2.6.11

ΓΑΛΕΟΜΥΟΜΑΧΙΑ

Ώδινεν όρος.. Και έτεκε(ν) μυν.

Έτσι είναι.. τα ποντίκια χορεύουν…

…άμα λείπει το γατί.




8 comments:

the Idiot Mouflon said...

Για όποια άλλα γνωμικά που ενδέχεται να θεωρηθούν κατάλληλα... ελεύθερα.

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous said...

'Που τα πο...ρα στ μο...ρα.'

'Σε τούτα δω τα κούλιαστρα,
κακιά σκουριά δεν πιάνει'

the Idiot Mouflon said...

Το ρεπερτόριο με τη συνέντευξη του Πισκόπου... ψηφίζω να το αφήκουμε μόνιμα να παίζει δαμέσα.

Δεν ξέρω γιατί... αλλά φακκά συνέχεια γυρούς μεσ' τη κκελλέν μου η φράση: "επηλογρύστιν η Φανού... τζι εσhέστην ο Ηράκλης".

takeiteasy said...

Κατακαυμένη Κύπρος. Νήσος των ....αγίων.

Anonymous said...

Kαλά να πάθουν. Σας ευχαριστούμε για τους πανηγυρισμούς που κάνατε στις 22 Μαίου....ΧΑΧΑΧΑ μας κάνατε να γελάσουμε. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα αλλά εγύρισε μου με τζίνα που έβλεπα να διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες οι πως τωρά ενα αλλάξει τίποτε αλλά έφιεν η καρέκλα.
Δεν ψήφισα και ούτε θα ξαναψηφίσω κανένα

Anonymous said...

για αλλη μια φορα η δημοκρατια κατανικησε τις φασιστικες δυναμεις δηκο και ακελ.ο ζαχαριας κουλια ψηφισε συμφωνα με το συμφερον του ελληνισμου και οχι του τουρκικου εθνους.τοτε η ξεπερασμενη ιδεολογια ο φασιστικος κομμουνισμος δια στοματος του γκριζου λυκου αντρο κυπριανιογλου επιτεθηκε σφοδρα στον βουλευτη και του απαγορευσε να μιλησει!!!για αλλη μια φορα το κομμουνιστικο αγκαθι της κυπρου ο υπερμαχος της τουρκιας απαγορευει σε πολιτη να μιλα!εχουμε επισημα κομμουνισμο.εληνικε κυπριακε λαε ξαθαψε τα πολυβολα ανατρεψε την δικτατορια χριστοφια.παρε την τυχη σου στα χερια σου.το ξερεις.οι απειλες και οι δολοφονιες απο το καθεστως θα αυξηθουν τωρα.οι αλλοδαποι θα κατακλυσουν πιο πολυ την κυπρο.οι τουρκοι θα αποθρασυνθουν με το χερι βοηθειας του κατοχικου προεδρου γριστοφ.κατω η χουντα.θελουμε ξανα δημοκρατια στην προεδρικη καρεκλα.ακελ το διδυμο αδερφι του ελαμ

the Idiot Mouflon said...

Λόλα πάρε ένα μήλο.

(Εν κωδικός τούτος... με την τοποθεσία των θαμμένων όπλων, οκέη;)

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous said...

Πί, πί, το παπί, over and out.