19.5.11

ΙΣΩΣ ΣΤΙΣ "ΠΑΤΑΤΕΣ"

Πέρασαν τόσες ώρες και ακόμα να ακούσουμε δήλωση του Προέδρου... "θέλω να σας πω... εγώ... ειλικρινά... ντράπηκα σαν Ομονοιάτης..." με ή χωρίς τη συνοδεία δακρύων.

6 comments:

Anonymous said...

Κάτι είπεν… νομίζω.

rose said...

έκλαψε;

the Idiot Mouflon said...

http://www.sigmalive.com/sports/football/cyprus/a+league/384489

Από SigmaLive:

"...Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, στις δηλώσεις του καταδίκασε τα επεισόδια και τόνισε ότι έχει δώσει σαφείς και αυστηρές οδηγίες στην Αστυνομία, ώστε να συλληφθούν και να τιμωρηθούν αυτοί που ευθύνονται για τα προψεσινά έκτροπα στην πρωτεύουσα. Ο κ. Χριστόφιας σημείωσε, παράλληλα, ότι ο λόγος που δεν πήγε στο γήπεδο, τελικά, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, είναι για να μην οξυνθεί το ήδη τεταμένο κλίμα..."

***

Για να αντιληφθείτε καλύτερα το πνεύμα της ανάρτησης πρέπει να φανταστείτε τη φωνή του ηθοποιού που στις "Πατάτες" κάνει τον ρόλο του Πούρεκκου Ομονοιάτη...

the Idiot Mouflon said...

Ρόουζ... απορία εκφράζεις ή γίνεσαι κακιά;

Anonymous said...

Όταν δεν καταδικάζονται ανεξαρτήτωνς ομάδας για αυτά τα πράγματα τότε τι να πεις. Αυτή είναι η κθβέρνηση μας και η κάθε κυβέρνηση μας. Τα συγχαρητήρια σε όλες τις κυβερνήσεις που πέράσαν γιατί αυτοί είναι υπεύθυνοι.
Τώρα για τις αυριανές εκλογές έχω να τους πω ότι θα βγούν με τις ευλογίες και τις ψήφους των συνομήλικων τους 60ετών απλών πολιτών αφού μόνο αυτοί θα ψηφίσουν. Οι νέοι σας κατάλαβαν και σας θέλουν εκτός εσείς όμως κοιμάστε. Αυτό είναι το μήνυμα μας!!!!!
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΡΟΥΣ ΜΕ ΠΑΛΑΙΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.

the Idiot Mouflon said...

http://hlithioagrino.blogspot.com/2011/05/elections-in-cyprus-s-b-o-t-g-e.html

Sabotage!

Η άλλη διάσταση της Καλπονοθείας!