13.2.08

Πολιτικά μαθηματικά

Η θέση του επιτελείου του Τάσσου σχετικά με τις συνεργασίες του 2ου γύρου έχει ως εξής:

ΤΑΣΣΟΣ + ΑΚΕΛ = ΘΕΜΙΤΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, κλπ, κλπ
ΤΑΣΣΟΣ + ΔΗΣΥ = ΘΕΜΙΤΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, κλπ, κλπ
ΑΚΕΛ + ΔΗΣΥ = ΑΘΕΜΙΤΟ, ΑΝΙΕΡΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ, κλπ, κλπ

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη λογική της
τρίτης εξίσωσης πιο πάνω; Η μεταβάτική ιδιότητα γιατί να μην ισχύει εδώ;

24 comments:

Anonymous said...

Είδες ψεύτην τζ' άδρωπον?

Ο Ανόητος said...

Μια τελευταία και μοναδική ελπίδα απέμεινε για να επανενωθεί αυτός ο τόπος και να μειωθεί η διαφθορά, η αυθαίρετη παντογνωσία και το αλάθητο των έχοντων και κατέχοντων. Να μην επανεκλεγεί ο μοναδικός Τάσσος της Κύπρου.

Είναι ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ. Αλλιώς διχοτόμηση. Ε μα γαμώτο, δεν θέλω διχοτόμηση. Η λογική του Σπουδαία τα Λάχανα είναι εγκληματικά αρρωστημένη. Όποιος έχει την υπομονή να διαβάσει για τα Σπουδαία τα Λάχανα μπορεί να κοιτάξει στο blog μου. Είναι πάρα πολλά. Και είναι μόνο η αρχή...του τέλους;

Anonymous said...

ΑΠΟΨΕ 21.30 RΙΚ-1
TASSOS PAPADOUPOULOS
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ

Oi apparon said...

Distixos kapoies efkairies, apla den ksanagirizoun piso... Akoma kai an i kakia apomoimisi (allos kineziki maimou) Makariasis parei ton monodromo gia tin (S)Trakka....

Banana Republic Cyprus said...

Ανώνυμε, ΔΕΝ ήταν η τελευταία συνέντευξη του πριν την επανεκλογή. Βλέπεις, στην Μπανανία μας υπάρχουν μπανάνες φυσικές και μπανάνες με... ορμόνες! Καλή ώρα ο ΑΝΤ1 που την Δευτέρα είχε καλεσμένο τον Κασουλίδη, την Τρίτη τον Χριστόφια και ψες τετάρτη είχε Αναστασιάδη, Κατσουρίδη και Συλλουρούδιν. Γιατί δεν κάλεσαν και τον Τάσσο; Μα φυσικά γιατί τον κανόνισαν... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Δηλαδή, να μιλήσει τελευταίος και να μην δικαιούνται οι άλλοι δύο αντίλογο! (Σάββατο απαγορεύονται οι προεκλογικές ομηλίες). Μπανανία με τα όλα της η Κύπρος. Αφρικάνικη Δημοκρατία όπως λέει κι ο Αναστασιάδης. Αλλά καλά να μας κάνουν... όσο δίνουμε τηλεθέαση στον κύριε Τσαλακό και στον κύριο Πολμηλορίδη, αυτά θα έχουμε...

Anonymous said...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤ1
TASSOS PAPADOUPOULOS
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ

Anonymous said...

Μία απορία: το σχέδιο Αννάν προέβλεπε αμοιβαία πληθυσμιακή οροφή 18% και για τα δύο συνιστώτα κράτη.
Ως ελληνοκύπριοι είστε υπέρ του ορισμού πλαφόν στους τ/κ (maximum 18% του πληθυσμού του ε/κ κράτους)?

Anonymous said...

Λέξη... επειδή εν στην Κύπρον που είμαστεν... το αρφάλιν της γης!

AXL said...

Ο τάσσος είναι Κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Άσχετοι ε άσχετοι.

