22.8.07

ΤΑΣΣΟΕΛ - Ανανεωμένο, ξανακτυπά πρωτάθλημα!



Το πολιτικό πρωτάθλημα φέτος προβλέπεται συναρπαστικό. Η ομάδα του ΤΑΣΣΟΕΛ μετά που ολοκλήρωσε ανέξοδα μια σειρά από μεταγγραφές παρουσιάζεται ακτύπητη. Οι πιο πολλοί από τους παρακάτω παίκτες είναι βασικά στελέχη της εντεκάδας και κάποιοι ανήκουν στην 16άδα. Αποφάσισα να τους βάλω σε μια κατάσταση όλους μαζί γιατί άλλο είναι να βλέπεις ένα μεμονωμένο έργο τέχνης και άλλο να βλέπεις μια έκθεση από αριστουργήματα.
Photos courtesy: ArtOfficial Intelligence
Θαυμάστε τους:
Γιώργος Βιλλήκας (δεξιός τερματοφύλακας - Αρχηγός)
Ανδρέας Βαγγελίδης (δεξιός αμυντικός)
Γιώργος Βολοκασίδης (δεξιόφρων αμυντικός)
Αρης Χ'Βαναγιώτου (ακροδεξιός αμυντικός)
Λάζαρος Βαύρος (ακροδεξιός λίμπερο)
Αντώνης Βουταλιανός (δεξιοτίμονος μέσος)
Γιαννάκης Βομήρου (δεξιός μέσος)
*Δημήτρης Βυλλούρης (ακροδεξιός μέσος)
Ζαχαρίας Βουλίας (δεξιός εξτρέμ - ξαπολά σουτ αστραπές)
Νίκος Βιττοκοπίτης (δεξιός επιθετικός killer)
Ττομης Β (παίζει σε όλες τις θέσεις δεξιά)
*Νίκος Βουτσού (υπερδεξιός υπέρ πατρίδος)
*Ρίκκος Βερωτοκρίτου (δεξιόστροφος επιθετικός)
Μάριος Βατσάκης (δεξία στον πάγκο προς το παρόν)
**Μουλλάς Βομάρ (τρομερό δίδυμο με τον Ττόμη Β - κανονιέρης)

Η μεταγγραφή του Γιώργου Βερδίκη κινδυνεύει να χαλάσει λόγω του ότι αποφασίστηκε τα χρώματα της ομάδας να είναι πορτοκαλί με το μπλε της γαλανόλευκης. Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανάφερε ότι παίζει σε οποια δεξιά θέση, φτάνει να φοράει πράσινη στολή. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι για να σπάσει το αδιέξοδο του προτάθηκε η θέση του αναπληρωματικού δεξιού τερματοφύλακα που ως γνωστό φοράει πράσινα. Αναμένεται η αντίδραση του παίκτη.

Ο προπονητής της ομάδας του ΤΑΣΣΟΕΛ, Τάσσος Βαπαδόπουλός δήλωσε ότι με τέτοιους παιχταράδες δεν δέχεται ότιδήποτε λιγότερο από πρωτάθλημα, κύπελλο τζιαι Τάσσο πρόεδρο. Η ομάδα είναι ακτύπητη, μας είπε χαρακτηριστικά. Σε παρατήρηση δηλωσιογράφου ότι η ομάδα έδειξε αρκετά κενά στα φίλικά είπε ότι κάποιοι παίκτες παρουσιάστηκαν απροετοίμαστοι και υπέπεσαν σε γκάφες, είπε ότι θα βγάλει μπροστά και δεξιά, παλιές δοκιμασμένες λύσεις όπως ο Βενεβέζος, ο Βάρογιαν, το Βαπαδοπουλλούι, η Βαντιγόνη, ο Μπότσης (είδες εχαλασσεν μου τα τούτος) και άλλοι. Οι παίκτες που υπέπεσαν σε γκάφες (Βιττοκοπίτης, Βουλίας, Βυλλούρης) με αποτέλεσμα να σηκώσουν κκελλέ και ψυχολογία οι αντίπαλες ομάδες θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων από δεξιό ψάλτη μεγάλης εκκλησίας της πρωτευούσης.

Ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ομάδας Βασίλης Βάλμας μας εξήγησε ότι η ομάδα θα εφαρμόσει το πρωτοποριακό σύστημα συνεχούς επίθεσης από τα δεξιά με συνεχείς εναλλαγές της μπάλας από δεξί σε δεξί πόδι. Όλοι οι παίχτες ανάφερε, είναι γνωστοί για το παιγνίδι τους αφού για χρόνια υπήρετούν στη δεξιά πλευρά του γηπέδου. Η μεγάλη επιτυχία του ΤΑΣΣΟΕΛ είναι ότι κατάφερε να τους μαζέψει όλους σε μια ομάδα. Σε ερώτηση αν η ομάδα έχει σχέση με δεξιές πολιτικές καταστάσεις απάντησε αρνητικά, αναρωτηθείς μάλιστα από που ως που μας πέρασε τέτοιο πράμα από το μυαλό.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΤΑΣΣΟΕΛ με την επωνυμία Χρυσή Κραυγή ετοιμάζεται να καταλάβει την δεξιά κερκίδα του γηπέδου και να υψώσει τις δεξιές σιδηρογροθιές πάνω στις οποίες θα σπάσει κάθε επιβουλή εναντίον της ομάδας.

* Κοινοτικοί
**Αφχανός, αποκτήθηκε από την Ξυλιφτάν, ομάδα πρώτης κατηγορίας της πατρίδας του.

Τα πρόσωπα που αναφέρονται στο κείμενο είναι εντελώς φανταστικά. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα είναι εντελώς τυχαία.

18 comments:

Daniel Schreber said...

touto to post thimizei mou keimeno tis efimeridas "Enosis" tou ftoxopoullou

Lexi_penitas said...

Eπειδή δεν διαβάζω την συγκεκριμένη εφημερίδα, μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς ακριβώς;

Daniel Schreber said...

ennow oti to post en pompodes me saxlo humour. ta epidoksa logopaignia en to pneumatiko antistoixo enos nanou pou prospathei na karfosei se kalathi prodiagrafon nba. tziai stes 2 periptoseis en fanero gia ton theati ti prospathei na kamei o nanos omos mono oi protheseis tou en diakrites tzai oxi to apotelesma to opoio en milia makria afou to alma tou nanou mono 2 ekatosta ekatafere na ton sikostei pou to edafos.

Lexi_penitas said...

Σόρρυ αν δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σου.

Daniel Schreber said...

en entaksi, en eixa prosdokies.

(etsi gia na men mas laloun pos mono gia na filoume o enas ton kolo tou allou eimaste kaloi)

Anonymous said...

Congrats to ArtOfficial Intelligence.
Welcome :)

Daniel Schreber said...

arkises psychia, eperimenamen se.

akoma ena oraio logopaignio. prepei na moirazeste gonidia eseis oi 2.

Anonymous said...

skata, imoun off-side. tin epomeni fora, en peirazei

Anonymous said...

Thelo na sumfoniso me ton 'Kseno Daktulo' gia ta osa eipe. To keimeno lupamai na pratiriso den exei humour, i prospatheia eksupnon logopaignion peftei sto keno kai en pollois einai mia apo ta idia pou diavazo teleutaia. Polloi nomizoun oti me to na aradiazoun 100 xaraktirismous ginontai peistikoi kai ekfrazoun politiki apopsi. Eilikrina den mporo na skefto kapoion pou tha diavasei auto to keimeno kai tha gelasei.
Auto pou pragmatika tha 'thela na do s'auto to blog einai i parathesi epixeirimaton kai i antallagi apopseon se zitimata ousias kai oxi ena epipedo kafene. Dustuxos ta misa apo ta posts perilambanoun autes tis grafikes geloiotites.

Krima pou anaparagetai kai edo i antallagi xaraktirismon (to top xaraktiristiko tis kurpiakis koinonias) para mia pio mesti, orimi kai tekmiriomeni analusi.

Lexipenita, exeis nomizo ta fonta gia pio upsilou epipedou keimena. Krima na xaramizesai kai na katevazeis to epipedo etsi.

Elena

Lexi_penitas said...

