27.1.09

Κυπριακή ποιότης

Επήα να πιάσω έναν εισητήριον που το website του εθνικού μας μεταφορέα. Αφού με εσπάσασιν έναν ολόκληρον απόγευμαν (ως τζιαι οι διαδυκτιακοί κυβερνητικοί είναι άχρηστοι) έγραψα τους το ακόλουθον μύνημαν:


"Ρε κοπέλια αν δεν τα καταφέρνετε να κάμετε ένα σάιντ που δουλεύκει παρετάτε. Εσυνδέθηκα τρεις φορές τζιαι επροσπάθησα να γοράσω θκυό εισητήρια Ζυρίχη Λάρνακα, έφαα 2 ώρες βάλλοντας τζιαι ξαναβάλλοντας τα στοιχεία μου τζιαι φτάννοντας στο τέλος βάλλει μου

Due to high volume, the fare originally quoted is no longer available. We apologize for any inconvenience. Please start over.

Αππόλοντζιαϊζ μιαν αππόλοντζιαϊζ θκυό, στάρτ όβερ μιαν σταρτ όβερ θκυό, στην τρίτην λαλείς ασσιχτίρ. Αφού it is not available ίντα μου το ξαναπροτείνει το εισητήριο δεύτερην τζιαι τρίτην φορά. Επιάετε μας εις το μαϊττάππιν. Άιστον που κάθε φορά ξιχάννει τα υπόλοιπα στοιχεία τζιαι πρέπει να τα ξαναβάλεις που ξάναρχης. Όνομαν, επώνυμον, αριθμόν πιστωτικής κάρτας, διεύθυνσην, τζιαι τρακόσιες άλλες πληροφορίες. Κάθεσε έναν χρόνον έξω τζιαι όλα τζιοιλούν σαν το ρολόιν. Φτάννει απλά να σκεφτείς Κύπρον τζιαι νευριάζουν σε οι άχρηστοι. Οι προγραμματιστές σας είναι καλοί για να γανώννουν μαείρισσες, όι να κάμνουν software. Τι Θέλετε να κάμω τωρά; Να πάω σε άλλην εταιρίαν που δουλεύκει το σάιντ της;

Είπαμεν να σας υποστηρίξουμεν εσάς που είσαστιν δικοί. Έτα τζιειαμαί τωρά. Ελπίζω τα αεροπλάνα σας να δουλεύκουν καλλύττερα που τα σάιντ σας τζιαι οι πιλόττοι σας ναν καλλύττεροι που τους προγραμματιστές σας. Την τελευταίαν φοράν που ήρτα Κύπρον εκαρτέρουν 1 ώραν σαν το χτηνόν στην γραμμήν διότι το σκάννερ της κορούς εν εδούλεφκεν στο τσέκιν τζιαι έπρεπεν να βάλει ούλλα τα στοιχεία manually. Έκαμεν μας να μας φατσιήσουν πηέλλες. Τωρά ακόμα εν αγόρασα το εισητήριον τζιαι αρκέψαν τα όργανα πάλε.

Όπως πάτε εν να μας κάμετε να μεν ξαναπατήσουμεν Κύπρον. Εγινήκετε σιειρόττεροι που την Ολυμπιακήν."

Τελικά έγραψα www.aua.com, έππεσα πας τους Αυστριακούς, με τρία κλικ εγόρασα εισητήριον, επλήρωσα 70€ λλιόττερα, το φαϊν τους εν καλλύττερον, δεν μου εχρεώσαν τζιαι 24€ επειδή ιμίσς πληρώννω με credit card, εθκιάλεξα τζιαι την θέσην που εν να κάτσω τζιαι ας λαόννουνται οι δικοί μας να σάσουν το website τους.

Τελικά εν να γινώ τζιαι γώ όπως τον Ίλανδρον που δεν θέλει τους κυβερνητικούς να τους δεί καρτζιύν του τζιαι θέλει να ιδιοτικοποιηθούν ούλλα να ποσπαζούμαστιν που λλόου τους.

Αμάν!

9 comments:

Anonymous said...

Έμαθα να χαμογελώ άμα θωρώ αεροπλάνα να ΦΕΥΚΟΥΝ που το αεροδρόμιο Λάρνακας. Πάεις τζιαμέ στες φοινικούδες... θωρείς τα που φεύκουν... τζιαι αν είσαι καλός άδρωπος... αντί να ζηλεύκεις... κάμνεις χαρά γιατί κάποιοι δραπετεύκουν.

kyriakos said...

ΤΕΛΕΙΟΣ!!
ΑΨΟΓΟΣ!!

ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΜΕΣ ΡΕ ΑΣΕΡΑ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΑΣΑ BRITISHAIRWAYS ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ HEATHROW TO ΤΖΕΝΟΥΡΚΟ..

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ..

rose said...

