11.12.07

Ρίψασπις ο αφελής.

Ο Άνθρωπος αδυνατεί να συγκρατήσει τις προσβολές Του προς το 26% των ομόθρησκων και ομοεθνών Του που άσκησαν το δημοκρατικό δικαίωμα τους να ψηφίσουν αντίθετα από Εκείνον. Πως είναι δυνατόν να μας πείσει ότι προτίθεται ειλικρινά να διαπραγματευτεί μια διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία με το αλλόθρησκο και αλλοεθνές κομμάτι του 18% να είναι πολιτικά ίσο με το δικό Του;

6 comments:

Anonymous said...

24%.

gregoris said...

τζιαι αρνήθηκεν ο ψεύταρος ότι είπεν "Νενέκοι" "εγώ εν ναινέδες που είπα" είπεν μας εψές μέσα στα πολλά του ψέματα...
να βάλουν τη κασέττα να παίξει ξανά, όι να μας περιπέζει ο δευκαλίωνας..

MonachusX2 said...

@ τασσικε. Μπράβο θυμάσαι τα ποσοστά. Θυμάσαι και πόσα ψέμματα μας είπε ως τωρά ο δικός σου; Μάλλον εκεί έχασες τον λογαριασμό. Δεν πειράζει όμως, 70 μέρες εμείναν.

Anonymous said...

Δεν το κάνουμε 25 να είναι και πιο στρογγυλό;

Aceras Anthropophorum said...

24, 24. Που το άλλον 76 έχασεν ήδη πέραν του μισού, αλλά άτε πές 30. 30 τζαι 24 φκάλλει 54. Αν δηλαδή ο Χριστόφιας υπογράψει λύσην θα έχουμεν πέραν του 54. Ότι είπεν δηλαδή θα το κάμει. Να ψηφίσει όχι για να τσιμεττώσει το ναι. Τζαι τζιαμέ να δείς κλάμαν ο λαός, (είτε απο την χαράν του είτε από το κάχριν του).

Ριψάσπις λλιόλογον, περιεκτίκόν τζαι κατευθείας στον στόχον το ποστάκιον σου. Τα δε κεφαλαία, πολλά προσεκτικά τοποθετιμένα. Θέκκιου.

Banana Republic Cyprus said...

Γρηγόρη, την "κασέτα" έβαλα την στο δικό μου μπλογκ και μπορούμε όλοι και να δούμε και να ακούσουμε αν είπε Νενέδες ή νενέκηδες. Θα ήθελα να την έβαζα εδώ, αλλά δεν έχω πρόσβαση...