21.2.08

Να ζήσετε

Αγαπητοί φιλελεύθεροι ευρωπαϊστές, πραγματιστές, μοντέρνοι bourgeois boehème που γνώρισα και εσυμπάθησα κουβεντιάζοντας σε αυτόν το blog,

Να σιαίρεσται τον Ττόμην σας τον ββού τζαι τον υπουργόν που θα σας επιβάλει, να σιαίρεσται την Κλαίρην Αγγελίδου, τους αγωνιστάς της Εόκα που εφύαν απο το στρατόπαιδον του Τάσσου τζαι σας αγαπήσαν σας εσάς τωρά μέχρι πρόσφατα προδόται του έθνους, να σιαίρεσται τους καλοήρους σας τζαι τες ελληνικές σας σημαίες τζαι τα κατηχητικά σας (μεν αγωνιάτε ο Χριστόφιας θα έχει πιο επείγοντα πράματα να κλείσει, έτσι τζαι αλιώς τζείνα θα κλείουν μόνα τους). Να σιαίρεσται την ελληνικήν σας ψυχήν τζαι να μεν την μοιραστείτε με κανέναν. Εγώ δεν σας την εζήτησα.

Την επόμενην φορά που θα μιλήσεται για υπέρβασην να μην περιμένετε ότι θα σας πιστέψω όσον ευκολόπιστος τζαι να είμαι. Λυπούμαι που μου εγελάσετε τζαι ενόμισα ότι ο Κασουλίδης εν κάτι άλλον.

Όποιος τζαι να φκεί, αυτές οι εκλογές με εκάμαν πολιτικά πιο σοφόν επιβεβαιώννοντας μου την ιδέαν που έκαμα για την κυπριακήν δεξιάν που τον τζαιρόν που είμουν 16.

Η Ελβετίδα φιλόσοφος mme De Stahl είπεν μιαν φοράν, "όσες ιδέες έχουμεν, ίσως τες έχουμεν που τον τζαιρόν που θα γινούμεν εφήβοι. Η μόνη διαφορά είναι ότι μετά οργανώννονται λλίον καλλύττερα". Merci που με εβοηθήσατε να οργανώσω καλλύττερα την ιδέαν μου για το τι εστί δεξιά.

Νικόλα, πείσε με ότι δεν σου εγελάσαν τζαι σέναν.

Με αγάπην από σην Κύπρο. Σε λλίγες μέρες φεύγω για τα ύσηχα βουνά μου που μόνον αλήθκειαν ξέρουν τζαι λαλούν.

Θέλω να ξεράσω, δεν αντέχω άλλον αυτήν την μπόχα που φκαίννει από τα βάθη του πεήντα.

7 comments:

gregoris said...

εμέναν φίλε ασέρα εν μου εγέλασεν ο κασουλίδης, αλλά εφλέρταρα αρχικά με το λευκό όταν είδα το δηκο να πηαίννει με τον χριστόφια
όσπου άκουσα τζιαι ανακάτσιασα που την μπόχα που έφκαλεν ο συναγερμός τζιαι τωρά είμαι σίουρος ότι πρέπει να στηριχτεί ο χριστόφιας ειδικά μετά την εκλογή του έτσι ώστε να προχωρήσει σε εκσυγχρονιστικές μεταρρυθμίσεις στην παιδεία

Anonymous said...

Την καλλύττερη κουβέντα εδκιάβασα την στον Πολίτη σήμερα:

«Ο Τάσσος τζιαι ο Λιλλήκας ψηφίζουν Χριστόφια, ο Αρχιεπίσκοπος ψηφίζει Κασουλίδη, εγώ ποιον να ψηφίσω;»

Με τες υγείες μας. Ότι πάθουμε εν που την κκελλέ μας.

Bananistanos said...

Γρηγόρη τη δήλωση Χριστόφια ότι ΔΕΝ θα καταργήσει τα θρησκευτικά την ακούσεται?

Ο Κας προσπαθεί να σιαμαλίσει την δεξιά με πατριωτικές μαλακίες που λίγη σημασία θα έχουν στη διακυβέρνηση του.