Αγαπητή Έλενα,

κατ'αρχήν, επέτρεψε μου να πώ ότι η έννοια του χιούμορ περιέχει αρκετή δόση υποκειμενισμού. Η ποδοσφαιρικοποίηση της πολιτικής και η πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου είναι φαινόμενο που αποσχόλησε όχι μόνο πολιτικούς και αθλητικούς αναλυτές αλλά και ευθυμογράφους. Το κειμενο μου δεν διεκδικεί δάφνες αριστουργηματικού πονήματος. Εξάλλου, ο καθένας με τις δυνάμεις του. Δεν νομίζω τέλος πάντων να κατέβασα το επίπεδο του χιούμορ στο επίπεδο "των τάκκων" ή "των ψαρκών".

Προσωπικά, αποδεχόμενος την προσκληση του Νούλλη να συμμετέχω στο μπλογκ δεν κατάλαβα ότι η υποχρέωση μου ήταν να αναπτύσσω θέσεις περίπου ακαδημαϊκού επιπέδου. Συμφωνώ ότι αφορισμοί και χαρακτηρισμοί (κατι που δεν συναντάς στο συγκεκριμένο κείμενο) ρίχνουν το επίπεδο. Όμως πιστεύω ότι και ένα σατιρικό ή ακόμα και σαρκαστικό κείμενο μπορεί να δόσει έναυσμα για σοβαρή συζήτηση ή για αστεία και σκωπτικά σχόλια.

Ευχαρίστως θα φιλοξενούσα κείμενα σου εδώ ή στο ιστολόγιο μου. Ιδού η Ρόδος!

AnTonymous said...

Πάντως δεν καταλαβαίνω τι σοβαροφάνεια έπεσε και αντί να δείτε το χιούμορ πέφτετε όλοι να κατηγορήσετε κάποια κείμενα που είναι σατυρικά.
Δεν είδα πουθενά να γράφει στο "προεδρικές μπλόγκ" ότι οτιδήποτε γράφεται πρέπει να είναι σοβαρές και ακαδημαϊκού επιπέδου αναλύσεις και απόψεις.Προσωπικά απολαμβάνω πιό πολύ τα καυστικά-σατυρικά κείμενα.

Παρρησία said...

Προσωπικά, αν και στηρίζω ΤΡΑΡ, παραδέχομαι ότι βγάζουν γέλιο τα κείμενα

Π

Baron Cosimo said...

Λεξιπένητα

Εν μπορώ να καταλάβω τον αχταρμά που κάμνεις με δεξιούς, εοκαβητατζήδες, εθνικιστές τζιαι χρυσαυγίτες (χρυσαυγίτες?!) στον οποίο μπαίννουν ούλλοι οι θποστηριχτές του Παπαδόπουλου. Νομίζω γίνεσαι πολλά άδικος τζιαι χρησιμοποιείς στερεότυπα που έχουν μικρή με την πραγματικότητα, τζιαι βοηθούν την συζήτηση όσο βοηθά τζιαι ο χαρακτηρισμός των αντιπάλων του ΤΠ ως "ενδοτικοί, ριψάσπιδες" κλπ. Τζιαι εκπλήσσει με παραπάνω τούτο, γιατί πριν λλίες μέρες έγραφες ότι θέλεις "Να ξεπεράσουν η Δεξιά και η Αριστερά τις αναχρονιστικές αντιπαλότητες και να δουλέψουν μαζί για το καλό του τόπου. Τόσο απλά!".


Αντώνυμε
Αν θκιαβάσεις καλλύτερα εννα δεις ότι οι κατηγορίες κατά του κειμένου δεν λέγονται γιατί είναι σατιρικό αλλά γιατί ΔΕΝ είναι.

AnTonymous said...

Δεν μιλούσα για το συγκεκριμένο, αλλά γενικά για μια τάση επίθεσης προς μή "σοβαρά" κείμενα.Αλλά και αυτό με έκανε και γέλασα,ίσως έπιασα καλύτερα την άποψη του "ποιητή"

Lexi_penitas said...

