18.8.07

Παμπεσιές

Λοιπόν, φαίνεται ότι στο προεδρικόν ετυλίξαν τους οι μαύροι κούφοι. Εν εξηγείται αλλοσπώς ότι ακόμα τζιαί τον Άουστο που ο κόσμος ραχαττεύκει τζιαί απλώνει την αρίδαν του στες παραλίες τζιαι τα βουνά, τούτοι με την μπαγαποθκιά εβαρτήκαν να την φέρουν παμπέσιηκα στους άλλους υποψήφιους. Όμως ρε παιθκιά, κάθουμαι τζιαι σκέφτουμαι πόσον νουν έχουν τούτοι οι αθρώποι σιόρ; Ότι παν να κάμουν φκαίννει τους ανάποδα.

Ας πιάμε όμως τα πράματα που την αρκή.

  1. Αρκές του μήνα παραγγέλλουν οι ασυχχώρητοι δημοσκόπηση τζιαι σε τρεις ημέρες μαειρεύκουν τα αποτελέσματα. Κοττούν τα του ρουφκιάνου του Φιλελεύθερου τζιαι τζιείνος δημοσιεύκει τα ωσσάν τζιαι εν’ δικά του. Δυστυχώς ακόμα μες στα μυαλά των παραπάνω Κυπραίων, ο ρουφκιάνος ο Φιλελεύθερος έσιει την «έξωθεν καλή μαρτυρία». Κόντρα με τες προηγούμενες δημοσκοπήσεις που εδείχναν τους τρεις σιέρι-σιέρι, τούτοι εφκάλαν τον Παπαρόπουλλο 4% μπροστά. Εξέραν οι θεομπαίκτες ότι έθθα φκεί άλλη δημοσκόπηση μες τον Άουστο τζιαι ότι η πρωτοπορία του Παπαρόπουλλου θα εφυτεύκετουν μες τα μυαλά του κοσμάκη….. Υπομονήν όμως. Ύστερα φέρνει ο φούρνος την πυρά.
  1. Αφού μας εγεμώσαν τα μυαλά ότι έννα μας κάμουν ούλλους σεϊχιδες με τα πετρόλαα, ήρτεν τελικά η ώρα να φανεί το ενδιαφέρον των κολοσσών που ο Λιλλήκκας εκανόνισεν να υποβάλουν προσφορές. Για ποιες, Exxon- Mobil τζιαι Shell, για τι Ρωσσικούς τζιαι Κινέζικους κολοσσούς μας επρήσαν τα φκιά μας τα κανάλια τζιαι τα μμάθκια μας ο ρουφκιάνος ο Φιλελεύθερος. Ο λαός ευγνωμονούσε τον Εθν_αρχίδη (copyright from Psychia obtained), τζιαι εδιασκέδαζε με την Τουρκία που οι αντιδράσεις της εσπάζαν σαν το κύμα πας τον βράχο που έστησε η περήφανη ηγεσία μας τζιαι προστατεύκει αποτελεσματικά τα πετρόλαα μας. Τελικά που τούτους ούλλους τους κολοσσούς, ήρταν ούλλοι τζ’ ούλλοι θκυό μιτσοί τζαί εκάμαν προσφορές. Αντί να ρουφήσουν την γλώσσαν τους, εφκήκαν τζιαι λαλούν μας ότι ενν τζιαι ικανοποιημένοι. Ο λαός του Εθναρχίδη έμεινε σκεφτικός. Αμμά πάτσος αααα…
  1. Εβάλαν τζιαι τον Ττόμη Ττου μες το κόλπο. Η αγιότητα του εφκύκεν τζιαι είπεν μας ότι αγαπά κάποια που τα μωρά του παραπάνω που τα άλλα. Με λλία λόγια ο πρωτότοκος που τους υποψήφιους, δηλ ο Παπαρόπουλος έσιει χαττήριν. Ο δευτερότοκος ο Πασιουρτής είπεν ότι έννεν σωστά πράματα τούτα. Ο μιτσής ο Κάσιουλος είπεν πως εν εκατάλαβεν τίποτε τζιαι ότι ο Ττόμης εν παπάς μας ούλλους.
  1. Εβάλαν τα τσιηράκκια τους τζιαι διαδώσαν ότι ο Πασιουρτής εννά αποσυρτεί σε κανά δκυό μήνες γιατί εννα καταλάβει ότι ενν ηβκέννει. Τον Πασιουρτή επήρεν τον ο θκιάολος. Εφκύκεν μάλιστα τζιαι είπεν τους ότι το Σεπτέβρην οι μάζες των κοτσιηνομάντυλων εννά δόκουν έξω τζιαι εν να φαν τους τόπους για να τον φκάλουν πρόεδρο. Είμαι σίουρος ότι ο Παπαρόπουλος τζιαι τα κοπέλλια του εκατουρήσαν πάνω τους.
  1. Μέχρι τζιαι στα νέα του ΑΝΤ1 εφκύκεν τζ’ έκαμεν δηλώσεις μεσ’ την βράση του Αούστου ο Παπαρόπουλος. Τόσα χρόνια εν εκαταδέχετουν να μιλήσει στους δηλωσιογράφους. Έβαλλεν τα τσιηράκκια του να ασχολούνται μαζίν τους. Άξαφνου έννοιωσεν την ανάγκη να μιλήσει που τα νέα, απευθεία στο λαό του. Εν εκατάλαβεν ακόμα ότι όσο λλιότερο τον θωρούν τόσο λλιότερον χάννει.

