14.8.07

Εν που ενδιαφέρον, εν τζαι....

Ο Ττόμης ττου δήλωσε χτες πως η Εκκλησία ό,τι θέλει κάμνει με τες ειδήσεις του Μέγκα και ότι εννα σχολιάζει τες προεδρικές και να υποστηρίζει όποιον υποψήφιο γουστάρει, 'ντααάξει; Γαβ γαβ ΓΑΒ!

Επίσης: "Ο Μακαριότατος ανέφερε ότι κάποιοι ιερωμένοι, είναι ενταγμένοι σε κόμματα και θα ψηφίσουν τον υποψήφιο της αρεσκείας τους, πρόσθεσε ωστόσο ότι την πλειοψηφία και την Εκκλησία, εκφράζει ο προκαθήμενός της." Εγώ παπάς, εγώ νταντάς... ό,τι θέλω λαλώ εκ μέρους της Εκκλησhίας...

Τέλος, ερωτούμενος αν παρενέβη στο Μέγκα δήλωσε ότι ο σταθμός "μας" εννα εκφράζει τζίνα που λαλεί η Εκκλησία και αφού την Εκκλησία την εκπροσωπεί ο Τ.Τ. (Ττόμης ττου), εννά λαλεί ό,τι θέλει τζίνος και μάλιστα βάση συμβολαίου... Αξιοπιστία, εγκυρότητα, αμεροληψία, τι εν τούτα; Ο "σταθμός πρέπει να ακολουθεί την πολιτική της Εκκλησίας και όχι της εταιρείας," λαλεί. Καλάν, θέλετε να πείτε ότι έσιει πιο μεγάλη εταιρεία που την Εκκλησία της Κύπρου;

7 comments:

Anonymous said...

Τούτο εν το είδα πριν...

Lexi_penitas said...

Άγιος ο θεός, άγιος ισχυρός, άγιος αθάνατος ελέησον ημάς.

Αντρωπή πιον ρε κοπέλλια. Τι εκάμαμεν ο καθένας μας για να αφαιρέσουμεν την εξουσία του υπουργού εμπορίου της κυβέρνησης της απανταχού ελληνορθοδόξου εκκλησίας, Ττομη Ττου? Εξήγησεν κανένας της μάνας του για της στετές του ή του παππού του, ότι ο ανθρωπος αυτός τζιαι τζείνοι πον γυρόν του, ενν εχουν καμιά σχέση με την θρησκεία τζιαι τα πιστεύω τους?

Noullis said...

malista

Aceras Anthropophorum said...

Περιπαίζετε αλλά αύριον εν να κλαίτε. Όπου έβαλεν το σιερούιν του ο ΤΤ η μειοψηφία επλειοψήφησεν. Στο δημοψήφησμα 35% ο Δησύ τζαι 35% ο Ακέλ δεν εκαταφέραν να φκάλουν έναν 50% (ανεξάρτητα που την θέσην του Ακελ). Στες αρχιεπισκοπικές εκατάφερεν με λλιόττερον που 10% να φκάλει απόλυτην πλειοψηφίαν. Τωρά δέτε πόσα σενάρια υπάρχουν το 33% να φκάλει τον πρόεδρον που βολέφκει τον ΤΤ.

Σενάριον 1:
1 Χριστόφκιας 33% μείον ένα ψήφο
2 Κασούλας 33%
3 Τάσσος 33% συν ένα ψήφο
4 Αδησόκ 1%
15% αποχές λευκα κλπ. (αναρχικοί, ανένταχτοι αριστεροί, αναρχοαυτόνομοι, κουλτουριάρηδες, bobo και λοιπά καλλιτεχνικά ανυπόταχτα αγρίμια δεν εψηφίσαν τον Χριστόφια για να μεν φκάλουν νάμιν σταλινικόν)

Στον 2ον γύρο το Ακέλ για να μεν φκάλει νάμιν ότι έκλωσεν τζαι πήεν με την εόκα βήτα υποστηρίζει Τάσσον. το 17% των ψήφων που πήγαν στον Χ. ακολουθεί, το 16% πάει στον Κασ. Το 15% επιμένει αποχή, άκυρα κλπ για να μεν ξιμαρίσει την ψήφον του με μπλέ. Το 1% του Αδησόκ πάει στον Κασ. Ο Τασ. φκαίνει με ένα ψήφον. Αυτόν του αρχιεπισκόπου.

