18.8.07

Who's Your Daddy?

Το ακόλουθο παραμύθι είναι κατάλληλο για παιδάκια άνω των 15 ετών.

Και ενώ ο προεκλογικός πυρετός αποδυναμωνόταν στην Ανοργανοχώρα λόγω διακοπών και sex on the beach, μια θερμή νύχτα του Αυγούστου που φύσαγε λιγάκι, ο υποψήφιος για την προεδρία Πουλαμούρης κάλεσε τον Τύπο (τον μαλλιά με τα σκουλαρίκια) στο σπίτι του λέγοντας του «Έλα να σου μάθω τάβλι αφού δεν ξέρεις, και επί τη ευκαιρία, να ξαναγίνουμε φίλοι και να σου κάνω και μερικές δηλώσεις, Τύπε».

Ο Τύπος άδραξε την ευκαιρία και στο πριτς φιτίλι χτύπησε το κουδούνι της εξώπορτας του Πουλαμούρη. Ο Πουλαμούρης τον υποδέχτηκε με ένα απεριτίφ ποικιλίας Ττόκκα-ϊ (Tokaji), και καναπεδάκια μικρά, όσο που τον χωρούσαν τον Τύπο να κάτσει.

Παρά τα άβολα καναπεδάκια, κάθισαν, άνοιξαν το τάβλι και σιγά-σιγά ο Πουλαμούρης κέρδιζε την καρδιά του Τύπου καθώς ο πρώτος γέμιζε τον δεύτερο με γνώσεις πλακωτού (γιεναιτζιήσιμου) και φεύγα (αδρωπινού) ταβλιού. Ώσπου σε μια στιγμή εμφανίστηκαν δύο άσπρα περιστέρια και από κείνη την ώρα, του Πουλαμούρη του άνοιξε ο κώλος και όλο διπλές, τριπλές, ντόρτια και εξάρες έφερνε. Στην αρχή χάρηκε με χάρη, μα αργότερα ξέφυγε κι άρχισε να την μπαίνει του Τύπου λέγοντας του κουβέντες όπως «έκαμα σε σκόνη/έκαμα σε χώμα/θα σου φτύσω να γίνεις λάσπη», οπότε ο Τύπος σταμάτησε να επαναπροσεγγίζει και άρχισε να επανακιστίζει.

Καθώς ο Τύπος γινόταν χτυπητός και κόκκινος, ασορτί με την καρδιά του, ο Πουλαμούρης αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να του κάνει την δήλωση.

ΠΜ: Αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να σου κάνω την δήλωση.

Τυπ: Οκέι.

ΠΜ: Κάνε μου την ερώτηση.

Τυπ: Ποιαν ερώτηση;

ΠΜ: Αυτήν που θα σου υποβάλω αμέσως: Ρώτα με ποια είναι η άποψή μου για την εμπλοκή του Αρχιαρχιδόπου μας στις εκλογές.

Τυπ: Ποια είναι η άποψή σου για την εμπλοκή του Αρχιαρχιδόπου μας στις εκλογές;

ΠΜ: Ο Αρχιαρχίδοπος μας είναι ο Πατέρας (το ππου με κεφαλαίο... γράψε το) όλων μας, όπως η Εκκλησία είναι η Μητέρα (το μμου, ξέρεις) όλων μας. Και είμαι σίγουρος πως τα δύο λευκά περιστέρια που μου φέραν τύχη προηγουμένως όταν έσχισα τα κωλά σου στο τάβλι, οφείλονται στη θεία καλοσύνη Του (το ττου..).

Ο Τύπος τελικά θυμήθηκε την υπόσχεση που είχε δώσει αρχικά στον εαυτό του, στην τελευταία του συνάντηση με τον Πουλαμούρη: Να κάνει τα πάντα ώστε ο Πουλαμούρης να μην κερδίσει τις εκλογές.

Έτσι αποφάσισε να δημοσιεύσει αυτή τη δήλωση.

Αν ο Πουλαμούρης δεν του πουλούσε μούρη όταν του άνοιξε διάπλατα ο κώλος στο ττάβλι, δεν θα δημοσίευε την δήλωση αυτή με την οποία πουλά μούρη στον Αρχιαρχίδοπο, λοιπούς συνεργάτες, και φανς αυτού. Αν ο Πουλαμούρης είχε κερδίσει ολοκληρωτικά την καρδιά του, ο Τύπος θα τον προστάτευε από τα κακά αποτελέσματα μιας τέτοιας δήλωσης. Διότι ο Τύπος, δεν είναι κανένας τυχαίος τύπος, κάτι ξέρει από πολιτική, ενώ ο Πουλαμούρης είναι αδαής και άσχετος με το σπορ. Ο Αρχιαρχίδοπος παρακολουθώντας τη δήλωση του Πουλαμούρη έσκασε στα γέλια και του βγήκε η 7up απ’το ρουθούνι. Αυτό όμως είναι μυστικό και κακό για το ίματζ και δεν θα το μάθουμε ποτέ.

[Η υποφαινόμενη πιστεύει πως πρέπει να μας χαροποιεί που ο Πατέρας όλων μας έχει τα κονέ με τον Μεγάλο, διότι έτσι, εκτός από το μέσον στην κυβέρνηση για οιαδήποτε εξυπηρέτηση, έχουμε και το μέσον με τον Δημιουργό για άμεση διαγραφή οιουδήποτε αμαρτήματος. Το μόνο που έχουμε αδέρφια μου να πούμε είναι, «άτε παπάκηηηηη, πλίιιιιιιζζζζ;;».]

Σώσων Κύριε τον λαόν σου.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα είναι εντελώς τυχαία,
και οφείλεται σε φοβερή σύμπτωση.

1 comment:

Lexi_penitas said...

Εμένα παπάς μου εν ο Νεόφυτος τζιαι μάμμα μου η Φωφώ. Ήνταλως το θωρεί το πράμαν ο Κασουλίδης εν μπορώ να καταλάβω.