24.4.11

Οι νεοεοκαβητατζιήδες στην βουλή


Δεν λέω νεοφασίστες διότι εν πολλά γεννικός όρος. Άλλωστε, που την στιγμήν που δεν καθορίζουν τον εαυτόν τους οι ίδιοι σαν τέθκοιον, γιατί να το κάμω εγώ. Το εοκαβητατζιής τα λέει όλα για το τι σημαίνει ιδεολογία της επιθετικότητας τζιαι του μίσους προς τον άλλον, της ανωτερότητας της φυλής, του έρωτα προς τα όπλα τζιαι την βία.

Για το ΕΛΑΜ ο λόγος πον να κατεβεί στες εκλογές.

Τους εύχομαι να φκάλουν βουλευτήν.

Δεν είναι που δεν σιχαίνομαι τον λόγο, τες ιδέες τζιαι τες πράξεις τους. Το εύχομαι ακριβώς επειδή τες θεωρώ τον καρκίνον ενός δημοκρατικού πολιτεύματος βασισμένου πας την κοινωνικήν συναίνεσην. Θωρώ ότι μόνος τρόπος να προστατευτεί το κοινωνικόν σώμαν είναι να ξέρει την αρρώσκιαν που μπορεί να του φάει το κορμίν όλον, όπως το έφαεν στην Ιταλίαν τζιαι στην Ισπανίαν προπολεμικά, όπως το έφαεν στην Ελλάδαν τζιαι στην Πορτογαλλίαν μεταπολεμικά, όπως το έφαεν στην Κύπρον το 74. Τον καρκίνον του σώματος τον διαγνώθεις έγκαιρά, τον εντοπίζεις επακριβώς τζιαι κόφκεις το μέρος που εντζίστην. Δεν τον αφήνεις να αλωνίζει διότι φοάσαι την εγχείρησην ή την χημειοθεραπείαν. Έτσι κάμνεις τζιαι με τον καρκίνον της κοινωνίας.

Η απόφαση τους να βάλουν υποψηφιότηταν στες εκλογές είναι λάθος για τζιείνους τζιαι καλόν για όσους δεν τους αγαπούν. Ως εχτες, όσους πολιτικούς η ψυχή μοιάζει με τζιείνην των ΕΛΑΜιτών, εγλύφαν τους γιατί ορπίζαν πως εν να πιάουν την ψήφον, τζιαι ειδικά το σταυρούιν τους στες εκλογές. Τωρά που ψαρεύκουν τζιαι τζιείνοι στα ίδια νερά, θα τους ηφτύννουν. Όχι βέβαια απο αρχές, πάλε για το σσυφφέρον. Ας είναι τζιαι έτσι.

Δεν μπορεί ένας βλάκας Κουλίας που την Γιαλούσαν τζιαι ένας βλάκας Βαρνάβας που τον Ασιερίτου να καλλιεργούν την ιδεολογίαν του μίσους για να ντζίσουν τα αντανακλαστικά της του φόβου ωρισμένων πολιτών για να τους ηψηφίσουν. Τα ψέματα κύριε Κουλία που ενσυνείδητα εδιάδιδες για να μεγαλοποιείσεις έναν πρόβλημαν τζιαι να δημιουργήσειςτεχνιτόν αίσθημαν αδικίας προς τους Κυπραίους που έχουν οικονομικές δυσκολίες, έρκουνται σου μπούμεραγκ τωρά. Τα "παιδιά" που λαλεί τζιαι ο αρχιεπίσκοπος, είναι αρκετά βλάκες για να νομίζουν ότι θα λύσουν όλα τα προβλήματα με την απομόνωσην των Ελλήνων (τζιαι των Κυπραίων μαζίν) που τον κόσμον, όπως εκάμαν οι συνταγματάρχες του Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Ξέρουν όμως το δικόν τους, τζιαι δεν δέχουνται να γινούν το πεφκούδιν σου που θα σε οδηγήσει ξανά στην βουλευτικήν σου έδραν.

Μακάρι να πιάσουν τα πραγματικά τους ποσοστά, πάνω που 5 τοις εκατόν, πέρκι πάρουν τζιαι το ΔΗΚΟ, ο Συναγερμός τζιαι η ΕΔΕΚ τες πραγματικές τους ευθύνες σε σχέσην με την ξενοφοβίαν, με τον Γριβισμόν, με τον εθνικισμόν, με την ομοφοβίαν.

Δεν γίνεται Κύριε Κάρογιαν (και οπαδοί) να έχεις έτσι καραγκιόζην μες το κόμμαν σου για βουλευτήν τζιαι να μεν φκαίννεις να επανορθώννεις όταν λαλεί ψέματα ότι η υπουργός (που εφκάλετε εσείς) έπιαχεν αναγιωτούς τους Αράπηες τζιαι διά τους 7΄000 € τον μήναν.

Δεν γίνεται Κύριε Ομήρου (και οπαδοί) να έχετε έναν Βαρνάβαν που κάμνει τα ίδια με τον Κουλίαν. Είναι τζιαι αντροπή προς τον Μάρξ που κάποτε αγαπήσατε. Δεν γίνεται να πααίννει ο βουλευτής σας σε φασιστική σύναξην να διαδηλώσει, πως να το κάμουμεν δηλαδή. Αντρέπουνται όλοι οι σοσιαλιστές του κόσμου για σας.

Δεν γίνεται Κύριε Αναστασιάδη να πααίννεις εσύ κάθε χρόνον να κορτώννεις πρώτην θέσην στο μνημόσυνον του Γρίβα για να κρατάς τζιαι τους Γριβικούς κοντά, όπως κρατάς τζιαι τους φιλελεύθερους του Στυλιανίδη τζιαι του Παπαπέτρου για να έχει μεγάλον κόμμαν. Δεν γίνεται Βουλευτής σου ή υποψήφιος σου να πααίννει με αυτά τα λέσια του Κέντρου με τους ρατσιστές τζιαι να μεν λαλείς τίποτε. Ούτε τζιαι όταν άλλος ανακατώννει την ομοφυλοφιλίαν με την ανωμαλίαν τζιαι το έγκλημαν να βρίσσεις τζιαι να τους έσιεις ούλλους πάλε για υποψήφιους σου.

Μακάρι το ΕΛΑΜ να φκάλει έστω τζιαι έναν βουλευτήν, να το έχετε τζιαι μες το εθνικόν συμβούλιον με τον Περδίκην τζιαι τον Συλλούρην. Πέρκι μάθετε να είσαστιν ίσιοι τζιαι να κάμνετε πολιτικήν αρχών. Γιατί ως που κάμνεται την αλούπαν τζιαι δεν λαλείτε τίποτε άμπα τζιαι χάσετε κανέναν ψηφούδιν, κάμνετε όπως τον άρρωστον που έπιασεν καρκίνον τζιαι δεν πάει στον γιατρόν να θεραπευτεί διότι περιπαίζει τον εαυτόν του ότι δεν είναι τίποτε τζιαι θα περάσει. Η ιδεολογία του μίσους δεν περνά. Αν δεν την πολεμίσεις με τον ορθόν λόγον δρατζιάζει τζιαι σε τρώει τζιαι σέναν. Τζιαι οι τρεις δημοκρατικές παρατάξεις της δεξιάς τζιαι του κέντρου χρειάζεται να έβρουν την ίδιαν δύναμην που βρίσκει ένας συνάνθρωπος μας που του έτυχεν δύσκολη αρρώκια τζιαι ήβρεν το κουράγιον να την αντικρύσει όπως είναι τζιαι να δοτζιημάσει να την βάλει πουκάτω. Προς το παρόν, κάμνουν πους εν θωρούν. Όλοι οι φασίστες, οι ξενοφοβικοί, οι ομοφοβικοί, οι φίλοι του αμπελοπουλιού τζιαι οι οπαδοί του Γρίβα υποψήφιοι να δήτε πως θα επανεκλεγούν.

Καλά επινίκια σε όλους.

11 comments:

yiotisthoughts.wordpress.com said...

Το θέμα είναι ότι στο ΕΛΑΜ είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν για χρόνια τον αγώνα για δικαίωση. Οπότε, η μη εκλογή τους δε σημαίνει και μη συνέχιση του αλύτρωτου αγώνα για απελευθέρωση (sic). Πάντως, είναι μόνο καρκασιαλλίκι (άποψή μου). Δεν παίζει να πάρουν πάνω από 2500 ψήφους (δηλαδή 0,7%). Βέβαια, αν καταφέρουν στις επόμενες εκλογές να κατεβάσουν τους πραγματικούς υποψηφίους τους (Κουλίας, Βαρνάβας, Σαμψών) θα πάρουν τα ποσοστά που πραγματικά τους αναλογούν.

Υ.Γ.1 : Τώρα συνειδητοποίησα ότι οι βοσκοί εν ούλλοι της επαρχίας μου.
Υ.Γ.2 : Διαβάστε και στο μπλογκ μου για τη δράση του ΕΛΑΜ στην Αθήνα εδώ http://wp.me/p1jgWz-1V.
Υ.Γ.3 : Bonus video με την προεκλογική δράση του ΕΛΑΜ http://www.youtube.com/watch?v=_AQ3a859GBA

αγανακτισμενος πολιτης said...