Προς Ελαττο παραδώσο: Επί της ουσίας αναφέρω τα εξής:

Το άρθρο προσπαθεί να αναδείξει τον αλλοπρόσαλλο συρφετό μεταξύ των οποίων και τις πολιτικά αστείες φιγούρες που αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της υποψηφιότητας Παπαδόπουλου. Είναι ή δεν είναι οι ανθρωποι του Τάσσου; Τι είναι αυτό που σε ενόχλησε; Πες μας που διαφωνείς; Είναι ή δεν είναι αυτή η ομάδα τα υπολείμματα και τα παραπούλια του Γεωρκατζισμού μαζί με τους κρυπτοχουντικούς και ακροδεξιούς του Ευροκό την εθνικιστική ηγεσία της ΕΔΕΚ και την Ελληνοχριστιανική ηγεσία της εκκλησίας;

Επίσης, δεν νομίζω οι χρυσαυγίτες να ψηφίσουν Χριστόφια ή Κασουλίδη. Πού κολλάς τελοσπάντων.

Προσπαθεί επίσης να "κτυπήσει" τον μύθο του όρου "ενδιάμεσος χώρος" που χρησιμοποιείται για να οριοθετήσει τον πολιτικό χώρο που καλύπτει η συνεργασία όλων αυτών, υποδεικνύοντας φορτικά την κατουσίαν δεξιά η ακροδεξιά πολιτική ταυτότητα των συγκεκριμένων πολιτικών.

Όσον αφορά την θέση μου για να ξεπεράσουν η δεξιά και οι αριστερά τις αναχρονιστικές τους αντιπαλότητες, εννοώ το ΑΚΕΛ και το ΔΗΣΥ αφού κατ' εμένα μόνο με συνεργασία, έστω και άτυπη, αυτών των δύο κομμάτων μπορεί να δημιουργηθεί πλειοψηφία και δυναμική λύσης.

Baron Cosimo said...

Λεξιπένητα

η διαφωνία μου έγκειται στο ότι, κατά τη γνώμη μου, χρησιμοποιείς πολλά εύκολα τη ταμπέλα ακροδεξιός, η οποία εν πολά σοβαρό πράμα για να το ρίχνεις έτσι εύκολα ποτζιει ποδά. Εν νομίζω το ότι όσοι εν με τον Τάσσο κινούνται με ακροδεξιά ιδεολογία (τζιαι κάποιοι που τζείνους νε κινούνται που καμιά ιδεολογία), τζιαι τούντο κούλλου μάκκα εν οφελεί σε τίποτε παρά σε αντιπαλότητες της πλάκας. Ας πούμε το ΑΚΕΛ ήταν ακροδεξιό ως πριν 3 μήνες;

Τεσπα, εν θέλω να δώκω τούντης διαφωνίας παραπάνω βάρος, εθεώρησα ότι ήσουν γενικόλογος, τζιαι έκαμα κριτική, άτσαλα μάλλον. Συγγνώμη αν σου εφάνηκα ενοχλημένος ή απότομος

Demetris said...

"Dwste tous to ja kanei"

Anonymous said...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ή
GYMPOLITIC

