28.1.08

Ακόμα μια

13 comments:

Anonymous said...

Το συγκεκριμένο σχόλιο μπαίνει από το συγκεριμένο spammer κάτω από κάθε καταχώριση με copy/paste επειδή θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο διαφημίζει τον υποψήφιο του. Προτείνω να σβήνεται αυτό και οπιοδήποτε άλλο σχόλιο είναι copy/paste διαφημιση.

andraias said...

je gw to idio. + na ginetai ban o user pou to blog

Παρρησία said...

ΩΣΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ SPAM ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΤΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΤΟ 2004, ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ?

ΦΙΛΑΚΙΑ
Π

AXL said...

@Parissia

Opoios mpainei tzai lalei mian mlkian prepei na to sxoliazoumen tzai malista sovara?

Alla afou theleis sxolion ela:

En pellares pou laleis.

Sxoliase esi twra.

Παρρησία said...

Συγνώμην, αλλά δεν καταλαβαίνων τιν εννοείς με τη λέξιν "pellares"

Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμη και εάν καταφέρετε να βγάλετε τον Χριστόφια, στην Κύπρο υπάρχει πλειοψηφικό ρεύμα εναντίον της δ/δ με τους όρους των τ/κ.

Εάν δεν το χαμπάρισες, η Κ.Δ. μπήκε στην ΕΕ όπερ σημαίνει ότι η λύση πρέπει να είναι "ευρωπαϊκή", ήτοι σεβασμός στην "ελευθερία μετακίνησης και εγκατάστασης ανθρώπων και κεφαλαίων.

Δ/Δ ναι αλλά ευρωπαϊκή, όχι αλά Αυνάν με κουότες και οροφές (π.χ. max 18% του πληθυσμού του τ/κ κρατίδίου από ε/κ και αντίστροφα), γιατί αν ισχυρίζεσαι σοβαρά ότι θα πας να ζήσεις όντας μειοψηφία στο τ/κ κρατίδιο με χωροφύλακα, ταξιλντάρ και διοικητή τούρκο, τότε πολύ απλά λες ψέματα. Gege?

M.A.X.
Παρρησία
http://parrisia.blogspot.com

Anonymous said...

@ Παρρησία,

Τελικά κατάφερες και άρθρωσες και λόγο πέραν από τα συνθήματα περί Τάσσου, Αυνάν, Λωτ, NO και YES!
(Από το γένος το θηλυκό του nickname σου και την φωτογραφία τη γυναικεία που βάζεις προβάλλοντας εν μέρει το profile σου, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα πως είσαι κοπέλα παρ’ όλο που στη ζωή ποτέ μην λες ποτέ! Όμως δεν σου πάει να πολιτεύεσαι κοπελιά μου. Όχι γιατί σου απαγορεύεται επειδή δεν είσαι κύπρια – αυτό βγαίνει από το ότι δεν καταλαβαίνεις «…τη λέξιν "pellares" …», που παρεμπιπτόντως έχει την έννοια της λέξης της νέας νεοελληνικής “μλκίες” – αλλά από την παπαδοπουλολαγνείας σου που γενικώς έχει καταστεί σοβαρή προσωπολατρική πάθηση).

Το ΟΧΙ (είτε σωστά ειπώθηκε είτε όχι – δεν είναι του παρόντος αυτό) δεν μπορεί να χρεώνεται ή να πιστώνεται αποκλειστικά στον Παπαδόπουλο (ένεκα του σπαραξικάρδιου διαγγέλματος του σε στυλ ταλαιπωρημένης ελληνίδας υποδυόμενης από την Μάρθα Βούρτση σε ταινία του ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του 60)! Ο Παπαδόπουλος είπε ΟΧΙ γιατί στην ουσία δεν θέλει λύση ούτε και συνεννόηση με τους τουρκοκύπριους και προτιμά τη δεύτερη καλύτερη λύση που είναι η διχοτόμηση!