Νομίζω ότι οι αθρώποι εχαθήκαν μες τες αναλύσεις για να καταλάβουν, πώς το 76% του Εθν_αρχίδη εγίνηκε στο άψε σβήσε 30 τζιαι ακόμα ππέφτει. Φαντάζουμε τα μούτρα τους άμαν κάθουνται ούλλοι γυρόν του τραπεζιού τζιαι σπάζουν την τζιεφαλήν τους νάβρουν ακρα. Τωρά αγαπητέ αναγνώστη μπορείς να αντιληφτείς ήνταλως μες την απελπισίαν τους κατεβαίννουν τους στο μυαλό τούτες ούλλες οι μαλακίες που αράθκιασα παραπάνω.

Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική.

35 comments:

sexandthenotsuchabigcity said...

to 76% den itan psifos ipostirixis pros ton tasso. o monos pou to erminefse etsi en o idios sto diaggelma tou (pou na me athkiaseri na evro to diaggelma na metriso poses fores exekinise protaseis me tin lexi "mazi" pou anaferontan sto dimopsifisma). to 76% itan i antithesi tou laou stis paparies pou esizitousan epi 30 xronia ouloi oi vromiarides mazi, je tin proti fora pou ton arotisan an tou areskei, eipen tous oxi!

nomizo en lathos erminia na les oti to 76% egine 30%. to 30% theoritika en pou to 18% tou dhko, to 8% tis edek kai to 5% tou evroko (en ta thimoume akrivos ta pososta) toulaxiston theoritika

Aceras Anthropophorum said...

Κυμάτων Κλέφτρα μες το 76% ήταν τζαι το 80% του 30-35% των υποστηρικτών του Ακελ που τους είπαν να ψηφίσουν όχι για να τσιμεττώσουσιν το ναι. Η δε συγγεκριμένη λύση εμαειρεύτην που τον Κληρίδην, τον Μαρκιδην, τον Παπαπέτρου, τον Κασουλίδην μαζί με τα φιλαράκια τους Χανέι, Ντε Σόττον τζαι κάτι άλλους ψηλόβαθμους διπλωμάτες. Ο Τάσσος την εχειροττέρεψεν άμπα τζαι ψηφίσει την κανένας τζαι περάσει. Ο λαός είπεν όχι τζαι δεν μπορούσεν να πεί τίποτε άλλον. Εφανταστήκεται τον εμφύλιον που θα γίνετουν εάν ο νεοεκλεγής πρόεδρος θα επολεμούσεν την λύσην. Ποιός θα την εφάρμοζεν; Η Κύπρος ήταν να γινεί της πουτάνας. Το ένστιγκτον του λαού ήταν σωστόν. Χωρίς μιαν πλαθκειάν, πολλά πλαθκειάν συνέναισην των πολιτικών δυνάμεων καμιά λύση δεν έχει μέλλον. Την παλλουτζιάν έφαεν την ο Λαός που εξέλεξεν τον Τάσσον ο οποίος τον εξεγέλασεν τζαι ότι τάχα ήταν να ηγηθεί αυτής της συνέναισης. Στήν πραγματικότηταν τον μόνον στόχον που είχεν να την ιξιλώσει. Για αυτόν είναι που επιβάλλεται να αλλάξει τζαι να μπεί στην προεδρίαν πλάσμαν που να μπόρει να συνενώσει τον κόσμον, όι σε μιαν πορείαν άρνησης τζαι φόβου για το μέλλον, αλλά σε μιάν πορείαν δημιουργίας κάτι τζουνούρκου. Τζαι τούτη η συναίνεση δεν μπορεί να γινεί μόνον με το Ακέλ τζαι το Δησύ. Χωρίς το κέντρον λύσην δεν έχει. (Δεν λέω τους Ευροκόκους τζαι κάτι άλλους ακραίους αλλά την μεγάλη μάζα όμως των Μακαριακών). Είναι για αυτόν που διαφωνώ με τα προκλητικά κατά την εκτίμησην μου επίθετα που χρησημοποιήτε σ΄αυτόν το Μπλογκ για τους πολιτικούς που δεν σας αρέσκει η πολιτική τους. Τζαι πρόεδρον να φκάλετε άλλον που τον Τάσσον, για να κάμουμεν νέαν χώραν τζαι να δουλέψει πρέπει να συνάξουμεν παραπάνω που το 76% που εκατάφερεν να συνάξει η άρνηση. Να μεν ιξιχάννουμεν ότι στους στόχους (τουλάχιστον θεωρητικά), συφφωνούν σχεδόν ούλλα τα κόμματα.

stalamatia said...

Εμένα η κυβέρνηση της Κύπρου στο δημοψήφισμα έδειξε μου το μεσαίο δάχτυλο του Τάσσου.Γιατί αν και πρόσφυγας μου απαγορευόυαν να πάω Κύπρο να ψηφίσω. Γιατί εν είχα εκλογικό βιβλιάριο τόσο μαλάκες ήταν εψηφίσαν οι τούρκοι από τα βάθη της Ανατολής και ο πρόσφυγας δεν είχε δικαίωμα .
Αν τους έλεγα τώρα σε όποιοδήποτε κόμμα ψηφίζω σας ήταν να μου φκάκουν τσιαι βιβλιάριο τσιαι να μου κόψουν τσιαι τα εισιτήρια ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ αϊ σιχτήρ έχω μεγάλο θυμό γι'αυτό το θέμα.Ζητώ συγνώμη από εσάς για τις άσχημες λέξεις αλλά τις εννοώ.

stalamatia said...

Lexi-penita εσύ που ξέρεις που τούτα τα πράματα γιατί εν με αφήκαν να ψηφίσω; έχω τσιαι μιαν άλλην εκδοχή εφοούντα άμπα τσιαι οι ξενητεμενοι πουν Ναι λαλούσου [ η κυβέρνηση ]
τούτοι ούλλοι που νάρτουν μπορεί να πουν[ ρε έτσι τσιαλιώς εμείς εν να παένουμε μόνο διακοπές αϊς τούς άλλους νάχουν τους τούρκους πας τη κκελλέ τους να πούμε ναι να παένουμε στα χωρκά μας διακοπες αφού ποδά [στην ελεύθερη Κύπρο]εν έχουμε τίποτε ,λέμε τώρα μπορεί τσιαι να φοηθήκαν τούντο πράμα.
Πάντως ξέρω κόσμο που όποτε έχει εκλογές στη Κύπρο όποιο κομμα του κόψει εισιτήριο έρκετε τσιαι ψηφίζει τέτοια ιδεολογία.

Lexi_penitas said...

Κυματόκλεφτρα, εγώ ξέρω πολύ καλά ότι το 76% δεν ανοίκει στον Τάσσο. Απλά οι παπαρόμυαλοι του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ και οι κρυπτοφασίστες οι Ευροκόκοι, ενομίσαν ότι που το 76% εκκοτσιαννιάσαν τους τέτοιο ψηλό ποσοστό που εν εχάνναν με τίποτε τες εκλογές. Τόση εν η πολιτική σοφία τους που ακόμα θεωρούν ότι εγκλωβίσαν τον λαό στο ΟΧΙ τζιαι εν να δικός τους βρέξει χιονίσει. Όταν λοιπόν συνειδητοποίησαν ότι το ΑΚΕΛ και ο ΔΗΣΥ δεν τους χαρίζουν ούτε ψήφο εζώσαν τους οι μαύροι κούφοι.

Εδώ μιλούμε για πολιτική αμετροέπεια πολλών βαθμών. Περιμένω μέχρι τον Νιόβρη, όταν τα πράματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν, ο Τάσσος να αποσυρθεί επικαλούμενος "λόγους υγείας" Εννα εσιει πολλύ χάζι.

Αγαπητέ Ασέρα, μια χαρά τα είπες. Όμως νομίζω ότι από την στιγμή που ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ θα αφήσουν επιτέλους στο παρελθόν τα συμπλέγματα τους, θα δημιουργηθεί τέτοια δυναμική πού ανθρωπάκια τύπου Ομήρου, Πιττοκοπίτη κλπ δεν θα τα υπολογίζει ΚΑΝΕΝΑΣ. Πολύ φοβούμαι ότι αν στον δευτερο γύρο αναμετρηθεί ο Χριστόφιας με τον Κασουλίδη όποιος και να επικρατήσει θα έχει τον άλλο αντιπολίτευση all the way. Αυτό θα είναι και το ΤΕΛΟΣ. Ο χρόνος δεν μας παίρνει. Πρέπει να σπρώξουμε όλοι για αποκόλληση από το παρελθόν. Μονο έτσι θα χτίσουμε την ελπίδα για το μέλλον.

Σταλαματία, πες μου, ΓΙΑΤΙ δεν εβγαλες εκλογικό βιβλιάριο πούλλα μου; Τι θέλει τώρα να σου πώ; Ότι επρεπε να σε αφήσουν να ψηφίσεις; Όμως πέραν από αυτό σε προτρέπω να σχολιάσεις την ουσία του γραπτού. Τζιαι τέλλεια μεταξύ μας... τους απόδημους ποιό τους λοαρκάζει; Δυστυχώς......

stalamatia said...

Εν έχω βιβλιάριο γιατί έφυγα που την Κύπρο 20 χρονών τσιαι ως τότε δεν χρειαζόταν, όμως πιστεύκω ακόμα η μαννή ότι μόνο τσιαι ΜΟΝΟ για το δημοψήφιμα να έβρισκαν τρόπο να έχουμε ούλλοι δικαίωμα ψήφου,.
Τους απόδημους του λοαρκάζουν μόνο για να τους ψηφίσουν.

Εγώ δεν είχα καμιαν άλλη απαίτηση που την πατρίδα μου.

Lexi_penitas said...

Καλά ρε Μικαέλλα, εσύ δεν μπορείς να δείς τον πανικό που φαίνεται πεντακάθαρα σε κάθε τους ενέργεια; Επίσης, νομίζεις ότι το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ και το κρυπτοφασιστικό ΕΥΡΟΚΟ έχουν την ικανότητα (τζιαι στο τέλος, τέλος την αξιοπιστία) να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους όπως τα δύο μεγάλα κόμματα;

Anonymous said...

lexi_penitas...Αυτό με το ΕΥΡΩΚΟ και τους οπαδούς που έχει είναι το ανέκδοτο της ημέρας!

stalamatia said...

Μα ο λόγος που θα φαγψθούν για την προεδρία τούντη στράτα είναι γιατί θα κυβερνούν μια χώρα με πετρέλαια[πόσους ττενεκκέες άραγε έχουμε;] το πασιουρτούη θωρεί τον παπαρίδη σαν σπιρί στον μπιπ ,όσο για το κασιουλούη εν ηξέρω. το ττομούη 2 καλά κάμνει να προσέχει το [ποίμνιο] του τσιαι να αφήκει τα μασκαραλλίκια για τα κοπέλια

Τσιαι για να πούμε την αλήθκεια νομίζω χωρίς να είμαι ειδική η Κύπρος μας χρειάζετε καινούργιο πολιτικό σκηνικό.Στο χέρι σας είναι.

sexandthenotsuchabigcity said...

@λεξιπένιτας
Εν νομίζω ότι ο Τάσσος εν τόσο βλάκας ώστε να στηρίζεται στους οπαδούς ενός ΕΥΡΩΚΟ που δεν επέλεξε τον μοναδικό ενδεδειγμένο για το κόμμα του δρόμο, αυτό της αυτόνομης καθόδου, για τις προεδρικές, αλλά ψήφισε δαγκωτό Τάσσο με το ουάου επιχείρημα του ότι «αν ήταν οριακό το να μπει στο 2ο γύρο, εννα ήταν σωστό να του το εστερούσαμε και να έβγαινε κάποιος από τους άλλους;» Ο μόνος λόγος που τους έπιασε με το μέρος του, ήταν για να μην τον προλάβει ο Κασουλίδης (κάτι που όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν πιστεύω ότι συμβαίνει. Ο Τάσσος μπορεί να έπιασε την πτέρυγα των Νέων Οριζόντων, αλλά οι ψηφοφόροι του ΔΗΣΥ ξεχνούν εύκολα και πολύ γρήγορα τους περνά ο θυμός με το κόμμα). Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ θα επιτύχουν αρκετά μεγάλη συσπείρωση. Όμως οχι, δεν πιστεύω ότι η πορεία του Τάσσου είναι ιδιαίτερα εύκολη, ούτε νομίζω ότι δήλωσα ποτέ κάτι τέτοιο.

@σταματίνα
Στην Κύπρο για να ψηφίσεις πρέπει να εκδώσεις εκλογικό βιβλιάριο 2 μήνες πριν τις εκλογές. Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αυτή η διαδικασία γίνεται μέσα σε 2 λεπτά. Επειδή τα εκλογικά κέντρα δεν είναι μηχανογραφημένα, θέλουν 2 μήνες να ετοιμάσουν τους εκλογικούς καταλόγους. Εγώ είχα συμμαθητές μου, μόνιμους κάτοικους Κύπρου εννοείται, που ήταν οι απόλυτα δικαιούχοι να αποφασίσουν για το μέλλον τους καθώς ήταν οι 18αρηδες, και δεν ψήφισαν γιατί έκλεισαν τα 18 τον Μάρτη για παράδειγμα. Σκέψου πόσο πρέπει να παραπονιούνται αυτοί.

stalamatia said...

Κυμμάτων κλέφτρα δεν συμφωνώ ότι οι18ρηδες είχαν παραπάνω δικαίωμα ψήφου από τον κάθε πρόσφυγα που ήταν σ'αυτή την ηλικία μ'αυτούς όταν ξεριζωθήκαν από τα σπίτια τους και δεν είναι αυτό το θέμα, ούτως ή άλλως δεν μου βγάζουν ποτέ βιβλιάριο γιατί μένω Ελλάδα μόνιμα και έτσι δεν έχω κανένα δικαίωμα στην πατρίδα μου.

ΤΌ έχω πάρει απόφαση απλά με πιάνει καμιά φορά το παράπονο .

Anonymous said...

@Μιχαλάκης

"...to 76% itan i antithesi tou laou stis paparies pou esizitousan epi 30 xronia ouloi oi vromiarides mazi, je tin proti fora pou ton arotisan an tou areskei, eipen tous oxi!..."

Βρε Μιχαλάκη, το Δημοψήφισμα δεν ρωτούσε περί Ομοσπονδίας, έ; Αν τότε γινόταν τέτοιο δημψήφισμα πριν τις διαπραγματεύσεις, δηλ. "Θέλετε Ομοσπονδία ή΄Όχι", τότε "βρωμιάρηδες" θα ήταν η πλειοψηφία του Λαού. (4/5 ΑΚΕΛ+ 4/5 ΔΗΣΥ+ 1/3 ΕΔΕΚ + 1/3 ΔΗΚΟ + κάτι ανένταχτοι)... διότι τότε κανένας δεν αμολούσε δημόσια κλανιές τύπου "να εγκταλείψουμε την Ομοσπονδία" εκτός που τον Κουτσού τζιαι 2-3 γιούθκια του.