Acera
δυστυχώς ειναι γνωστότατη η εμπειρία που περιγραφεις.. άσε που αν καταφέρεις να μπεις στο συστημα και αγορασεις εισητηριο τελικά ανακαλύπτεις οτι η τιμή ειναι ελαφρώς διαφορετική απο αυτη που αναγράφεται αρχικά!!

Lexi_penitas said...

Ασέρα είναι ακριβώς η ίδια νοοτροπία που διαπερνά όλη τη δημόσια και ημικρατική υπήρεσία. Αλλά χειρότερη από την ανευθυνότητα είναι η διαφθορά. Τούτοι ούλλοι βρίσκουν τους τρόπους τζιαι κανονίζουν το σόι τους τζιαι τους φίλους τους με δωρεάν εισητήρια τζιαι οι ίδιοι συναγωνίζονται ποιος εννα πάει παραπάνω δωρεάν ταξίδια.

Φίλος που προσπαθουσε για 7 χρ'ονια να βγάλει κοτσιάνι για τη περιουσία του έκανε τη δουλειά του σε μια μέρα πληρώνοντας 1000 λίρες.

Ξένος μόμιμος κάτοικος Κύπρου από το 1983 εγκρίθηκε για απόκτηση κυπριακής υπηκοότητας. Επειδή αρνήθηκε να πληρώσει κάποιο λειτουργό ο φάκελλος έφτασε στον υπουργό με αρνητικά σχόλια και ο υπουργός στην άγνοια του την απέρριψε. Ο άνθρωπος πουλά την περιουσία του τζιαι φευκει. Ανακάτσιασε μας

Anonymous said...

Aerfin ma pote erkese?

Ίλαντρος said...

Ακόμα ένας μαζί μας. Μπράβο!

Υ.Γ. Δεν ανάφερες ότι με τις Αυστριακές θα έρθεις σίγουρα, ενώ με τις Κυπριακές μπορεί να μεν έρτεις γιατί θα κάμνουν απεργία οι πιο ακριβοπληρωμένοι εργαζόμενοι της Κύπρου.

Aceras Anthropophorum said...

Τζιαι απεργίαν να μεν κάμνουν πάλε μπορεί τζιαι να μεν πετήσεις. Το 2002 εκουβάλησα καμιάν σαρανταρκάν Ελβετούς στο γάμο μου. Έβαλα τους με τον εθνικόν μας μεταφορέαν να φέρνουμεν συναλλαγμαν στον τόπον να μεν διούμεν τα ρηάλια μας στους χαζοφράγκους. Όταν εφέφκαμεν, από ευγένειαν έβαλα τους φιλοξενούμενους ομπρός τζιαι έμεινα τελευταίος. Το μωρόν της γεναίκας μου ήδη έμπην μες το αεροπλάνον με τους φίλους μας. Φτάννω με την just murried μου στο desk. Εκλείσαν οι θέσεις! we are sorry λαλεί μου. Ρε κόρη μου το μωρόν ήδη εν μέσα. Τίποτε. Ας πάει με τους φίλους σας. Ρε κόρη μου είμαστιν γκρούπ. Τίποτε. Εσκουλλήστηκα. Να σας στείλουμεν πόψε στην Ζυρίχη λαλεί μου. Ρε κόρη μου η Ζυρίχη εν τρισίμιση ώρες με το τραίνον που την Γενεύην τζιαι τραίνα έν έχει τα μεσάνυχτα που θα φτάσουμεν. Τίποτε. Τι τους έκαμα: έφκηκα πας το desk του check in τζιαι άρκεψα να φωνάζω μες την αιθουσαν αναχωρήσεων που ήταν γεμάτη φίσκα με ίσως 1000 άτομα "όποιος έν το ξέρει η cyprusairways κάμνει overbooking τζιαι άφηκεν μας πίσω ενώ έπεψεν το μωρό μας στην Ελβετία μόνον του. Τζιαι στα εγγλέζικα τζιαι στα Ελληνικά. Επέψαν μου την αστυνομία. Είπα τους τα τζιαι τζιείνους. Ήρτεν τελικά ένας διευθυντής τζιαι έδωκεν μου 2 καθίσματα πρώτην θέσην τζιαι κάλμαρεν με.

Να φανταστείται έπεψα τους την επιστολήν που τα ψες τζιαι δεν εσυγκινήθην ένας να απαντήσει να μεν χάσει τον πελάτην. Ευτυχώς που δεν έκατσα να τους καρτερώ τζιαι ήβρα εισητήρια που άλλους τζιαι γίνην η δουλειά μου.

Αέρφιν, έρκουμαι στες 20 του φεβράρη η ώρα 3 μέχρι τες 4 του μάρτη. Εν να φέρω τζιαι το μωρόν μαζίν για τες μάσκες.

Bananistanos said...

Men xihaseis ti fotografiki sou

oniropolos said...

nnn