12.6.11

Κρίμαστον άνθρωπον


Μα θώρε άνθρωπος που τους έτυχεν για υπουργός!!

Ακούστε τον δαμαί:

Κρίμας τον άνθρωπον!!

Κύριε υπουργέ, αυτά που λέτε με τόσην φυσικότηταν βασισμένος στην επιστήμην τζιαι στον ορθόν λόγον, για το κατηχητικόν, για τες κυράτσες τζιαι για τους κυριούλληδες που σας περιβάλλουν είναι παννίν κότσινον.

Οι δε "προοδευτικοί" που θα έπρεπεν να σας στηρίξουν, ιδέαν δεν έχουν τι εκλεκτός άνθρωπος, τι ποιότητα σκέψης, τι επιστημονική μόρφωση τζιαι τι όμορφον ανθρωπιστικόν οραμαν για το αύριον τους έχει τύχει.

Ελπίζω να μην "πάτε μέσα" σαν αντάλλαγμαν στο παζάριν που θα λάβει χώραν για τον εξευμενισμόν του δημοκρατικού κέντρου που θα λυσσάξει αυτήν την περίοδον.

Τζιαι πως να έχετε δημοτικότηταν σεβαστέ μου υπουργέ αφού είσασταν έτη φωτός μπροστά που την κοινωνικήν πραγματικότηταν που πασκίζετε να πάρετε τσας πιο μπροστά;

Κύριε υπουργέ, όποτε σας ακούσω τζιαι όποτε σας θκιαβάσω σιαίρουμαι.

Είσαι λεβέντης!

Τζιαι ας είμαι μόνος μου να σε σιαίρουμαι :(

5 comments:

Steph said...

Τζιαι ποιος σου είπεν πως είσαι μόνος σου που σιαίρεσε. Έσσει τζιαι 'προοδευτικούς' που σιαίρουνται βεβαίως τζιαι ξέρουν πολλά καλά για την ποιότητα του αδρώπου.

Πως μπορεί όμως ο φτωχός να αλλάξει την κουλτούρα της παιδείας μας μέσα σε 5 (ή ενδεχομένως λλιότερα) χρόνια που εθνικιστική σε αθρώπινη με τόσους ματσουκωμένους που διδάσκουν τζια διευθύνουν σκολεία τζια τον Ηρόδοτο Δημητρίου στο τζέρρατό του;
'Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλεία πολλή'

Anonymous said...

Ο Ανδρέας Δημητρίου είναι πιθανότητα ο πλεον οραματιστής υπουργός παιδείας που είχαμε ποτέ. Αυτό φαίνεται και από τις αντιδράσεις των συντηρητικών – εθνικιστικών κύκλων, αλλά και από την αδυναμία της ίδιας της κυβέρνησης να βάλει την μεταμόρφωση της παιδείας ως τον σημαντικότερο της στόχο.

Η εντύπωση που παίρνω είναι πως ο άνθρωπος αυτός λειτουργεί περίπου μόνος (αφού δεν έχει και κομματική ράχη), ενώ θα είναι κατά προτεραιότητα αναλώσιμος όταν γίνει ο ανασχηματισμός και θα είναι σημαντικότερο να πάρει άλλο ένα υπουργείο ο Κάρογιαν, μπας και συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση, ανεξαρτήτως του έργου που θα μείνει μισοδότζιην…

Anonymous said...

Steph λάλε μου το να σιαίρουμαι διπλά. Τζιαι αν έσιει τζιαι άλλους που αγαπούν αυτόν τον άριστον άνθρωπον να μου το πουν να σιαίρουμαι τριπλά. Ίσως δε αν έχει την στήριξην νούσιμων ανθρώπων ανεξαρτήτως Κομματικής παράταξης να έβρει το κουράγιον τζιαι την δύναμην να πάρει τον απαρχειωμένον εκπαιδευτικον μας μικρόκοσμον του σι χαμού έναν αέραν πιο μπροστά τζιαι να τον κάνει λλιόττερον σσιχχαμένον.

Στροβολιώτη ο πρόεδρος δε τον έθαψεν όπως δε έθαψεν ακόμα κανέναν συνεργάτην του που δε έκαμεν φάουλ. Προς το παρόν είναι εικασίες του τύπου (τύπου πολίτης) που πάντα εππέσαν έξω ως προς τες προθέσεις του Χριστόφια.

Aceras

Anonymous said...

Ε φίλε, ας μείνουμεν σε τζιείνα που συμφωνούμεν.

Να θυμάσαι όμως πως: Αν τζιαι όταν γίνει ανασχηματισμός ο Δημητρίου θα φύει…

Μιχάλης Ταπακούδης said...

Επειδή είμαι ψιλοάσχετος με τα της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, για τον κ. Δημητρίου ήταν αρκετό για να διαμορφώσω θετική άποψη το ποιοι είναι οι πολέμιοι του. Φαίνεται τσιάκκος, όπως τζιαι ο Νικολαϊδης της ΕΔΕΚ που μας ετέλειωσε ως υπουργός νωρίς δυστυχώς. Ξέρω επίσης το γιο του κ. Δημητρίου, τυγχάνει να είμαστε ανταγωνιστές (μόνο στη δουλειά) και είναι επίσης τσιάκκος οπότε προφανώς έμοιασεν του τζυρού του.