Banana Republic Cyprus said...

Τασσος + ΑΚΕΛ = "ποτέ πια δεξιά"
Τάσσος + ΔΥΣΗ = "δεξιά ενωμένη ποτέ νικημένη"

ΑΚΕΛ + ΔΥΣΗ = ΕΛΠΙΔΑ στην Κύπρο, χωρίς " "

Anonymous said...

Δίκαιη κατανομή βαρών δεν έχει γινει ποτέ και ας ουρλιάζουν πολλοί ότι οι πρόσφυγες πήραν ήδη πολλά.

- Δώστε μας τα νεανικά μας χρόνια που δεν είχαμε στην Αμμόχωστο,

- Δώστε μας τους φίλους που χάσαμε είτε γιατί έπεσαν το ’74 είτε γιατί διασκορπίστηκαν σ’ όλα τα τα πλάτη και τα μήκη της γης και δεν μπορούμε να συναντούμε πια,

- Δώστε μας τις φωτογραφίες που είχαμε φυλαγμένες στα συρτάρια μας,

- Δώστε μας τα βιβλία μας, τις συλλογές γραμματοσήμων, τις παλιές μας πέννες, τις φωτογραφικές μηχανές, τις ζωγραφιές μας,

- Δώστε μας την χαρά να μπορούμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ να κολυμπούμε στο Αλάσια, την Χρυσή Ακτή, την Χάραυτη, το Τρικάζι, την Βοκολίδα, τον Δαυλόν, την Γιαλούσα, τον Άγιο Φίλον,

- Δώστε μας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την χαρά να ξαναπάμε, ελεύθερα στά μέρη που γεννηθήκαμε και ζήσαμε,

Και πάρτε ΟΛΑ τ’ άλλα.

Φτάννει πιά. Μήν αφήννετε άλλο τους θιασώτες της διχοτόμησης να μας κοροιδεύουν ότι τάχατες εργάζονται για μια σωστή λύση. Και μήν νομίζετε ότι αυτό το κάνουν γιατί εχουν κοντόφθαλμη πολιτική. Όλοι μπορούν να αντιλιφθούν ότι ο χρόνος δουλεύει ενάντια στα συμφέροντα της Κύπρου και των Κυπρίων. Όχι, το κάνουν συνειδητά γιατί έτσι τους βολεύει, έτσι θέλουν τα οικονομικά συμφέροντα απο τα οποία εξυπηρετούνται και οι ίδιοι.

Αφήστε τους να πάνε στο σπίτι τους.

Το μόνο ΟΧΙ που έπρεπε και πρέπει να λέει ο Κύπριος είναι ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ.

Και πρέπει να πεί πολλά ΝΑΙ στη σύντομη έναρξη ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΏΝ συνομιλιών για ΣΥΝΤΟΜΗ λύση.

Κανεί πιόν!

Seaviewer

Banana Republic Cyprus said...

Φίλε μου Σιβιούερ, είναι πραγματικά κρίμα που δεν μπορείς να χαρείς όλα όσα σου στερήθηκαν. Χωρίς καμία διάθεση να αστιέψω με τον πόνο σου... τουλάχιστον σας δίνουν τώρα αέρα... αν είναι κουπανιστός ή προεκλογικός ή ξέρω εγώ τι άλλο, κρίνετε το εσείς οι πρόσφυγες.

Aceras Anthropophorum said...

seaviewer θωρώ ότι εκολυμπήσαμεν στες ίδιες ακτές. Η ομορκιά τζαι η χαρά στην σκέψην μας εσκαλίστηκεν που τα ίδια νερά, που τους ίδιους κόκκους άμμου, που τα ίδια ψαρούθκια, γαριδούες, καραολούθκια, καουρούθκια που βουρούν μες τες θαλάσσιες κολύμπες τζαι μες την θάλασσαν. Κλαίω τζαι γω τα γραμματόσυμα μου. Ήταν το πρώτον πράμαν που ήταν δικόν μου, που το έκαμα με τον κόπον μου τζαι την υπομονήν μου.