το ελαμ ειναι ενα νομιμο κινημα σας εσας τους χαραμοφαηδες.το ελαμ χρωστα σε σας την υπαρξη του.διερωτωμαι γιατι διερωταστε για την ανοδο του?ο κοσμος ειδε τα σκαυα που εκαμετε ουλλοι.εκυβερνησετε μας εσεις οι κοτσινοι,οι συναγερμικοι,τζε το δηκο,ο ενας χειροτερος απο τον αλλο.οι εγνοιες σας ειναι η διαλυση του στρατου,το ρουσφετι,η η προωθηση της φυγοστρατιας,ο εξισλαμισμος της κυπρου.αγωνιζεστε ποιος θα απολυσει τον πιο πολυ κοσμο.ξερετε ποσοι ανθρωποι θελουν να πανε μεταναστες στην αυστραλια?εσεις ευθυνεστε για αυτο.η αντιλαικη σας πολιτικη.οι γειτονιες γεμισαν ρουμανους βουλγαρους τουρκους πακιστανους που ολη μερα βριζουν μεθουν χτυπιουνται κλεβουν και δημιουργουν σκουπιδοτοπους.στα νοσοκομεια εχετε δικους σας χλεχλεδες στο ρολο γιατρου που δολοφονουν δεκαδες παιδακια που πασχουν απο καρκινο.κανοντας πειραματα πανω τους.σπρωχνετε στα δικαστηρια ατομα που εχασα τα παιδια τους.ατομα που οι εφημεριδες σας δυσφημισαν και δικουνται αποζημιωση τωρα καλουνται οι ιδιοι να πληρωσουν διοτι οι εφημεριδες σας δωροδοκησαν τους δικαστες του ανωτατου δικαστηριου!ζητω το ελαμ.καλυτερα το ελαμ να κυβερνα παρα οι νεοδημοκρατες.να χαιρεστε την ανυπαρκτη σας αλλοδαπη δημοκρατια.μας σκοτωσατε μας πηρατε την δουλεια μας βαζετε καθε μερα φορους φορους και προιοντα στα υψη.καμια ψηφους στους προδοτες του λαου.το ελαμ αν δεν εκλεγει τωα θα εκλεγει στις επομενες εκλογες.χιλιαδες κοσμου το ακολουθουν.τρεμετε αλοοδαποι κυβερνωντες.ο λαος σας χτυπα.το πραξικοπημα σιμωνει

Aceras Anthropophorum said...

Γιώτη δεν εκατάλαβα αν θεωρείς ότι ο Χριστόφκιας δεν κάμνει αρκετά εναντίον του ρατσισμού σκόπιμα για να πολώννει το πολιτικόν πεδίον τζιαι να φέναιται αριστερός. Αν εν έτσι που θέλεις να πεις, θεωρώ την κρίση τούτη αυθαίρετη.

Steph said...

Φίλε Άκερα τζιαι εγώ ακριβώς την ίδια σκέψη είχα κατα νουν. Δηλαδή το ότι τουλάχιστον με ακόμα ένα εοκαβητατζίδικο κόμμα στην πασαρέλλα διασπούνται οι ψήφοι της ακροδεξιάς. Επίσης συμφωνούμε απόλυτα στο ότι ούλλα τα κόμματα πλην του ΑΚΕΛ, τουλάχιστον ανοιχτά, ανέχουντε στους κόλπους τους τζιαι καλύπτουν με την σιωπή τους προβοκάτορες του μίσους τζιαι της μισαλλοδοξίας όπως τζεινους που αναφαίρνεις.
Όμως φίλε μου ξέρεις πολλά καλά γιατί είσαι έξυπνος τζιαι ανοιχτόμυαλος άθρωπος πως τζιαι το ΑΚΕΛ, τουλάχιστον που το 2003 δεν είναι αμέριμνο ευθυνών όι μόνο απέναντι στον κυπριακό λαό στο σύνολο του αλλά ακόμα τζιαι απέναντι στους δικούς του παραδοσιακούς ψηφοφόρους που σκέφτουντε σαν εσένα τζιαι εμένα τουλάχιστον όσον αφορά το κυπριακό.

Αγανακτισμένε πολίτη εχτός που ρατσιστής τζιαι εθνικιστής είσαι τζιαι τελείως εκτός εαυτού. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστάτε ξυδάκι.

Aceras Anthropophorum said...