Παρά μια ίωση που με ταλαιπωρεί από χτες, η επιθυμία μου να ενημερώσω τους αναγνώστες του περιοδικού μου «περί Πολιτικής», με έστειλε χτες στο σπίτι του Παπανδρέου, μέσα σ’ ένα δωμάτιο γεμάτο με όργανα γυμναστικής.
-Κύριε Χολιαστέ, μου λέει, υπέροχο το περιοδικό σας «περί Πολιτικής»- συγχαρητήρια!
-Ευχαριστώ κύριε υπουργέ. Δεν περίμενα να το εξυμνείτε μιας και γράφει την αλήθεια για σας και για το Κόμμα σας.
- Μη με ευχαριστείτε, έτσι λέω σε όλους. Μου το έμαθε ο μπαμπάς- «στην πολιτική όλα επιτρέπονται», μού έλεγε.
-Μάλιστα. Κύριε Πρόεδρε, μια ερώτηση με τρώει και θα σας την κάνω αμέσως. Πώς και τώρα βλέπετε ότι μερικοί έκλεψαν στο Κόμμα σας, και όταν γίνονταν οι κλοπές, και ενώ ήσασταν μέλος της Κυβέρνησης, δεν τις καυτηριάζατε τότε;
- Τις καυτηρίαζα και τις παρακαυτηρίαζα. Κακώς μου καταμαρτυρούν ότι δεν το έκανα.
-Και γιατί δεν ακουγόταν αυτό τότε;
-Γιατί είμαι χαμηλών τόνων- γι αυτό δεν ακουγόταν.
-Τώρα όμως ακούγεστε…
-Τώρα μην κυττάτε, είμαι αρχηγός Κόμματος και όπου πάω έχω ένα σωρό μικρόφωνα δίπλα μου. Γι αυτό. Βλέπετε, όλα έχουν την εξήγησή τους.
-Έχετε λέτε κύρος στο Εξωτερικό. Πού το οφείλετε αυτό το κύρος κύριε υπουργέ;
-Στο χορό! Τους χορεύω ζεϊμπέκικα και χασάπικα και όταν δεν πιάνουν αυτά τότε με χορεύουν αυτοί στο ταψί. Πάντοτε ο χορός δηλαδή είναι που έχει το λόγο.
-Ζητάτε δημοψήφισμα κύριε Πρόεδρε. Εσείς θα κάνατε συχνά δημοψηφίσματα αν γινόσασταν πρωθυπουργός;
-Προς το παρόν δε θα κάνω. Τα δημοψηφίσματα θα γίνωνται όταν «φύγει» (με συγχωρείτε για τη συγκίνηση αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι ό,τι έχω στη ζωή) η μαμά. Μέχρι τότε αυτή θα μου λέει τι να κάνω. Ύστερα είναι που θα ρωτάω το λαό.
-Μόνος σας δε σκοπεύετε να αποφασίσετε ποτέ τίποτα;
-Απολύτως.
-Και γιατί κύριε πρόεδρε;
-Κυττάτε, σε κάθε οικογένεια υπάρχει κι ένα καθυστερημένο παιδί. Ε, έτυχε στη δική μας να είμαι εγώ.
-Και γιατί ο πατέρας σας σάς έστρεψε προς την Πολιτική, αφού έβλεπε πως είσαστε…καθυστερημένος όπως είπατε;
-Δεν το ’ξερε. Νόμιζε πως είμαι χαμηλών τόνων.
-Πέστε μου κύριε Πρόεδρε, εκτός απ’ το χορό τι άλλο θα σας βοηθήσει στην επιτυχή ενάσκηση των καθηκόντων σας αν-ό μη γένοιτο- γινόσασταν πρωθυπουργός;
-Κύριε Χολιαστέ άκουσα καλά; Είπατε «ό μη γένοιτο»;..
-Μάλιστα κύριε υπουργέ, έτσι είπα.
-Πώς τολμάτε μέσα στο ίδιο μου το σπίτι;..
-Είμαι υψηλών τόνων κύριε πρόεδρε.
-Α! Μάλιστα! Βλέπετε ότι με δικαιολογείτε-υπάρχουν τόνοι και τόνοι…
-Σωστά. Δεν μου απαντήσατε όμως κύριε Πρόεδρε στην ερώτησή μου. Υπάρχει και κάτι άλλο πλην του χορού που θα χρησιμοποιήσετε για το καλό της χώρας;
-Και βέβαια υπάρχει και κάτι άλλο-είναι η γυμναστική!-
-Αν κατάλαβα καλά δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ποτέ το μυαλό σας.
-«μυαλό»;…
-Μυαλό! Εκείνο με το οποίο διαλογιζόμαστε…αυτό που έχουμε μέσα στο κεφάλι μας…
-Αααα! Τώρα θημάμαι! Κάποτε η μαμά μού είπε αυτή τη λέξη. Μού είπε…πώς το είπε…πώς το είπε…α! να! Μου είπε: «δεν πειράζει παιδί μου που δεν έχεις μυαλό, έχεις το όνομα». Κι εγώ αφού δεν πείραζε που δεν είχα απ’ αυτό, δε ρώτησα και τι είναι.
-Για να τελειώνουμε κύριε Πρόεδρε, πέστε μου-στο θεό σας-πώς η γυμναστική θα σας βοηθήσει να κυβερνήσετε-ο μη γένοιτο-την Ελλάδα;
-Να σας πω:

Δεν ξέρω πώς δεν έχετε
πάρει χαμπάρι ακόμα
πόσα ένα γυμναζόμενο
μπορεί να κάνει σώμα.

