16.10.07

Αφιερωμένη Αφιέρωση

Σας παραπέμπω στο μπλογκ του ΑνΤώνυμους, σε μια αφιέρωση προς όλους τους πολιτικούς παγκόσμια. Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο όλοι μας να αφουγκραστούμε την αφιέρωση με κάθε προσοχή.

Από μένα η αφιέρωση πάει προς τους τρεις (και κάτι) υποψηφίους για την προεδρία, με την υποσημείωση "Φακκάτε μου ούλλοι!".

Καλά να περάσετε :)

13 comments:

Lexi_penitas said...

Εε.. τούτο ξέρουμεν το.

Όμως οι ενέργειες πολιτικοποιημένων πολιτών που το μόνο που κάνουν είναι να απαξιώνουν τη πολιτική, βοηθούμε τους πολιτικούς να μας τραβούν όλο και πιο βαθιά στα σκατά. Φέρτε προτάσεις ρε παιθκιά, εκτός τζι' αν εσυμβιβαστήκαμε ή αν την βρίσκουμε με τα σκατά

Anonymous said...

Ναι ρε άλλη δουλειά έθθα κάμνω που το να φέρνω προτάσεις! Εν τζαι το χιούμορ στη ζωή μας. Ο καθένας στον τομέα του. Αν το θκιώξουμε τζαι τζείνο, έμεινε μας η κατάθλιψη (τζαι οι προτάσεις).

AnTonymous said...
This comment has been removed by the author.
AnTonymous said...

Η αρχή της λύσης ενός προβλήματος είναι η παραδοχή της ύπαρξης του από αυτόν που το έχει.Αν δεν το βλέπει ίσως πρέπει να του το υποδείξει κάποιος.
Αααα... και δεν είμαι πολιτικοποιημένος πολίτης,και αυτό επειδή θεωρώ αστείο η επιλογή μου να ψηφίσω περιορίζεται στο να διαλέξω το λιγότερο κακό αφού δεν υπάρχουν επιλογές καλού, καλύτερου, κλπ κλπ.

Anonymous said...

Οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν είναι πολιτικοποιημένοι αλλά ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. Θα ήταν καλύτερα να βγάλουν τις μάσκες. Κάποιοι αντιγράφουν την ΧΑΡΑΑΥΓΗ, άλλοι την ΣΗΜΕΡΙΝΗ και άλλοι τον Πολίτη. Κρίμας που κάποιοι ξέχασαν ότι έγινε εισβολή στην Κύπρο και ψάχνουν αλλού το πρόβλημα.

Κάποιος που δεν ψήφισε ποτέ το ίδιο κόμμα

Anonymous said...

Το πρόβλημα της Κύπρου ΔΕΝ ξεκίνησε με την εισβολη και την κατόχή. Αυτό γιατί ΠΑΝΤΑ σας διαφεύγει;

Δυστυχώς, με την ασχετοσύνη και τους άτσαλους χειρισμούς των τΑΣΣΟΣ και Λιλλήκ... σε λίγο θα φτάσουμε στο σημείο οι ξένοι να θεωρούν "δικαιολογημένη" την τουρκική εισβολή (για να προστατεύσει τους ΤΚ). Και αυτό σας διαφεύγει;

Και κάτι τελευταίο. Της εισβολής προηγήθηκε ένα πραξικόπημα. Πρωτοπαλλίκαρα του ήσαν όσοι θεωρούσαν τον Μακάριο "επίορκο" και υποστήριζαν μαξιμαλιστικές θέσεις απέναντι στους ΤΚ.

Οι ίδιοι δηλαδή που τώρα σεκοντάρουν τον τΑΣΣΟ, μια ομάδα ανθρώπων που δικαιωματικά κερδίζει τον τίτλο της πιο αποτυχε(σ)μένης εθνικιστικής ομάδας στο κόσμο: Πολέμησαν για Ένωση και πέτυχαν "ανεξαρτησία", προσπάθησαν να καταργήσουν εκείνο το κράτος για να "καθαρίσουν" τους "βρωμότουρκους" (δες πραξικόπημα) και έχασαν ένα πόλεμο (δες εισβολή και κατοχή)... τώρα υποστηρίζουν την επιστροφή των ΤΚ στο κράτος του 60 αλλά πετυχένουν σταδιακά την αναγνώριση του "ψευδοκράτους".

Ούτε οι αδελφοί Ντάλτον δεν θα κατάφερναν τέτοιο σερί αποτυχιών.

Περαστικά...

Anonymous said...

Ανώνυμε είσαι φοβερός. Με μια μονοκοντυλιά μας έβγαλες όλους κομματόσκυλα. Φοβερή διορατικότητα, συγχαρητήρια.

Ακόμα ένας που δεν ψήφισε ποτέ το ίδιο κόμμα.

Anonymous said...

Το παρατραβάς λίγο Αγρινό. Πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους να ταυτίζουμε τους εθνικόφρονες με τους πραξικοπηματίες. Οι τελευταίοι είναι μια πολύ μικρή μερίδα των πρώτων. Και μην ξεχνάς ότι τουλάχιστον το μισό από το 24% του ΝΑΙ προήλθε από τους παλιούς εθνικόφρονες.

Anonymous said...

Οι ομάδες τότε και τώρα μπορεί να μην ταυτίζονται, η στάση τους όμως ναι.

Η δε επιμονή τους να ξεκινά η μνήμη όλων από το 74 (δηλ. την εισβολή και ποτέ από πιο πριν) λέει από μόνη της πολλά.

Είναι το ίδιο πειστικοί όταν -κλαίοντας σαν μωρά που ιδιοτροπεύουν -επαναλαμβάνουν το "είμαστε πλειοψηφία, είμαστε πλειοψηφία, ότι θέλουμε εμείς θα γίνεται, είμαστε πλειοψηφία, είμαστε πλειοψηφία, είμαστε πλειοψηφία..." (ad lib)

Anonymous said...

Είναι αστείο οι ανανικοί από τη μια να μας λενε συνεχώς ότι πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν πίσω μας και από την άλλη, για να δικαιολογήσουν την αποδοχή του εκτρώματος Ανάν, να πηγαίνουν πίσω στο 1963, το 1950, το 1571, το 1453, τη μάχη του Γρανικού και τον Τρωικό πόλεμο.

Το μέλλον θα είναι καλό αν αφήσουμε πίσω το παρελθόν και ψάξουμε μαζί με τους Τ/Κ για λύση που θα κατοχυρώνει ελευθερία, δημοκρατία και τα δικαιώματα όλων: Τ/Κ, Αρμένηδων, Μαρωνιτών αλλά και των Ε/Κ.

Anonymous said...

Τι ωραία τα λες Κεντρί. Να ζήσουμε όλοι αγαπημένα σε ένα όμορφο κόσμο ηθικό, αγγελικά πλασμένο. Τι κι αν σφάχτηκε κάμποσος κόσμος, ποιος τα θυμάται τούτα. Κι οι πρόσφυγες, κι οι αγνοούμενοι, περασμένα ξεχασμένα σιόρ. Να πιάσουμε όλοι σιερκές τζιαι να αρχίσουμε να τραγουδούμε το εσιεβερεβε.

Noullis said...

@kentri:

e3iyases to dimopsifisma re kouspo!!!

Anonymous said...

@noullis

Είσαι πολλά ευγενικός.
Κρίμας.

Έθνικόφρωνας του ΝΑΙ