16.11.07

Από την πρωτεύουσα της Κύπρου και τις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ (PART II)



Παρακολουθήστε την Αιμιλία μας να παρουσιάζει κεντρικό δελτίο προπαγάνδας του ΡΙΚ.

Στους τίτλους ειδήσεων προαναγγέλλετε ρεπορτάζ με τίτλο:

“H Νese Yasin καταγγέλλει στο ΡΙΚ ότι απειλείτε η ζωή της από το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΑΛΑΤ . Προδότη και Πόρνη την Φωνάζουν.”

Στον πρόλογο του ρεπορτάζ η Αιμιλία μας ενημερώνει για τις συγκλονιστικές καταγγελίες για την πνευματική τρομοκρατία που εξασκεί το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΑΛΑΤ.

Εντάξει Αιμιλία μου, εκαταλάβαμεν, ο ΤΑΛΑΤ εν κακός.

Και μετά το ρεπορτάζ το οποίο μιλά για τους εθνικιστές και για τον ΝΤΕΚΤΑΣ!!!!

19 comments:

Anonymous said...

Βάλτε και το γραμμα της Νese Yasin από το blog του Στρατή... όλο το κείμενο... και μετά λύστε μου και μιαν απορία: Σε ποιό δικαστήριο απευθύνθηκε για να κινήσει στους μισαλλόδοξους αγωγή; Και ποιοί είναι αυτοί; Είναι τον Ταλάτ που καταγγέλλει όπως μας λένε οι Ιδρυματικοί μας;

Μπππππεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Yiota said...

ma giati apokalesan porni thn nese?

Anonymous said...

Εξέχασαν να πουν ότι εκείνα τα φασιστοειδή που απειλούν τη Νεσιέ, εν αντίστοιχα των φασιστοειδών που από τις κερδίκες του ΑΠΟΕΛ κατεβαίνουν στο Λήδρα Πάλας και λιθοβολούν αυτοκίνητα Τουρκοκυπρίων.

Anonymous said...

@ yiota Επειδή έγραψε για τον έρωτα μιάς Τουρκοκύπριας και ενός Ελληνοκύπριου.

Εμείς πάμε πίσω νομίζεις; Εν ξοντώσαμε την ταινία Ακάμας του Πανίκκου Χρυσάνθου που μιλούσε για τον έρωτα του Ομερή και της Ροδούς;
Φυσικά οι δικοί μας στάθηκαν πάνω στις αναφορές τις ταινίας στον τυφλό εθνικισμό της εποχής για να την καταδικάσουν (ότι δηλαδή επαρουσιάσαν την ΕΟΚΑ με άσχημο τρόπο), και όχι πάνω στον "παράνομο έρωτα" του ζευγαριού αυτό καθ' εαυτό.
Παρ' όλα ταύτα η αντιμετώπιση της Ροδούς που τους Ελληνοκύπριους στο έργο ήταν παρόμοια με την αντιμετώπιση που τυγχάνει σήμερα η Νεσιέ: Η πουτάνα που επίεν με τους αλλόθρησκους

Anonymous said...

16 του Νοέμβρη σήμερα – Διεθνής Μέρα Ανεκτικότητας! (Ανεκτικότητα και δημοκρατικότητα είναι άκρως απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωστή λειτουργία ενός blog πολυσυλλεκτικού σαν κι αυτό όπου ο καθένας μας λαλεί τζιαι το ψιλό τζιαι το κοντό του)

Ανεκτικότητα στη διαφορετικότητα των ανθρώπων (φυλετική, εθνική, κοινωνική) και ανοχή της διαφορετικότητας των ιδεών και απόψεων που εκφράζουν οι άνθρωποι!

Και το ερώτημα εμού, ενός σκεπτόμενου πολίτη (όσο μου το επιτρέπουν οι γνώσεις, οι εμπειρίες και το μυαλό μου) είναι: “Ανεκτικότατα” πρέπει να επιδεικνύουμε και προς ιδέες και θέσεις που έχουν καταδικαστεί από τη συλλογική συνείδηση του κυπριακού λαού (όπως το πραξικόπημα) ή της ανθρωπότητας (π.χ. ο φασισμός) ή και σε ιδέες που υποθάλπουν και προάγουν το φασισμό όπως ο εθνικισμός και η ξενοφοβία;


34η Επέτειος της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου αύριο. Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία για το Πολυτεχνείο!

