27.8.08

Εκδηλώσεις για λύση



Η Κύπρος αρχίζει να ενώννεται. Όχι βέβαια γιατί οι πιό προχωρημένες δυνάμεις της ελληνοκυπριακής τζιαι τουρκοκυπριακής κοινωνίας θα κάμουν ακόμα μιαν κοινήν εκδήλωσην τζιαι στην οποίαν σας καλώ να πάτε στην θέσην μου που έκοψα μακρυά. Είναι ο αέρας που άλλαξεν γεννικά. Είναι η πρώτη φορά που έχουμεν πολιτικές πλειοψηφίες που έχουν πολιτικήν θέλησην για συναίνεσην τόσον στες δκυό κοινότητες όσον τζιαι στες "μητέρες" πατρίδες (μητέρες να τες κάμει ο θεός). 

Εκτός από την διαφημιζόμενην εκδήλωσην, αν είδατε θα γίνει άλλη μία στες 14 από τες official κομματικές νεολαίες στο Λήδρας, όπου, άκουσον-άκουσον, θα παρευρεθούν μαζί οι ηγέτες τζιαι των θκυό κοινοτήτων.

Αλλάξαν οξά εν αλλάξαν οι αέριες;

Χάτε, τζιαι του χρόνου θα πάμεν έσσω μας. Να πάμεν... τελος πάντων, να πάσιν τζιείνοι που θεωρούν ότι ακόμα ποτζιεί εν έσσω τους. Άραγες σου από τους πρόσφυγες που δεν θα επιστρέψουν έτσι τζιαι αλλιώς στην Αμμόχωστον, στην Μόρφου, στα επιστρεφόμενα χωρκά της μεσαρκάς τζιαι της κατεχόμενης σκάλας, εν να βρεθεί 1/3 του κόσμου που τες υπόλοιπες περιοχές που επιτρέπει η αρχή της ελληνοκυπριακής πλειοψηφίας στον νότον τζιαι της τουρκοκυπριακής στον βορράν για να επιλέξει να φύει που τες τωρινές του εστίες τζιαι να πάει να ξαναρκέψει τζιουνούρκαν ζωήν ποτζιεί, οξά εν να προτιμήσει τζειαμέ που ερίζωσεν τα τελευταία 35 χρόνια;

No comments: