27.10.07

Going Japanese

Courtesy of Makis Makis

18 comments:

Anonymous said...

peftei.. peftei.. peftei... poios ? deste tnv dnmoskopisn tou Phileleftherou snmera

http://www.phileleftheros.com/main/main.asp?gid=198&id=516401&issuenum=17254

epiase tnv katifora o Kasoulidis mas, me tov rithmo pou paei tov blepw kovta sto 25% mexri tov Febrari :)

H prospathia va ferouv tov tasaki stnv proeklogikn kai va mashete opws tov psyxopathiv stnv TV gia ta aeria to movo pou ekatafere ntav va xasei 3% tou kasoulidi.. xoste tov tov mavrogerimo, afou movo znmia sas kamvei. ekapelose tov Kasoulidi, av eixe kai kaveva pou 3exase tnv bromikn tou stasn sto dnmopsifisma twra tnv ethimithike kai tavtise tov Kasoulidi pliros mazi tou.

Av nmouv stnv thesn tuo Kasoulidi tha ekava xarakiri :)eivai xamevos pou sheri.

Anonymous said...

Ε κρίμα ρε...

AXL said...

Το επιτελείο του τάσσου τους έπιασε στον Ύπνο με το εν τραβά ο Κασουλίδης και την Δημοσκόπηση του ΡΙΚ τώρα θα βουρισουν να φτάσουν αν θα τα καταφέρουν θα δείξει.

Οι ίδιοι πάντως εν αισιόδοξοι.

Yiota said...

οι δημοσκοπησεις των εφημεριδων συγκεκριμενων ατομων και κομματων ειναι αντικειμενικες?

Aceras Anthropophorum said...

Βρέ Τασσικέ για ποιόν παίρνεις τον εαυτόν σου όταν του διάς το δικαίωμαν να λαλεί "av eixe kai kaveva pou 3exase tnv bromikn tou stasn sto dnmopsifisma" . Κάτσε την μάππαν χαμέ ρε φίλε. Μιά τέθκοια φρασεολογία υποβαθμίζει τα ίδια σου τα επιχειρήματα. Με το να αποκαλείς παίχτες βρωμιάρικου παιχνιδιού αθρώπους που ψηφίζει το 1/3 του κόσμου είναι σαν να ξιτιμάζεις τον ίδιον το εαυτόν σου σαν Κυπραίο. Αν είσαι μάλιστα τέλλεια Τασσικός, τζαι άνω των 30 χρονών, τους εψήφησες τζαι τουλάχιστον θκυό φορές όταν επιάνναν άνω του 50% τζαι εφκάλλαν πρόεδρον.

Καλάν, διαφωνείς, εκαταλάβαμεν το. Καλάν είσουν με την πλειοψηφίαν σε κάποιο στάδιο των πολιτικών εξελιξεων. Τζαι τούτον εκαταλάβαμεν το. Το να αυτοανακυρίσσεσαι όμως "πατριώτης" κατατάσσοντας τους άλλους στην τάξην των βρώμικων πουλημένων εν αστεία αλαζονία. Αν έχεις ανάγκην να σε λαλούν πατριώτην (που δεν νομίζω ότι έχεις) να περιμένεις που τους άλλους να σου το πούν, όι να το λαλείς έμμεσα ο ίδιος. Να πείς ότι αυτοί του συναγερμού "σου κάθονται στο στομάσιην" το καταλάβω. Να τους αποκαλείς πουλημένους βρωμιάρηδες το βρίσκω άδικην τζαι χοντροκομμένην συμπεριφοράν που τα επιχειρήματα σου δεν χρειάζονται κάν για να πιάσουν παραπάνω βάρος. Εγώ θα σε έπαιρνα παραπάνω στα σοβαρά αν έλειπαν αυτού του είδους φράσεις που τα γραφτά σου.

Μην παίρνεις τόσον σοβαρά τα πράματα φίλε μου διότι ο πρώτος που θα την πληρώσει θα είσαι εσύ. Εφαντάστης τί θα γινεί αν ο κομματικός πατριωτισμός επικρατήσει στο τέλος (ξέρεις ότι αυτό συμβαίνει τες 2 τελευταίες εβδομάδες της προεκλογικής) τζαι βρεθείς στον 2ον γύρο μπροστά σε Κασουλίδη-Χριστόφια; Θα αναγκαστείς να γλύψεις τζαιμέ που φτύννεις τζαι η γεύση θα είναι ακόμα πιο ανακατσιαστική (για σένα, όι για κανέναν άλλον δηλαδή).

Anonymous said...

Ο/Η Yiota είπε...
οι δημοσκοπησεις των εφημεριδων συγκεκριμενων ατομων και κομματων ειναι αντικειμενικες?

Σίγουρα έχεις δίκαιο ακόμη και ο πολίτης της περασμένης Κυριακής μας λέει τα ίδια. Ο Τάσος πρώτος και ο Κας στον πάτο.

Anonymous said...

Aceras Anthropophorum, dev ekatigorisa to 30% tou kypriakou plithismou oti eixav brokimn stasn sto dimopsifisma. Ekatigorisa eva atomo (tov Anastasiadi). H olh tou stasn tov kairo tou dnmopsifismatos ntav bromiki. Ta epixirimata tou, oi tovoi twv epixirimatwv tou, oi evergies tou (katavkelies stnv EE), o favatismos me tov opoio proothouse to sxedio Annan... bromia kai disodia.. gia va mnv pw kai gia tov kairo tou xrnmatistiriou kai tnv epoxn pou tov epiavev n krisi tou kai erixve tasakia stes syvedries tou DISI.

parepiptovtos dev exei 30% apodoxi o Anastasiadis. Av eixe tnv tolmh tha katebeve ypopsifios gia tnv proedria, ekei tha blepame av epiave to 30% (egw lew dev tha epiave oute to miso tou 30).

AXL said...

Η δημοσκόπηση αυτή δειχνει και τον Δημητρην να προηγείται και τους δυο στον δεύτερο γύρο.

'Ηντα ωραία.

Aceras Anthropophorum said...

Τασσικέ το ότι ο Αναστασιάδης εν πελλός δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρησημοποιούμεν με τόσην ευκολίαν έτσι βαρετές λέξεις. Εγώ ξέρω τα πράγματα τζαι τα θαύματα τζαι της κκελλές του τζαι άλλων μελών του σώματος του εδώ στην Γενεύην που επέρασεν έναν χρόνον τζαι δεν λαλώ ότι εν βρώμισμένος. Τον αντιπαθώ εν αλήθκεια αλλά δεν μπορώ να πώ ότι εν πουλημένος, ή ότι εν εχθρός της Κύπρου. Εν αστεία πράματα.

Έτυχεν μιαν φορά να είμαι σε κονσέρτον τζαι εκάθετουν δίπλα μου μια secretary του. Μόλις της είπα ότι είμαι κυπραίος εκοτσιίνισεν που τον θυμόν της τζαι έθελεν να σηκωστεί να φύει που δίπλα μου. Μετά μου εδιηγήθηκεν πράματα που εμείναν στο νού μου. Ξέρω όμως (πάλε από ιδιοτικές κουβέντες) ότι ο Αναστασιάδης δεν τζοιμάται την νύχταν διότι φοβάται την διχοτόμησην. Έφτασεν μάλιστα σε σημείον που αποτάχτηκεν τον εθνικισμόν με τον οποίον εβαφτήστην τζαι εμυρώθην.

Μακάρι να το έκαμνεν τζαι ο Τάσσος τζαι μερικοί της Εδέκ τζαι όι μόνον πρόεδρος ήταν να ξαναγινεί, Εθνάρχης ήταν να ναι. Τζαι μάλιστα πραγματικός.

Έχουμεν καταντήσει ο "πελλός", απόλυτος, "κατσιαρίστρας" Αναστασιάδης να εκφράζει λλιόττερον τους Φασίστες από τον "λεβεντόγερον Τάσσον". Κακά τα ψέματα Τασσικέ, έτσι είναι τα πράματα. Δεν λαλώ ότι ο Τάσσος εν φασίστας, για όνομαν του θεού. Λαλώ όμως ότι αρέσκει των φασιστών τζαι αυτόν με ανυσηχεί πολλά. Παραπάνω που τες εξάρσεις του Αναστασιάδη.

