18.10.07

Ντριν ντριν

Στο προηγούμενο πποστ έστειλα σας σε τζινον το άρθρο του Ρολάνδη... Εχτές είχαν το τζαι στα ελληνικά στον Πολίτη. Και απάντα του ο Σενερ Λεβεντ.

10 comments:

Anonymous said...

Για πιο Ρολάνδη μιλάς. Αυτόν που τα κατάφερνε να είναι σε όλες τις εξέδρες των νικητών των προεδρικών εκλογών. Κυπριανού-Βασιλείου-Κληρίδη. Μιλάμε για πολύ αξιόπιστο πολιτικό.....Ανεμόμυλος που λέμε

Κύπρος της Ηρωίνης

milaz said...

Τζαι η πολιτική τζαι οι πολιτικοί στην Κύπρο εν υπόδειγμα; Ένεν; Εγώ εν βλέπω καμια διαφορά μεταξύ τους....

Anonymous said...

Λεβέντες, ο Ρολάνδης ήταν Υπουργός Εξωτερικών κι επαραιτήθηκε λόγω διαφωνίας με τον Πρόεδρο. Οι θέσεις του στο Κυπριακό ήταν σταθερές διαχρονικά. Μπορείτε να τον κατηγορήσει κάποιος για πολλά πράματα (τα καλλιστεία, την Αφροδίτη), αλλά όχι για καιροσκοπισμό.

Anonymous said...

@ illantros

Ρώτα να μάθεις τι σημαίνει Κύπρος της Ηρωίνης και θα καταλάβεις ποιος εν ο Ρολάνδης. Αν δυσκολεύεσαι ψάξε στις εφημερίδες της εποχής.


Κύπρος της Ηρωίνης

Anonymous said...

Ad Hominem ξέρεις τι σημαίνει; Δεν μπορείς να καταρρίπτεις τα επιχειρήματα κάποιου βασιζόμενος στο τι έκαμε ο γιός τους κάποτε.

Αν ίσχυε αυτό, θα μπορούσε να πει ο καθένας για το Συλλούρη "Nick" τζιαι να τελειώνει μαζί του. Λίβανος-Ισραήλ, Νο. 1, Μπαμ Μπουμ. Κομπρεντε; Καπισh;

Noullis said...

Aaaala, ela allonan ononymon (manian pou exoun kapoioi ppezebggies na dhlwnoun oti en exoun tzihrhn). Re, ma pe mou en emporouses na 8kiale3eis kan'an pseudonmymon? Eishen na se rwthsw an en ws tziame pou paei o nous sou, alla blepw oti den yparxei kan, nous....

se parakalw, shese, skoupistou tzia fiye!!

sixtir.

Anonymous said...

Ευχαριστώ Αγρινό που εξήγησες τι εννοούσε ο "Κύπρος". Είναι πραγματικά τραγικό όσο και αισχρό να χρησιμοποιείται μια οικογενειακή τραγωδία για να πληγεί κάποιος πολιτικά.

Anonymous said...

Εν αντρέποντε τίποτε. Εν κανεί που τα παραπαίθκια του πραξικοπήματος τζιαι των "απαγωγών" δεν αφήκαν βρωμιάν που να μεν φκάλλουν κέρδος που λλόου της, τωρά κάμνουν τζιαι τους ηθικολόγους!!!

Ρε άι #$@%#$@%$#@%$ ...

Anonymous said...

Ρε νερόβραστοι ψευτοαριστεροί και ενφαντ γκατέ της Κυπριακής αστικής τάξης που δεν δουλέψατε ποτέ, που εφάτε τα ριάλια του κόσμου στο ΧΑΚ εν να μας πείτε και πραξικοπιματίες. Ξεχάσατε το γλυκό καρυδάκι που προσφέρατε στους πραξικοπιματίες, ξεχάσατε τον καλό καραβοκύρι. Παρετά τε μας ρε πο να βγάλετε τον Ρολάνδη και πολιτικό. Εκτός και αν συμμετέχετε στα περιβόητα καλλιστεία της ΜΙΣ ΚΟΣΜΟΥ που εγέμισε την Κύπρο εκατομύρια τουρίστες.

Anonymous said...

βλαμμένος για πάντα