Εσύ επιμένεις στο "μα αφού είμαστε η πλειοψηφίααααα... γιατί εν γίνεται το δικόοοο μαααςςς... ουυαααααααα.." τζιαι δικαιώνεις απόλυτα τον Ανθρωποφόρον που είπε "...Χωρίς μιαν πλαθκειάν, πολλά πλαθκειάν συνέναισην των πολιτικών δυνάμεων καμιά λύση δεν έχει μέλλον...".

Μόνο που η συναίνεση θα πρέπει να επιτευχθεί πρώτα σε σχέση με το πως γίνεται μέρος της συνείδησης των Ελληνοκυπρίων ότι οι πατριωτάρες μας (των οποίων πνευματικά παιδιά είναι οι αντιομοσπονδιακοί) τα κάναν σκατά (βλέπε 55-63-74) και για αυτό πρέπει να συμβιβαστούμε... και μάλιστα να το κάνουμε με χαρά.

Αντίθεα με τους άλλους, πιστεύω ότι εσείς οι αντι-ομοσπονδιακοί θα καταφέρετε να περάσετε την ιδέα της ...διχοτόμησης και του "καρτέρα να γίνουμε δυνατοί τζιαι καθαρίζουμεν τους βρωμότουρκους". Σας εύχομαι στους πολέμους που θα ακολουθήσουν τα πρώτα θύματα να είναι τα παιδιά σας.

Αγρινό Ηλίθιο

Sceptic Anonymous said...

Ουάο φοβερό ποστ! Εθν-αρχίδης, ρουφκιάνος, μαλακίες. Επίπεδο καταπληκτικό που προκαλεί θαυμασμό.

Αν είσαστε εσείς η αλλαγή ζήτω που καήκαμε. Ποια η διαφορά σας που αυτούς που βρίζετε;

Υποτίθεται ότι εσείς είσαστε η φωνή της διαφωνίας, της αλλαγής, αλλά άλλο που να αναλώνεστε σε επίθετα και στην κάκιστη χρήση της Κυπριακής δεν κάμνετε.

Το παρόν σχόλιον μπορείτε να το θεωρήσετε hate mail αφού σας ηδονίζει η ιδέα ότι όσοι διαφωνούν μαζί σας, σας μισούν.

Ά ρε Μικελλίδη για να κάμνεις εσύ το κέφι σου απενεχοποίησες την ασυνάρτητη βωμολοχία.

Και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Noullis said...

@sceptic:

Enen o Mikellidhs pou ftaei. En ta xapia pou mas ebalen na pinnoumen. To ena, de, pou ta 7 pou mou ebalen emena prepei na to pairnw 2 wres prin parw ecstacy. Fysika tziai neuriazoumen tziai brizoumen. Alla touta enen tipote akoma. 2 ek twn 15 postaroun titsiroi.

Pisteukw omos oti mwlis kopiasei tziai h kyria Akkelidou enna strwsei tziai to epipedo ths kypriakhs.

A horse walks into a bar and the barman says:"what's with the long face"

Παρρησία said...

"η επανεκλογή Τάσσου θα ισχυροποιήσει έτι περαιτέρω τη δημοκρατία στο νησί"

Parrisia.com
10/8/2007

shashoura said...
This comment has been removed by the author.
Noullis said...

£5 stoixhma oti to 'deleted comment' poupanw8kion toutou elege:

"η επανεκλογή Τάσσου θα ισχυροποιήσει έτι περαιτέρω τη δημοκρατία στο νησί"

Parrisia.com
10/8/2007

Παρρησία said...

"η Κ.Δ. κατέστη ισχυροτέρα τη στιγμή που ο Τάσσος είπε όχι στο σχέδιο Αυνάν"

Parrisia.com
19/8/2007

Noullis said...

Yeah, baby!!!

Παρρησία said...

Τάσσος για άλλα 5 χρόνια.