Aceras Anthropophorum said...

Διόρθωση: όχι των φασιστών, των πρώην φασιστών ήθελα να πώ, διότι στην Κύπρον ακόμα τζαι τα φασιστόμουτρα "επουττέψαν" για χάρην του χρήματος. Τζαι συγνώμην για την μάτσιο λέξην που εχρησημοποίησα μέσα στα εισαγωγικά αλλά δεν βρίσκω καμιάν άλλην που να ορίζει με τόσην ακρίβειαν αυτόν που θέλω να πώ.

Anonymous said...

@ Aceras Anthropophorum

Μόνος σου γράφεις, μόνος σου απαντάς.
Πολύ σοβαρή η περίπτωση σου.

Ακελικός και να θαυμάζει τον κ. Χρυσάνθου δεν ξαναείδα ποτέ μου.

Anonymous said...

Ακέρατε, μπράβο σου για αυτή την τοποθέτηση.

Μέχρι το 2004 δεν συμπαθούσα καθόλου τον Αναστασιάδη λόγω τασσακίων, ροζ βίζων, διαφθοράς, κ.λπ. Όμως από την περίοδο του δημοψηφίσματος έχει όλη μου την εκτίμηση. Όχι επειδή εσυμφωνήσαμε, τζι με άλλους εσυμφώνησα αλλά δεν τους εκτιμώ το ίδιο. Ο Αναστασιάδης, ως ηγέτης της εθνικόφρονης παράταξης, ήταν ο άνθρωπος που είχε κάθε συμφέρον να βγει στους δρόμους με την Ελληνική σημαία και να βροντοφωνάζει όχι στο σχέδιο Ανάν. Θα γινόταν ο ήρωας του δημοψηφίσματος και θα έπαιρνε τον ΔΗΣΥ στο 40%. Αντί αυτού έβαλε τη ρασhιν του κάτω και σήκωσε όλο το βάρος του ναι. Για αυτό έπρεπε όλοι να του βγάζουμε το καπέλο, ανεξάρτητα της τοποθέτησης μας στο δημοψήφισμα. Ο άνθρωπος έβαλε το συμφέρον του τόπου (όπως αυτός το έκρινε) πάνω από το ποσωπικό και κομματικό συμφέρον. Ποιον άλλο ξέρετε που έκαμε κάτι τέτοιο με τόσο μεγάλο κόστος;

Σταρχεία μου said...

Κίνα, Κούβα, Καμπότζη, Κύπρος. Λαλείτε;

Σταρχεία μου said...

Α! Εξίασα την Κορέα. Συχχωράτε μου.

Aceras Anthropophorum said...

Μέν απαντάς στον εαυτόν σου στ΄αρχεία μου τζαι ννα θυμώσει ο ψυχίατρος.

Anonymous said...

na tou stnsoume avdriavda.... nroas..

eixav desmevtoi stous parees tous tous amerikavous va forvisouv to sxedio tou kosmou, kai dev mporouse va kavei piso. As bkei o Xristofias kai as ferei sxedio opws to Annan mprosta stov kosmo, va deis ivta foustanella tha foresei o Anastasiadis kai n parea tou. Dkyo lepta tha givei kolokotrovis. Etsi kai alios tov exouv pou tov exouv tov kolokotrovi stolismevo sta somateia tous, evkolo va tov mimithei.

Anonymous said...

Τασσικέ, μην αφήνεις το μίσος να σου θολώνει την κρίση. Δεν έχω καμιά απολύτως αμφιβολία ότι αν βγει ο Χριστόφιας πρόεδρος και φέρει σχέδιο λύσης ο Αναστασιάδης θα τον στηρίξει 100%.

Σταρχεία μου said...

@ tassikos

Μήπως τους αμερικάνους εβόλεψεν τους παραπάνω έτσι; Είναι τούτον που λαλούν "άλλον μας εδείξαν τζαι άλλον μας εμπήξαν". Διότι κουμπάρε μου οι Αμερικάνοι ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ εδώ και πολλά χρόνια! Τζαι άμα σιαιρούμαστεν ότι εμποδίσαμεν τα σχέδια τους γινόμαστε ακόμα πιο γελοίοι.