Γι αυτό, κι αφού ρωτήσατε,
ιδού του όλου ψήγματα,
ήγουν τουτέστιν δηλαδή
ιδού τα παραδείγματα:

Γυμνάζοντας τον ένα μου
μονάχα κοιλιακό
σε μια εγώ μόνο νυχτιά
λύνω το Κυπριακό.

Με μίαν άσκηση σωστή
του ενός μου δικεφάλου
τρία εγώ «μπράβο!» αποσπώ
του πρόεδρου του Γάλλου.

Μα μοναχά λίγα πους-απς
τους Άγγλους θα τους πείσω
τα Μάρμαρα που μας κρατούν
να μας τα δώσουν πίσω

και μ’ ένα τζόγκινγκ μου απ’ αυτά
που μ’ είδατε να κάνω
τη διαφθορά στου μηδενός
τα όρια τηνε φτάνω.

Και λίγο κάνοντας μασσάζ
στους δύο μου μηρούς
παίζω εγώ στα δάχτυλα
τον ίδιονε τον Μπους.

Πέντε φορές σηκώνοντας
τους δύο μου αλτήρες
κάνω να στρέφει ο Ερντογκαν
ως κι ενενήντα μοίρες

Και- κάτι που κυβέρνηση
δεν το ’χε ως τώρα ελπίδα-
θα διευθετήσω έτσι εγώ
την υφαλοκρηπίδα.

Δυο επικύψεις κι΄έσβυσαν
τα Σκόπια από το χάρτη
κι άλλες δυο τρεις και γίνομαι
πρωθυπουργός το Μάρτη.

Θα κάνω δύο έλξεις μου
και-μα την παναγία-
θα πάψει πια η χώρα μας
να έχει ανεργία.

Για την Παιδεία μοναχά
μια έκταση χρειάζεται
ώστε κάθε έλλην στο εξής
σοφός να λογαριάζεται

Κι ως για το μέγα πρόβλημα
που είναι η Υγεία,
μία στροφή θα χρειαστεί
του σώματος πλαγία.

Και για να μην πολυλογώ,
με τη γυμναστική μου.
κάθε που θέλω αλλαγή
θα είναι πια δική μου.

Θα ημπορούσα αν θέλατε
και άλλα να σας πω
μα να σας δώσω κούραση
δεν το ’χω εγώ σωστό

τώρα που έτσι μάλιστα
σας ταλανίζει η γρίππη-
αν και αυτό, τα’ ομολογώ
πως σας το λέω με λύπη.

Γιατί εγώ-μη βλέπετε
πολύ που δε μιλάω-
ό,τι καλό έχω πάνω μου
αν δεν το δείξω σκάω.

Ίσως μιαν άλληνε φορά
που θα ’σαστε καλλίτερα
να σας ειπώ για θαύματα
που κάνω μεγαλύτερα.

Και θα φροντίσω γρήγορα
εγώ αυτοπροσώπως
να είστε σύντομα καλά-
…όχι…δε μου είναι κόπος-

Να! τα πους-απς μου αύριο
σε σας θα τ’ αφιερώσω
κι απ’ το μαρτύριο του ιού
ευθύς θα σας γλιτώσω.

-Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε. Ευχαριστώ και για τη συνέντευξή σας. Γεια σας.
-Μια στιγμή κύριε Χολιαστέ…εσείς μού μοιάζετε να ξέρετε πολλά. Να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι…μού επιτρέπετε;
-Αν και εγώ κάνω εδώ τις ερωτήσεις, όμως σας επιτρέπω-ορίστε, σας ακούω.
-Προχτές ο κύριος Καραμανλής έσκυψε προς το μέρος μου και μου είπε: «Μεταξύ μας Γιώργο, η τέλεια διακυβέρνηση της χώρας θα ήτανε μαζί των δυο μας-μια διαρχία δηλαδή όπου εσύ να γυμνάζεσαι κι εγώ να σκέπτωμαι.» Από τότε ψάχνω μιαν ευκαιρία να ρωτήσω κάποιον-πέστε μου κύριε Χολιαστέ, τι θα πει «σκέπτομαι»;


Γιώργης Χολιαστός
---