Ο Χριστόφιας απο την άλλη θέλει να ξανακάμει κυβέρνηση τον άνθρωπο που μας πρόδοσε στο Μπούργκενστοκ και να ξανακτίσει την κυβέρνηση του ΟΧΙ, της περιρέουσας, του απορριπτισμού τζε της διαπλοκής που όλοι σε αυτο το blog θέλαμε να φύγει.

Εννεν τοσο δύσκολη απόφαση νομίζω...

Anonymous said...

Acera,

h apanthsh mou ayrio ston POLITH

tha anarthso to idio keimeno edo ayrio to proi (den to exo se ayton ton ypologisth)

Thymamai ta email pou antallaksame.

Eksakoloutho na pisteyo osa sou eipa, alla mono gia mena.

Esy feygeis - emeis ti kanoume?

Nikolas

stalamatia said...

Η αλήθεια Ασερα είναι πως όποιος και να βγεί στο τέλος, είτε ψήφισε σωστά είτε λάθος πρόεδρο κάποιος,αυτοί θα τον λουστούν που ζουν εκεί.Παρόλο που έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις στο τέλος όμως στενοχωρέθηκα με αυτό που έγραψες[εσύ καλά φεύγεις αυτοί .ομως μένουν]τι να κάνουν να κόψουν το λαιμό τους? Πάντως η προτελευταία σου παράγραφος έδωκε μου μια γροθιά στο στομάχικαι ας μη μένω εκεί.

Anonymous said...

Με την αγωνία που είναι διάχυτη σε ολόκληρη την Κύπρο, ότι δηλαδή υπάρχει πιθανότητα και μάλιστα αρκετά ισχυρή να φάμε στην μάππα τον Κασουλίδη για Πρόεδρο μας για την επόμενη 5ετία, θέλω να ρωτήσω πολύ σοβαρά (κι ας μην τρέξουν τα φανατικά "προλεταριάκια" να πουν την άκομψες εξυπνάδες τους) αν στην περίπτωση αυτή, άξιζε πραγματικά τον κόπο να γίνει όλο αυτό το πολιτικό αλαλούμ, να φύγει το ΑΚΕΛ από την κυβέρνηση (που όπως αποδεικνύετε αυτή την βδομάδα και όχι από την προηγούμενη, δεν ήταν και τόσο κακή όσο παρουσιάστηκε), να χαλάσει μια συμμαχία κομμάτων που εκ των πραγμάτων βοηθούσε το λαό, έδινε εχέγγυα και κρατούσε τις ισορροπίες, και είχε όλες τις προοπτικές να συνεχίσει;
Ρωτώ, γιατί η ώρα που όλοι θα κριθούμε για τις πράξεις μας είναι κοντά. ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ βρέθηκαν και πάλι μαζί. Λογικά αφού όλοι αυτοί έχουν πάνω από 61%, θα πρέπει να εκλεγεί ο Χριστόφιας.
Θα είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Αν μας προκύψει Κασουλίδης, τι σκατά κάνουμε;
Φτου κι από την αρχή.
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι σήμερα η ώρα να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις.
Κι ελπίζω να μην χρειαστεί να τις κάνουμε από Δευτέρας.
Έκκληση λοιπόν σε όλους που δηλώνουν αποχές, λευκά και άκυρα, σε αυτούς που ψήφισαν Τάσσο την περ. Κυριακή να κάνουν δεύτερες και πιο σοβαρές σκέψεις.
Τώρα δεν είναι η ώρα για θυμούς και παράπονα.
Τώρα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά, πολύ σοβαρά ότι αν δεν ψηφίσουμε Χριστόφια θα μας προκύψει ο Κασουλίδης, ο Αναστασιάδης, ο Θεμιστοκλέους, ο Ττίμης και ο Χάσικος.
Όχι πάλε ρε παιδιά.
Για το όνομα του Θεού...

the Idiot Mouflon said...

βαλτέ αλλού...