Anef_oriwn
16/11/2007 – 8:20 μ.μ

Anonymous said...

ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

Lexi_penitas said...

Αίσχος στο ΡΙΚ και τους πουλημένους συντάκτες του. Αφού ανακάλυψαν το θέμα μετά από 25 μέρες από τη μέρα που ο Στρατής το ανέβασε στο μπλογκ του, και τουλάχιστον 15 άλλα ιστολόγια το αναδημοσίευσαν, το χρησιμοποίησαν για φτηνή ξεφτιλισμένη εθνικιστική προπαγάνδα.

Ακριβώς για τον αντίθετο λόγο για το οποίο το δημοσιοποίησε η Νεσιέ και οι μπλόγκερς.

Ας δηλώσουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ποιοι μπλόγκερς είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούμε και να ανεβάσουμε διαδικτυακή ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς υπογραφή (petition) εναντίον της εθνικιστικής πολιτικής των γλοιωδών δηλωσιογράφων που πληρώνονται από το λαό και σπέρνουν το μίσος αντί τη συμφιλίωση. Ας κάνουμε τους εργολάβους της διαίρεσης να ιδρώσουν έστω και λίγο.

Αν βρεθούν αρκετοί, αναλαμβάνω τα πρακτικά ζητήματα.

Σταρχεία μου said...

@anef
16 του Νοέμβρη σήμερα – Διεθνής Μέρα Ανεκτικότητας!

Ένας φίλος λέει, ότι όποιο πρόβλημα δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, το κάνουμε Μέρα!

lexi_penitas εγώ συμφωνώ και πάλι.

Banana Republic Cyprus said...

Πέραν από αυτό που λέει ο Πένητας (μέσα μεγάλε), βλέπω και την υποκρισία μας ΓΕΝΙΚΑ σαν λαός.
Άμα βρεθεί κανένα πλάσμα που την ΤΚ κοινότητα να πει τίποτε εναντίων του κατοχικού καθεστώτος, λούνουμεν του ροδόσταμμα και το παρουσιάζουμε σαν να δικαιόνονται οι δικές μας -εξισου με τους γκρίζους λύκους εθνικιστικές- θέσεις. Τους δικούς μας όμως που μοιράζονται ακριβώς τις ίδιες ιδέες με την Νεσιέ (Χρυσάνθου, Παράσχος, Αγκαστινιώτης) προδότες τους ανεβάζουν προδότες τους κατεβάζουν οι δικοί μας. Η Αιμιλία Κενεδηκοβέζου εν άκουσε για τον πόλεμο στον Χρυσάνθου από το υπουργείο παιδείας της κυβρνησάρας που υποστηρίζει; Στον Αγκαστινιώτη που ήθελε να βγει στο ράδιο του ΡΙΚ να απαντήσει στα αίσχη που του καταλόγιζαν και ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ; Τούτη τη λογοκρισία εν την έχει ακουστά μάλλον η αρχιεθνικίστρια συντάκτρια του ΡΙΚ. Είμαστε τόσο υποκριτές σαν ράτσα... ότι σκατά κάμνουν "ποτζεί", τα ίδια σκατά καμνουμε και ποδά. Ο εθνικισμός μας αποτελεί τον λόγο ύπαρξης του εθνικισμού των απέναντι, και αντίστροφα. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει εθνικισμός στο ένα μέρος αν δεν υπήρχε και στο άλλο. Τόσο απλό το θέμα Αιμιλία Τατα-βέζου...

Unknown said...

Αγαπητέ Λεξιπένητα, μαζίν σου τζιαι εγιώ.

Aceras Anthropophorum said...

Προτείνω λέξιπένητα να συνεννοειθείς με τον Γιώργο στρατή που ανέλαβε την πρώτη πρωτοβουλία τζαι να φκάλετε ένα κείμενο που να αρνείται την instrumentalisation της δικής μας κραυγής από την εθνικιστική προπαγάνδα τζαι παραπληροφόρηση (δεν βρίσκει ο μεταφραστής μου την λέξη instrumentalisation, μετατροπή ανθρώπου σε εργαλείο λέει). Να κάμουμεν ένα κείμενο που υποστηρίζει καλλιτέχνες που επολεμηθήκαν που τα καθεστώτα τζαι τα εθνικιστικά στεγανά τζαι των δύο κοινοτήτων διότι ετολμήσαν να φανταστούν διακοινοτικόν έρωταν έστω τζαι στο μυθιστόρημαν.