Σενάριον 2.
1 Χριστόφκιας 33%
2 Κασούλας 33% μείον ένα ψήφο
3 Τάσσος 33% συν ένα ψήφο
4 Αδησόκ 1%
15% αποχές λευκα κλπ. (οι ίδιοι του σενάριου 1)
Στον 2 ον γυρό για να μεν κατηγορηθούν για φιλοκουμπουνιστες οι μισοί φιλελεύθεροι ψηφίζουν δεξιάν, οι άλλοι μισοί κάμνουν την μεγάλην υπέρβασην τζαι ακολουθούν τον Πουργουρίδην. Οι αποχές μεινίσκουν αποχές για να μεν "ξιμαρίσουν" οι καθαροί αριστεροί απο σταλινισμόν. Νικώσα ψήφος πάλε τζείνη του αρχιεπισκόπου.

Σαν αυτά μπορώ να σας φκάλω 100 σενάρια με πάντα νικώσαν την ψήφον τζείνην του παπά. Προσέχετε τον, τζαι ιδίως βάρτε νερόν εις το κρασίν σας για να πείτε Τ΄ασσιχτίρια σας τον φεβράρην όσον οδηνηρά τζαι άν είναι για το προσωπικό σας γόητρο.

Τον Φεβράρη πες τζαι σύ Τ΄άσσιχτίρι
για να δει ο τόπος μας χαΐρι

milaz said...

Εντζαι περιπαίζουμεν, ξέρουμεν το ότι εν η πιο μεγάλη αλούπα (εν πάει να πω την άλλη λέξη), γι' αυτό τα λέμε τούτα...

Sceptic Anonymous said...

Αρέσκει που ανακαλύπτουμε την τασινόπιτα και κάμνουμε παναύρι μόνοι μας.

Οι υπόλοιποι τηλεοπτική σταθμοί είναι αμερόληπτοι; Οι εφημερίδες είναι αμερόληπτες; Ποιος εν αμερόληπτος, εκτός που το ΡΙΚ που προσπαθεί χωρίς να τα καταφέρνει ποιος άλλος είναι αμερόληπτος.

Και ναι όσο παράξενο και αν σας ακούεται την Εκκλησία την εκφράζει ο Αρχιεπίσκοπος. Χωνέψετέ το. Το αν δεν μας αρέσκει εν άλλη υπόθεση.

Έχουμε δημοκράτια ο καθένας ότι θέλει λαλεί. Θέλει να ψηφίσει Τάσσο, ας ψηφίσει. Δεν μπορεί κανένας να του αρνηθεί το δικαίωμα να πει τζίνα που θέλει. Και το άλλο η Εκκλησία ήταν πάντα πολιτικοποιημένη - εν ακούσετε για ένα Μακάριο Γ;

Και μεν μου αρκέψετε παλε για Ευρώπες και πελλάρες. Αλλόπως η Ευρώπη εν η μόνη περιοχή του κόσμου που προσποιείται ότι η θρησκεία δεν είναι πολιτική με άλλα μέσα. Άστε που ιστορικά οι εκκλησίες στην Ευρώπη υποτακτήκαν στο κρατός και εδεκτήκαν το διαζύγιο εκκλησίας - πολιτείας.

Αλλού όμως τούτο το σενάριο δεν παίζει. Στην Αμερική οι Ευαγγελιστές ανεβάζουν και κατεβάζουν προέδρους, στην Μέση Ανατόλη δεν χρειάζεται να σας πω τι γίνεται κ.ο.κ. Στην Κύπρο έχουμε κράτος ούτε 50 χρόνια, έχουμε ομως Εκκλησία 1000, εν εύκολο να εξαφανιστεί η επιρροή της τόσο εύκολα;

Απλώς μην θωρείτε Μέγκα, ή μην ακούτε του Τόμυ.

Noullis said...

Ma en gia to Tommy pou eipen oti en 8a anaketefkete me ta politika drwmena tou topou pou milame?

Alla to oti o ka8enas pou 8elei na pshfhsei Tasso, dikaoutai na to kamei, den ti8etai kan 8ema.