22.10.07

Ο Ράμπο καθάρισε!!!

Breaking news: Ο κ. Λυσσαρίδης, ενημέρωσε σήμερα, μετά το μεσημέρι, τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο για τις επαφές και συζητήσεις που είχε στη Συρία με αξιωματούχους της Κυβέρνησης και του παρέδωσε "έκθεση πεπραγμένων" μαζί με τη "σαφή διαβεβαίωση ότι το θέμα θα διευθετηθεί συντόμως" και "κατά τρόπο που να ικανοποιεί τη δική μας πλευρά".

Δείτε πώς αντιμετώπισε η Συριακή κυβέρνηση τις χωριστές συναντήσεις του κ. Λυσσαρίδη με τους 4 ανώτατους αξιωματούχους της χώρας. Ασσαντ, Αλ Σιάρα, Αλ Αχμαρ και Αλ Αμράς. Το Sana είναι το επίσημο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας.

Δεν βρίσκετε ούτε μια λέξη για το δρομολόγιο με τα κατεχόμενα εε; Μα γι' αυτό δε πήγε; Να σας πω τζιαι την άποψη μου. Εσύραντον του νόμου τους

Ααα, επρόσεξα τζιαι τούτο: Lyssarides expressed his country's appreciation of Syria's stances, underlining Syria's principal role in the peace process and stability in the Middle East. ...καϋμένε Λίβανε...

Που μας κατάντησαν....

18 comments:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ said...

Δηλαδή αμφισβητείς την εγκυρότητα της πληροφόρησης που λαμβάνουν οι πιο έξυπνοι κάτοικοι του σύμπαντος;

Δηλαδή ο Γιατρός δεν καθάρισε κανονικά τους Αραπάδες;

Δηλαδή έμεινεν μας η τάτσα;

Ου καϊσhιν που πάθαμεν...

Έτσι βλήματα που είμαστε, ότι πάθουμεν ε χάκκιν μας...

Εδκιέβάσετε το Σημίτη στον Πολίτη σήμερα;

Κουτσιά καθαρισμένα...

Ακούετε το νέον τροπάρι: Στην Ευρώπη δεν μας έβαλαν οι Κληρίδης, Σημίτης, Γιωργάκης και λοιποί προδότες...μπήκαμε με την απειλή του βέτο της Ελληνικής Βουλής στη διεύρυνση...και οι προαναφερθέντες δεν εκμεταλλεύθηκαν επαρκώς τις συγκυρίες για ένα αξιοπρεπές σχέδιο...

Απ' ον αντρέπεται ο κόσμος ε δικός του...

Ο Γέρος είπεν τα τζιαί το Ρικκούιν με τον Πρόδρομον εχασκωγελούσαν...

Btw... ο γιός του επήεν στρατόν;

Καλό ταξίδι με το Akgunler! και καλά ψώνια!

Σιαχούρας

the Idiot Mouflon said...

Δεν τους ζήτησε να εκπαιδεύσουν δικούς μας ως αντάρτες για τον "μακροχρόνιο";

Anonymous said...

kamete pomovnv... av dev givei tipote fakkate tous poupavo.. twra ebkalete symperamata pou dyo 3eres avakoivoseis tou praktoriou. n' mipos thelete va apotixav ?

o gios tou rikou epie stratov ftos. o politis apologithike pou ekame lathos.

Anonymous said...

Ο γιος του Ρίκκου έπιασε ένα χρόνο αναστολή κι επήεν στρατό στις 24 Σεπτεμβρίου φέτος. Ο Πολίτης απολογήθηκε αλλά λίγες μέρες μετά έγραψε κάτι που αφήνει να νοηθεί ότι ίσως να μην έμεινε πολύ καιρό μέσα ο νεαρός. Αλλά είπαν ότι δεν θα το κυνηγήσουν άλλο γιατί δεν φταίει το κοπελλούιν.

Παρρησία said...

IMPORTANT SITE: http://gpapgohome.blogspot.com/

Σταρχεία μου said...

Νομίζω ότι η ακτοπλοϊκή γραμμή από τα κατεχόμενα δεν έπαιξε και πολύ στη Συρία, αφού δεν τους πολυενδιαφέρουν τα δικά μας προβλήματα. Άρα αν δεν ασχολήθηκε το πρακτορείο, δε σημαίνει ότι δεν υπήρξε συζήτηση.
Εγώ προσωπικά δε θα μηδένιζα την προσπάθεια. Ίσως να υπερβάλλει λίγο ο Γιατρός, αλλά θα ήταν υπερβολικό να μας λένε τόσα ψέματα. Νομίζω δηλαδή.

Anonymous said...

Καταλαμβαίνω γιατί οι του ΔΗΣΥ (που έχουν αναρτημένους τους Δικέφαλους και τις γαλανόλευκες έξω από κάθε σύλλογο τους) να ρίχνουν χολή για το Λυσσαρίδη, που να ξεχάσουν την Αντίσταση της ΕΔΕΚ απέναντι τους. Όμως δεν καταλαμβαίνω την στάση αυτών που βρίσκονταν στην άλλη πλευρά. Μήπως μετάνιωσαν που δεν πέρασε το πραξικόπημα για να ολοκληρώσει την διχοτόμηση.

Προοδευτικός

Anonymous said...

O γιός του Ρίκκου ενεπήε στρατό το το γιατί εν τό ξέρουμε . Θα ήταν καλό να μας πείτε ρε παιδιά που υπηρετήσετε εσείς και τι βαθμό είχατε?

Περίεργος

Anonymous said...

Ο/Η Προοδευτικός είπε...

Καταλαμβαίνω γιατί οι του ΔΗΣΥ (που έχουν αναρτημένους τους Δικέφαλους και τις γαλανόλευκες έξω από κάθε σύλλογο τους)

Ο/Η Πρόσφυγας είπε...

"Ρε Δημήτρη τούτα για ανωτερότητα ράτσας να τα πείς στους φίλους σου του ΔΗΣΥ που στα τοπικά τους γραφεία αναρτούν εκτός από Ελληνικές σημαίες και δικέφαλους του Βυζαντίου"

Anonymous said...

@ Περίεργος

Σε παλαβούς εγώ δεν μίλω.

Anonymous said...

@axl

Πράγματι είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις του ευατού σου, ιδιαίτερα που κοιστοίζεις.

Anonymous said...

@ Περίεργε

Κανεί ρε περίεργε, χαράς την κράση σου να ασχολείσαι με τον axl. Δεν βλέπεις ότι θυμώνει εύκολα και βρίζει. Κάποιο πρόσφατα τον απείλησε. Εκρίμα ρε το κοπελούι.

Anonymous said...

Τους Δικέφαλους τους έχουν οι του ΔΗΣΥ γιατί είναι όλοι με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ

Demetris said...
This comment has been removed by the author.
Demetris said...
This comment has been removed by the author.
Demetris said...

Eiha ena sholio peri omonoias jai fantasias alla eida pio katw oti o omonoiatis en en omonoiatis pou jeinous pou ehoun fantasia. Etsi esvisa to. En tou axize.

Anonymous said...

http://www.christofias.com.cy/

Anonymous said...

Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στους υποψήφιουσ ότι τα .com είναι για company εκτος και αν είναι γιατι πουλούν αέρα...christofias.com/kasoulides.com/