Και οποιανού δεν τ'αρέσει, άντε στα κατεχόμενα του Μεχμέτ Αλή για μία δωρεάν δοκιμή της δικοινοτικής-διζωνικής (το βράδυ πάλι σπίτι, ψαράδες, ο Σερντάρ-αγάς δεν δίνει διανυκτέρευση).

Αυτή η ημερήσια εκδρομή είναι μία ευγενική χορηγία του Τουρκικού Στρατού σε όλους τους υπηκόους της ε/κ διοίκησης.

Open your mind (δεν είναι αργά) - vote for Tassos
Φιλάκια
Παρρησία

Anonymous said...

Θκυό κουβέντες:

1. @Παρρησία
Αυτός ο διαχωρισμός (ή ψηφίζετε τον Τάσσο, ή πηγαίνετε να μείνετε στα κατεχόμενα - προσθέτω, με τους παρακατιανούς), δείχνει ανοιχτό μυαλό; Να ξέρω δηλαδή για να το κλείσω το δικό μου.

2. @Sceptic Anonymous
Πρώτον, δεν υπάρχουν πρόστυχες λέξεις, υπάρχουν πρόστυχα μυαλά.
Psychia
08/10/2006
(έχω κι εγώ quotes)

Δεύτερον, εσύ απ'όλο αυτό το κείμενο μόνο χαρακτηρισμούς και κάκιστη χρήση της διαλέκτου μας είδες; Και αν όντως είναι έτσι, δεν αναρωτήθηκες ως προς τον λόγο που είναι υπάρχουν γραμμένα αυτά που χτυπούν τις ευαίσθητες χορδές σου;

Όταν κάτι αποτελεί για την κρίση του καθενού μας, μαλακία, τότε δεν υπάρχει καλύτερη λέξη να το περιγράψει, εκτός από την λέξη μαλακία. Απαριθμούνται πέντε τέτοιες μαλακίες σε αυτό το κείμενο. Θα σου πρότεινα να μην κολλάς στις λέξεις, αλλά στο νόημα αυτών που γράφονται, γιατί καταλήγεις να σχολιάζεις τις λεπτομέρειες και όχι την ουσία (δικαίωμα σου φυσικά, αλλά κάνεις αυτά που κοροϊδεύεις και είναι κρίμα, γιατί είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος).

stalamatia said...

Το φανταστήκατε να μετράνε τους ψήφους τους στη Κύπρο και στην Ελλάδα ,όπως μετράτε εσείς τις μ......;

Baron Cosimo said...

Σωστά κρίνει, κατά τη γνώμη μου, ο Sceptic Anonymous για τα Εθναρχίδης κλπ. Εν εσιει λέξεις-νόημα Ψυχία. Ο τρόπος που μιλάς δείχνει τζιαι το νόημα τζείνων που λαλείς.

Διαφωνώ όμως με το "αλλαγή, φωνή της διαφωνίας" κλπ. Πότε είπαμε έτσι πράμα ρε παιθκιά; Πότε είπαμε ότι είμαστε ανώττεροι εμείς; Εγώ πάντως, μιλώντας μονο για μένα για να μεν πάρω στο λαιμό μου τζιάλλους, εν πιστεύκω ότι η φωνή μου εν κάτι που τα πιο πάνω.

Lexi_penitas said...

Προς Sceptic Anonymous: Δέχομαι ίσως ότι οι χαρακτηρισμοί μεταφέρουν το ενδιαφέρον από την ουσία του κειμένου σε διάλογο περί του τι εστί ευπρεπής γλώσσα. Θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε σε κάποιο άλλο ποστ αλλά σίγουρα το παράκανα κάπως. Μην μου πεις όμως ότι ο Φιλελεύθερος (τον οποίο δεν θα πάψω να αποκαλώ ρουφιάνο) δεν είναι διαχρονικά ο γλείφτης της εκάστοτε εξουσίας.

Αλλά πραγματικά θα ήθελα να έχω την άποψη σου πάνω στην ουσία των όσων γράφω.

