12.10.07

Απο την πρωτευουσα της κυπρου και τις εγκαταστασεις του ΡΙΚ

Δεστε πως ενα ΜΗ θεμα γινεται Πρωτο Θεμα στο Δελτιο του ΡΙΚ.

Στην προσπαθεια τους να παρουσιασουν μιαν πατριωτικη και ανυποχωρητη κυβερνηση κανουν θεμα την ανακοινωση της τουρκιας για τον νικηφορο (ανακοινωση ρουτινας συμφωνα και με τον υπουργον αμυνας).

Δειτε την απεγνωσμενη προσπαθεια της αμεροληπτης παρουσιαστριας να παρει μια δηλωση οτι φετος οι τονοι ειναι ανεβασμενοι (τεντωνει το σχοινι) αλλα η κυπριακη δημοκρατια ειναι ανυποχωρητη και τους βαζει στην θεσην τους και να τρωει συνεχεια πορταν που τον Πασιαρδην.

13 comments:

Unknown said...

Δηλαδή φαντάστου να τους εθώρεν τζιαι πολλύς κόσμος... Εγιώ έθελα να έξερα, ο κόσμος ο πολλύς εκατάπιεν το δηλαδή ότι ας πούμεν φέτος η Τουρκία "εθύμωσεν" παραπάνω που άλλες φορές; Οξά ξέρουμεν το ότι μας δουλέφκουσιν τζιαι απλά... δουλεφκούμαστεν;

Aceras Anthropophorum said...

Onopordum Cyprium αρέσκει μου το όνομα που θκιάλεξες. Αρέσκει μου όσο τζιαι το πανέμορφον αγκάθθιν που κάμνει άμαν αθθίσει.

Anonymous said...

Εγώ πάντως παραλίγο να το καταπιώ! Τζαι να φανταστείτε πως τζείνο που έκαμνα κατά τη διάρκεια των ειδήσεων ήταν να παρατηρώ πόθθεν μπάζει νερά η ενημέρωση του ΡΙΚ. Έμπαζε που τόσους τόπους που εσυγχύστηκα η γέριμη!

Lexi_penitas said...

ΑΧΛ καωσόρισες στη συγγραφική ομάδα (sic)

Καλωσορίζω επίσης τον Ονοπόρδο. (Καλά ρε Ασέρα εν τζιαι τούτο φυτόν; Αμπα τζιαι εν συγγενής του Ανθρωπόφορου;)

Ηδη εκούρτισα τζιαι τον Νούλλη να ξεκινήσουμε καμπόσα μπλογκς ένα petition για το δικαίωμα μας να ενημερωνούματε αντικειμενικά που το ΡΙΚ που το πιερώννουμε τόσα εκατομμύρια το χρόνο. Ηνταν που λαλείτε

AXL said...

Παιθκιαααααααααα

Εχω σας τζαι εναν παραμυθι για την δημοσιογραφιαν στην κυπρο ποτζι στο:

"Ακόμα ένα είδωλο καταρρέει"

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8693252303699138606&postID=6999734241059680263&isPopup=true

Acera Φαε την Σκονην τους.

Anonymous said...

Κάποιος να μου θυμίσει... φέτος μας τάισαν ρεπορτάζ για "αναβάθμιση" του κατοχικού στρατού με φωτογραφιούδες αποβίβασης τεθωρακισμένων σε λιμάνι ή ακόμα;

Αγρινό Ηλίθιο

Anonymous said...

Αλήθεια, ποιοι είναι εκείνοι οι πολιτικοί που έκαμαν παρεμβάσες και εξόργισαν σύσσωμη την ηγεσία του ΡΙΚ; Γιατί κατ' άλλα έφαεν τους η αντικειμενικότητα στα δελτία ειδήσεων και τις επικαιρικές του εκπομπές. Από την άλλη δεν άκουσα την ηγεσία του ΡΙΚ να υπερασπίζεται το Πρωινό Δρομολόγιο και κάποιους από τους δημοσιόγραφους του, όταν τους καταγγέλλουν οι γνωστοί -άγνωστοι τασσικοί από στήλες των εντύπων του Δία.
Μ.Μ.

Demetris said...

SACK KENEVEZOU.
SUCK YIANNIS.

Jai o monter itan koufos oxa ethelan na mas pelanei me to taka-touka 'twn ekrixewn pou symvolizoun ta pyra tou ehtrou' ktl?

Anonymous said...

Προς αυτον που Youtubeαρε το αποσπασμα.

Thnx.

Banana Republic Cyprus said...

Το ξαναείπαμε... ΡΙΚ = κρατικό κανάλι Κούβας (κανένα πρόβλημα εννοείται με τον ταλαιπωρημένο λαό της κούβας)

Noullis said...

@ demetris:

Kareklas or the Brylcream dude?

STAVRIANIIIII!!!

Anonymous said...

«Κύριε Υπουργέ, θα υπάρξει αντίδραση ή απάντηση της Κυπριακής Δημοκρατίας;»

«Τι εννοείτε απάντηση; Η απάντηση δίνεται με την δήλωση την δική μου».

«Όχι κάτι περισσότερο

«Εξετάσαμε την εναλλακτική επιλογή να απαντήσουμε επίσης με διηπειρωτικούς πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές, αλλά δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι ο σουγλιτζής ήταν άδεια.

Yiota said...

μα ακομα βλεπετε ρικ ?

no comments...

p.s: για πραγματικες και αμεροληπτες ειδησεις βλεπε CNN, τουλαχιστον δειχνουν ειδησεις απο ολο τον κοσμο και οχι μονο το τι γινεται στην νησο Κυπρο.