Καρογιάν. Πρόσθεσε πως «αν αποφασίσει η Τουρκία ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει τη στάση της και να προσαρμοστεί προς το ευρωπαϊκό κεκτημένο, να προσαρμοστεί προς τις αρχές και τις αξίες του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και των ψηφισμάτων, τότε λύση μπορεί να υπάρξει, διαφορετικά αυτή η κατάσταση θα συνεχίζεται δυστυχώς».

Αν ήταν προφορική η δήλωση, έθελα πολλά να ακούσω τον τόνο της φωνής στο δυστυχώς.

Εν τυχαίον που άμαν ακούω έτσι δηλώσεις έρκουνται μου στον νουν οι νεκαλήστρες στο έργο του Ζορμπά the greek?

3 comments:

rose said...

εμενα πάλι το γιουσουφάκι στο Χριστος ξανασταυρωθηκε

Λεμέσια said...

Μετά τη σφόδρα υποστήριξη στα διαστρεβλωτικά/δυσφημιστικά/διχοτομικά βιβλιαράκια που διανέμει δωρεάν ο Αρχιεπίσκοπος στους πιστούς, αμφιβάλλω για την ειλικρίνεια του Κάρογιαν, όσον αφορά τις δηλώσεις του για την επανένωση...

Anonymous said...

Η Διχόνοια είναι γεγονός.Ευθύνες υπάρχουν αλλά οι υπαίτιοι κρύβονται.
Αν αισθάνεστε καλά με όλα αυτά που γίνονται στα νεκροταφεία και με τις σημαίες που κατα ένα παράξενο λόγο καίνε μόνο τις Ελληνικές τότε ΝΑΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ,ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΥΤΙΧΗ.
Αίσχος,ντροπή,απέχθεια και κρύψιμο στους υπαίτιους.