Φίλε μου το 2002, το 2003 τζιαι το 2004 το ΑΚέλ δεν ήταν στο ύψος των περιτάσεων τζιαι αν πάεις πολλά πίσω σε αυτόν το μπλόγκ θα έβρεις την δικήν μου αντίστασην σε αυτόν που ήταν το ΑΚΕΛ. Ακόμα δεν επανόρθωσεν. Η δική μου ελπίδα είναι ότι θα καταφέρει να επανορθώσει ενόσω είναι ο Χριστόφκιας στην εξουσία. Αλλά τζιαι άλλος να εκλεγει σε δύο χρόνια, έχω την πεποίθησην ότι αν η Τουρκία το επιτρέψει τζιαι δημιουργηθούν συνθήκες λύσης θα επανορθώσει.

νεος said...

Steph!
Στο σημείο που θίγεις συμπαρατάσσομαι τζι εγώ μαζί σου τζιαι με τον acera. Το ΑΚΕΛ ακόμα το φκιολίν του για την σύγχρονη μαύρη του περίοδο (2002-2005)...

Τούτη την στιγμήν όμως εν μόνο του στην υπεράσπιση των πολιτικών τζιαι των εννοιών που θέλουμε σαν αριστεροί να υπερασπίζεται τζιαι θα ήταν η δική μας "μαύρη περίοδος" αν επιλέγαμε να μεν το στηρίξουμεν ΤΩΡΑ.

νεος said...

Ο φίλος ο Γιώτης (τζιαι γω έτσι εκατάλαβα Acera) θεωρεί ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το ΕΛΑΜ υπάρχει για να έσιει ποσκόλιον το ΑΚΕΛ...

Να παρατηρήσω ότι τούτες εν απόψεις που είσιεν τζιαι το μακαριστόν Christofias Watch!

Αλλά κυρίως έτσι απόψεις είναι ακριβώς που χώννουν το πρόβλημα κάτω που το χαλί χωρίς να εξετάζουν τη ρίζα του τζιαι τες συνέπειες του.

Το ΕΛΑΜ τζιαι ο κάθε πολιτικός με ελαμίτικα μυαλά που δρα σε άλλο κόμμα (Κουλίας, Βαρνάβας, Θεμιστοκλέους, Σαμψών κ.α) καθώς τζιαι η ηγεσία της εκκλησίας έπρεπε ναν "ποσκόλιο" του κάθε δημοκρατικού πολίτη αγαπητέ Γιώτη.

Τζιαι αν είσαι πράγματι δημοκράτης εν έπρεπε να σκέφτεσαι καν να δώκεις τη ψήφο σου σε κόμματα που τους θωπεύουν τζιαι τους αναδεικνύουν.

Anonymous said...

ΕΛΑΜ γιατί όλοι οι υπόλοιποι έίναι για τα λεφτά. Μπορεί όμως και το ΕΛΑΜ να είναι για τα λεφτά αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία.
Οπως και να έχει μια θερμή παράκληση: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ που όλοι ξέρουμε πιο είναι πρέπει να του δώσουμε ένα χαστούκι και να πάρει όσο λιγότερες έδρες στην βουλή για να μην βλέπουμε ανεξαρτήτως ποιος είναι πρόεδρος αυτοί να ασκούν το ΜΕΣΟΝ και να βάζουν τους δικούς τους σε θέσεις που οι απλοί πολίτες δεν μπορούν.

Τερμα στο ΜΕΣΟΝ τέρμα....
Δεν μιλάω ούτε για ΔΗΣΥ ούτε για ΑΚΕΛ αν και αυτοί ασκούν μέσον όχι όμως όπως το κόμμα της εξουσίας.

Anonymous said...

Σχολιάζω κάπως αργά, αλλά τώρα υπέπεσε στην αντίληψή μου...
Αυτό που λέω είναι ότι ο Χριστόφιας και ο Κυπριανού (αλλά και όποιος νούσιμος) δε θα έπρεπε να μιλούν καν για το ΕΛΑΜ, γιατί του δίνουν ΑΞΙΑ

Anonymous said...

Βαζεις τον Χριστοφια ισα με τον Κυπριανου ??? Και νουσιμο ???

cl2084 said...

Μία απορία στον συγγραφέα του άρθρου. Πιστέυεις ότι με το να γράφεις στην κυπριακή διάλεκτο και όχι στην δημοτική πως γράφεις σε άλλη γλώσσα?
Μάθε ιστορία πρώτα και μετά να γράφεις άρθρα για τον Γρίβα χωρίς να ξέρις τι έκαμε. Ο Γρίβας αγωνίστηκε για να μπορούν κάτι πρόβατα όπως εσένα να μιλούν ελεύθερα και να μην έχουν το φόβο ενός τούρκου ή ενός εγκλέζου. ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ
Υ.Γ. Δεν είμαι εθνικιστής, αλλά καλό είναι πριν λέμε κάτι να ξέρουμε τί λέμε..
ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ
ΕΟΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