Lexi_penitas said...

Ήδη βρεθήκαμε 5 (ρε onopordum το λίνκ σου δεν οδηγεί πουθενά). Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν και άλλοι. Θα συνεννοηθούμε και με το Στρατή. Πιστεύω ότι το κείμενο θα πρέπει να ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια της υπόθεσης Νεσιέ Γιασίν. Ισως με αφορμή αυτό θα πρέπει να καταγγέλλεται γενικότερα ο συστηματική δηλητηρίαση της συνείδησης των Ε/Κ μέσω αλλοίωσης των ειδήσεων που έχουν σχέση με τα κατεχόμενα.

Περιμένω από τους συντελεστές του μπλογκ απόψεις. Αγρινό, κοπέλια του Στραβάραλαντ και του Ομπιον, Ψυχία, Δρακούνα, Νικόλα, Νεκατωμένε, Ζοππόβορτε και οι άλλοι συμφωνείτε; Αν ναι ποιος αναλαμβάνει τι;

Επίσης, Γιώτα, Δασκαλούα, Μπανανιστανέ, Χελιδόνι, Αντώνυμους, Γρηγόρη, Πολίτη Πίττα, Ανόητε, Χωρικέ και οι άλλοι τι λέτε;

Μοναχους μονάχους εν τούτη μήπως ευκαιρία να ανοίξεις το μπλογκ σου;

Δαμαί μας θέλω. Να συνάξουμε σε μιαν εφτομαδα 1000 υπόγραφές τζιαι να τους τες τρίψουμεν μες τα μούτρα. Δαμέ υπογράφουν 50 πλάσματα υποστήριξη στους υποψήφιους τζιαι γίνεται θέμα στες εφημερίδ3ες τζιαι τα ράδια.

Αμα συνάξουμε τες υπογραφές να στείλουμε ανακοίνωση στες εφημερίδες τζιαι όποια εν τη δημοσιεύσει να την εκθέσουμε μέσα που ούλλα τα μπλογκ πουννα συμμετάσχουν. Να δούμε αν μεν ιδρώσουν.

the Idiot Mouflon said...

Count me in

Anonymous said...

Ασφαλώς και είμαι μέσα. Αρκετά να θυμώνουμε μόνοι μας. Ας θυμώσουμε όλοι μαζί!

Anonymous said...

Μέσα!!!!!

Σταρχεία μου said...

Λεξιπένητα δώσε σήμα. Τι πρέπει να κάνουμε;

Lexi_penitas said...

Γίναμε οκτώ και θα πληθύνουμε ακόμα παραπάνω. Όποιος έρθει καλοδεχούμενος.

Προτείνω να αναλάβει η μονάχους μονάχους να ετοιμάσει το κείμενο και να το στείλει στους ενδιαφερόμενους για παρατηρήσεις.

Μετά που θα συμφωνηθεί το τελικό κείμενο αναλαμβάνω να το ανεβάσω. Όλα τα ιστολόγια που θα συμμετέχουν θα πρέπει να κάνουν έντονη προβολή και επίσης να στείλουμε μαζικά e-mails σε φίλους και γνωστούς ζητώντας τους να υπογράψουν και να τα προωθήσουν.

Λοιπόν μονάχους μονάχους σου στέλλω τα e-mails των συντελεστών και θώρε δουλειά! Του μόνου που δεν έχω είναι του ονοπόρδουμ. Ας μας το στείλει στο yiannis_i@yahoo.co.uk

Lexi_penitas said...

Φίλοι, η μονάχουςΧ2 έστειλε το κείμενο για το petition σε όσους δήλωσαν ετοιμότητα να συμμετάσχουν μέσω των μπλογκ τους.

Πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε πολύ περισσότεροι από 8 που είμαστε τώρα. Μόνο έτσι εξάλλου θα έχει και επιτυχία το εγχείρημα.

Όσοι πιστοί προσέλθετε! Το petition θα ανεβεί σε δυο μέρες μετά που θα του γίνουν οι "διορθώσεις" βασισμένες στα σχόλια των συμμετασχόντων.

Νούλλη! Που είσαι αγόρι μου; Κοτζιαμ ΥΠΕΞ του Στραβάραλαντ

Anonymous said...

Μέσα.