Προς Παρρησία: Με τον μόνο Τ/Κ ηγέτη που συναντήθηκε ο Τάσσος off the record πριν το δημοψηφισμα, και μάλιστα στη Στράκκα είναι ο Σερνταρ για να συμφωνήσουν πως θα τουμπάρουν το σχέδιο Ανάν. Μάλιστα ο Σερντάρ δήλωσε ότι υπήρξε μια καταπληκτική χημεία μεταξύ τους. Ο Τασσος ουδέποτε το σχολίασε. Γι'αυτό ανοιξε τα μάτια σου και μην εθελοτυφλείς. Ο άνθρωπος και με τον διάβολο θα συμμαχούσε προκειμένου να αποτρέψει την ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ λύση

Anonymous said...

Εγώ φίλε ελάττε παραδώσε διαχωρίζω τα δύο (λέξεις-νόημα): μια λέξη προσθέτει στο νόημα, αλλά δεν είναι από μόνη της το νόημα. Κατά συνέπεια το θεωρώ βεβιασμένο να παραμελείς το νόημα διότι κολλάς στην λέξη. Αυτά από μένα που δεν με ενοχλούν οι λέξεις που λογοκρίνονται.

Κατά τ'άλλα θα ήθελα κι εγώ να ξεκαθαρίσω πως δεν πιστεύω ότι η φωνή μου εν ανώτερη, ούτε πως μπορεί να φέρει την αλλαγή. Απλά αρέσκει μου η ανταλλαγή απόψεων, με όποιες λέξεις, σε όποιαν γλώσσα, και με όποιον τρόπο. Και διαφωνίες θα υπάρξουν, και κόντρες, και είναι φυσιολογικό. Προεδρικές έρχονται στο κάτω κάτω.

shashoura said...

,,sorry an diakoptw,,alla to deleted comment itan diko mu,,heheh pentolirin bye-bye!
(itan ligon asxeton me tin roh tou programmatos gi'auton k ediegrafi)

Anonymous said...

Τάδε έφη Aceras:

"[η] συγγεκριμένη λύση εμαειρεύτην που τον Κληρίδην, τον Μαρκιδην, τον Παπαπέτρου, τον Κασουλίδην μαζί με τα φιλαράκια τους Χανέι, Ντε Σόττον τζαι κάτι άλλους ψηλόβαθμους διπλωμάτες"

Αφού εν οι δικοί μας που εμαγειρέψαν τη λύση, γιατί εν την εκάμαν λλίον καλλίττερη σιόρ;

@Sceptic: έχεις και καμιά άποψη να καταθέσεις ή μήπως μόνο να σχολιάζεις αφ΄ υψηλού τη γλώσσα των άλλων ξέρεις;

Aceras Anthropophorum said...

@Illantros Αρώτα τον Μαρκίδη που ήταν διαπραγματευτής, ίντα με ρωτάς εμέναν. Υποθέτω πως εκάμαν ότι εμπόραν.

Anonymous said...

Μα καρτεράτε και αποψεις? Πετε μας πρωτα τις δικες σας για να σας πουν και οι αλλοι τις δικές τους. Με το να ανακυκλωνετε τα αρθρα του Πολιτη εν και λεετε μας κατι καινουργιο, εχει 3 χρονια που τα δκιαβαζουμε.

Noullis said...

@rincewind:

Ma pote se 'ma8an na 8kiabazeis, kkoushoule mou? Tziai twra kataferneis ta pou monos sou, 8eleis na peis??

Anonymous said...

bravo tora apostomoses me

Sceptic Anonymous said...

Για όσους ενδιαφέρονται για την απάντηση μου στα δικά σας σχόλια μπορείτε να την βρείτε στο ιστιολόγιο μου.

Ευχαριστώ

Παρρησία said...

Lexi_penita

να που και το international crisis group προτείνει αποπομπή Τάσσου. Λες να είναι και αυτοί βαλτοί από τον Τ? αραγε, πρόκειται για ακόμη μία "παμπεσιά"?

Π

Noullis said...

@rincewind:

apologoumai gia to prohgoumeno mou sxolio

Lexi_penitas said...

Παρρησία

σε παράκαλώ κάνε μια βόλτα μέχρι το μπλογκ μου να διαβάσεις τεκμηριωμένα γιατί και η ιστορία με το ICG προκειται για παμπεσιά.