“…η λύση πρέπει να είναι "ευρωπαϊκή", ήτοι σεβασμός στην "ελευθερία μετακίνησης και εγκατάστασης ανθρώπων και κεφαλαίων.” – Η μετακίνηση και εγκατάσταση ανθρώπων και κεφαλαίων προωθείται πλέον (στα κατεχόμενα) από την Ευρωπαϊκή Ένωση (για άρση της απομόνωσης των Τουρκοκυπρίων) με διαφορετικούς και ποικίλους τρόπους και ξέχωρα από το τι λέει ή ευσεβοποθεί η επίσημη κυπριακή κυβέρνηση. Ήδη ο Σρέντερ (πρώην γερμανός καγκελάριος) κατεβαίνει στα κατεχόμενα μέσω Τουρκίας συνοδεύοντας γερμανούς επιχειρηματίες που φυσικά πάνε εκεί για να κάνουν business και όχι για ηλιοθεραπεία και μάλιστα τέτοια εποχή, κι εμείς άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!)

Anef_oriwn
Τετάρτη 29/01/2008 – 10:12 μ.μ.

AXL said...

@ Parissia

Eise ektos thematos.

Anonymous said...

evalete tzie alli foto me ton proorismo sas alla monon i malakismeni o anef xorei tzimesa, asxeta pou to komma exei dikaio touti tin fora.

AXL said...

@Parisisa

Egw epimeno eise ektos thematos.


Ola afta pou les me pio tropo ipostiorizoun to arxiko sxolio sou oti i Kypros katesti isxirotera meta to OXI sto Anan?

Παρρησία said...

axl

κρίμα που σβήστηκε (από ποιον?) η σημερινή απάντηση μου στον Ανευ_Οριων. Ισως να άλλαζε η άποψή σου

Π

Anonymous said...

Να πω την αμαρτία μου, τόσους μήνες που διαβάζω το μπλογκ και τα σχόλια της παρρησίας, πίστευα πως ήταν αστεία....Χαμογελούσα, μάλιστα, όποτε τα έβλεπα :)

Anonymous said...

@ Παρρησία,

Το σβήσιμο της σημερινής απάντησης σου (προς τον Άρχοντα Εαυτό Μου) δεν χωρεί αμφιβολία ότι θα οφείλεται στις ξενοκίνητες παρεμβάσεις και ίντριγκες ιμπεριαλιστικών κύκλων οι οποίοι υποχθόνιες και ραδιούργες ενέργειες έχωσαν κι εδώ το δάκτυλο τους για να πλήξουν την υποψηφιότητα του αντιιμπεριαλιστή Τάσσου.
Γι’ αυτό θα σε παρακαλούσα αν έχεις διαφυλάξει κάπου τα σχόλια που έγραψες για πάρτη μου ξαναστείλε τα εδώ ή μάλλον καλύτερα στείλε στο Proletariakon blog (http://proletariakon.blogspot.com/) και γράψε “Υπ’ όψη Anef_Oriwn”! Fenku!

@ Γιώτης,

Όλως παραδόξως είχα κι εγώ την ίδια εντύπωση, ότι δηλ. το σύνθημα για τον Τάσσο το ‘γραφε για πλάκα! Φίλε εππέσαμε τζιαι οι δκυο έξω τζιαι με έτσι κρύο εν να πουντιάσουμεν!

@ Κύριοι διαχειριστές του blog,

Τι έγινε και έπεσε λογοκρισία; Όταν βρίζουμε ή χρησιμοποιούμε “κακές” λεξούλες το καταλαβαίνω, τι έγραψε όμως η κορούδα και έπεσε ψαλίδι; Καλή μου Παρρησία, μήπως με έβρισες κι εσύ;

Anef_oriwn
Τετάρτη 30/01/2008 – 5:35 μ.μ.

Παρρησία said...

το σχόλιο μου διεγράφη διότι, προφανώς, οι διαχειριστές του blog αυτού είναι μ@τσο κάφροι που δεν αντέχουν την αντίθεση άποψη

άντε γεια
Π