5.9.07

Ενημερωτικό Κουτσομπολιό

Ο Ιωάννης Κασουλίδης, υποψήφιος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας διαθέτει blog. Ναι κυρίες και κύριοι, είναι εντυπωσιακό και πολύ προχωρημένο! Ενθουσιάστηκα μόλις αντίκρυσα λινκ για το προφίλ του ως ήταν φυσικό, και άρον άρον μπήκα να το περιεργαστώ.

Όμορφη, φωτεινή, αισιόδοξη, φωτογραφία, με χαμόγελο colgate total whitening. Είναι στον blogger από τον Αύγουστο του 2007. Γράφει υπέροχα, το παρουσιαστικό του με συγκίνησε γιατί διάβασα όλα όσα οραματίζομαι σαν πολίτης της Κυπριακής Ουτοπικής Φημοκρατίας (Κ.Ου.Φη.):

"Να φτάσουμε το όραμα για μια νέα Κύπρο, σύγχρονη, Ευρωπαϊκή, ανθρωποκεντρική. Δίκαιη και έντιμη. Που δεν θα αφήνει την χώρα μας καθηλωμένη στο παρελθόν, αλλά θα κτίζει για το μέλλον. Να αναβαθμίσουμε μαζί την ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Να φέρουμε τον πολίτη στο προσκήνιο. Μαζί, σήμερα συζητούμε, αύριο δημιουργούμε. Διαμορφώνουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο απέναντι στα προβλήματα και στα αδιέξοδα της σημερινής πολιτικής. Για την Κύπρο του 21ου αιώνα. Το σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος που μας αξίζει!"

Σαν το μωρό που του τάσσουν λυξιά τζαι τρέχουν τα σάλια του, εν έβλεπα την ώρα που θα τα έπιανα στο στόμα μου... Παίρνοντας το σοβαρό μου ύφος και μπαίνοντας στο σοβαρό μου μόουντ, πάτησα το ονοματάκι του το οποίο με οδήγησε εδώ.

Ένιωσα σαν το μωρό που του τάσσουυν λυξιά ώσπου τα σάλια του να γιεμώσουν την πισίνα (για εξοικονόμηση νερού), τζαι ύστερα λαλούν του "Πρωταπριλιάααα, Πρωταπριλιάαα", τζαι χαχανίζουν.

Μπορεί να αντρέπεται. Μπορεί να διαμορφώνει το σωστό ίματζ. Μπορεί να το ανέθεσε σε web designer τζαι να καρτερά. Μπορεί σήμερα να το συζητά και αύριο να το δημιουργίσει (για ποιο απ'όλα τα αύριο μιλά άραγε;). Μπορεί να το κρατήσει για πάντα μετά προσκλήσεως. Έτσι σκέφτουμαι να πάω απρόσκλητη στο πάρτι.

7 comments:

drakouna said...

Παραδέχτου το! Εκίστησες που δεν έχεις invitation για το ιδιωτικό blog του :)

Αν επήεννες Πρωταρά θα έτρωες πόρτα τζιαι που το -2 :)

Anonymous said...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο γιατί ο Κασουλίδης έχει blog με πρόσκληση? Νόμιζα πως η έννοια του blog για ένα υποψήφιο πρόεδρο είναι η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων με τους ελεύθερα σκεπτόμενους bloggers, με τον οποιοδήποτε χρήστη του διαδικτύου που ενδιαφέρεται, χωρίς περιορισμούς… όχι μόνο με ομοιδεατες ή με αυτούς που σου λένε αυτά που θέλεις να ακούς κλπ κλπ. Ή μήπως είναι απλά για να λές έχω blog και να παρουσιάζεις μοντέρνο-σύγχρονο ιmage !

Από την άλλη μπορεί να πρέπει να πάψω να αναλύω τα πάντα τόσο πολύ. gnapp

milaz said...

"Μπορεί να διαμορφώνει το σωστό ίματζ. Μπορεί να το ανέθεσε σε web designer τζαι να καρτερά."

Lexi_penitas said...

Τζιαι ποιος θα σκουπίσει τα σάλια του μωρού τωρά ρε Γιαννάκη. Τελικά τίποτε δεν ξεφεύγει από τους μπλόγκερς χιχιχιχι

nekatomenos said...

Ε, μακάρι απλώς να εν η σελίδα υπό κατασκευή. Αλλιώς μιλούμε για μέγα φάουλ.

Anonymous said...

Πάει, χάθηκε το προφίλ... :(

Anonymous said...

Χαθηκε και το προφίλ και η πρόσβαση στη σελίδα επιμένει να είναι μόνο για προσκεκλημένους αναγνώστες...καλά τι κάνουνε εκει πέρα και γιατί ? PG