15.4.08

Ποιός θα μπορούσεν να φανταστεί τον Γεννάρην του 2007 ότι η ίδια εφημερίδα που έκαμνεν τον Τάσσον φοινιτζιάν, ήταν να αναγγέλει οιωνούς κοσμογονίας έναν χρόνον ύστερα!



Τζαι στην ίδιαν έκδοσην, ποιός το ελάλεν πριν δύο μήνες ότι η γενιά η δική μας θα εξαναθώρεν τες συντεχνίες της Κύπρου τες αριστερές, δίπλα δίπλα να κάμνουν μαζί διαδηλώσεις όπως τότε στην Σκουριώτισσα τζαι στο Μιτσερό!




Τζαι δεν είναι μόνον η το κλίμα στο κυπριακό που άλλαξεν. Τη αλλαγήν τζαι την διαφοράν της δεξιάς που την αριστεράν νοοτροπίαν θωρείς την τζιαι που κάτι αρθρούθκια των μεσαίων σελίδων. Δικλάτε δαμαί για παράδειγμαν.




Τζαι μεν νομίζετε ότι οι αριστεροί καταπίννουν βόρτακους χωρίς να τους στέκουνται. Πηαίννεται στο μπλόγκ μου τζαι θα δείτε (Aceras)

3 comments:

Bananistanos said...

http://www.alithia.com.cy/alithia_v2/front-end/main.php?action=nptext&page=&design=default&nptext_id=12772

Σε λίγο θα τον αποκαλούν και Πατερούλη...

Aceras Anthropophorum said...

Αγαπητέ μπανάναclub τα πατερναλιστικά φακκούν μου τζαι μέναν στα νεύρα. Αυτόν όμως δεν είναι η ουσία. Η ουσία είναι ο τίτλος της Χαραυγής. Τζαι για να γράψει έτσι πράμαν το εκφραστικόν όργανον του Ακέλ δεν είναι απλά σκέψη ενός δημοσιογράφου ή στελέχους του κόμματος. Είναι σίγουρα ένα μύνημα που θέλει η κυβέρνηση να στείλει έξω. Προετοιμάζεται λύση αγαπητέ μου φίλε. Δε την ουσία τζαι δούλεψε τζαι για να πετύχουμεν την καλλύττερην, τζαι για να την δεχτεί όσον παραπάνω κόσμος.

Όσον δε για τον χαρακτήρα του προέδρου, η πατερναλιστική τάση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του, αλλά το να πετυχαίνει αυτό που θα του μπεί στην ιδέα είναι άλλο πολλά πιο σημαντικό. Ακόμα τζαι ο ίδιος μπορεί να μεν το πιστεύκει ότι θα πετύχει την λύση, εγώ όμως έιμαι σίγουρος, όσον σίγουρος ήμουν ότι θα εκατάφερνεν να σύρει κάτω τον Τάσσον τζαι το απορριπτικόν συνοθίλευμαν τον τζαιρόν που οι δημοσκοπίσεις του εδιούσαν 22%. Ο πρόεδρος είναι θκιαολεμένος στρατηγός, δεν είναι μόνον πατερούλης.

kyriakos said...

Ρε μπανανιστατε μακάρι να μην υπήρχαν εφημερίδες των κομμάτων αλλά καμνει τοσο μεγάλο πόλεμο ο φιλελεύθερος σε όλους πλήν του Τάσσου και ενάντια στη λύση που ακόμα και όλες οι υπόλοιπες εφημερίδες να ήταν υπέρ του χριστόφια και υπέρ της λύσης ο ανταγωνισμός θα ήταν πάλι αθέμιτος…