Μακάρι εσύ τζαι γώ, τζαι ο κόσμος που εμπούχτισεν από "αντικατοχικόν" απορριπτισμόν να πέψει τους θεομπέχτες έσσω τους. Ελπίζω να είμασιν έστω τζαι ένας παραπάνω που τους διχοτομισάκηδες τζαι να ανοίξουμεν τον δρόμον για την επανένωσην.

Anonymous said...

@ aceras:

Αμήν τζιαι πότε! εστω τζι΄ένας παραπάνω.

Μονο τζαι μόνο που υπάρχουν αδρώποι σαν τζαι σένα το μαράζι μας γλυκανίσκει λλίον.

Εψάρεψες καμιά φορά δράτζαινες με το καμάτζι τζαι το γυαλλί που το Κωνστάντια ώς την Κάλα της Δερύνειας? Ή στη Βοκολίδα?

Ελπίζω και εύχομαι να σε συναντήσω σε τούτες τες θάλασσες.

Aceras Anthropophorum said...

Ακριβώς!! Μα είσαι μες την κκελλέν μου; Δεν νομίζω. Απλά νομίζω ότι ούλλα τα κοπελλούθκια που γέννησεν το Βαρώσιν, με τα ίδια πράματα εσιέρουνταν, στους ίδιους τόπους. Αυτά που τους λείπουν τωρά. Δράτζαιναν επάτησες καμιάν φοράν να δείς ίντα κρούζει;

Νομίζω ότι ο παπάς σου έξερεν τζαι εθκιάλεεν καλές παραλίες. Εμείς είχαμεν έναν λαντρόβερ, κατάλοιπον του 2ου παγκοσμίου πολέμου τζαι επααίνναμεν όπου είχεν άμμον τζαι οι άλλοι εβολούσαν. Τες Σιελώνες κοντά στον Απόστολον Ανδρέαν επήες καμιάν φορά;

MonachusX2 said...

seaviewr & Acera
Ζω εδώ και 25 χρόνια με ένα "συντοπίτη" σας που όσες μνήμες εκράτησεν ώς τα 11 του χρόνια, συντηρεί τες και περιγράφει τες σαν να ήταν μόλις εχτές. Τζαι ύστερα λαλούν οι άντρες εννεν ρομαντικοί τζαι ευαίσθητοι...

Anonymous said...

@ MonachusX2,

Είναι ο ρομαντισμός της παιδικής ηλικίας σε συνδυασμό ή παράλληλα με άλλη εποχή, πιο άδολη αχρημάτιστη και πάνω ανθρώπινη και γεμάτη φιλότιμο!

Anef_Oriwn
Πέμπτη 14/2/2008 – 7:13 μ.μ.

Anonymous said...

Παρασκευή 15/2/2008 – 8:01 π.μ.
Δεν ξέρω γιατί διεγράφη το πιο κάτω μήνυμα μου (ενόχλησε κάποιους ή ξεκίνησε η απαγόρευση για τις προεκλογικές συζητήσεις;), όμως το επαναφέρω!!!

(Πρώην;) Σύντροφε Anonymous,

Αφού μπήκα στο χορό των συζητήσεων (μαζί σου), θα συνεχίσω να τον χορεύω, παρ’ όλο που ίσως να έχουμε κουράσει άλλους επισκέπτες του blog με τα γραφόμενα μας.

Πολλά έχεις γράψει απευθυνόμενος σε μένα αλλά και άλλα γενικότερα. Εγώ θα σου απαντήσω εφ’ όλης της ύλης και θα σχολιάσω όλα όσα γράφεις (στη βάσει πολιτικών επιχειρημάτων και όσο πιο ήπια γίνεται), ξεκινώντας από κάποια μικρά και επιμέρους ζητήματα και προχωρώντας στα πιο σοβαρά:

1. Για αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας γύρω από τα nicknames (ψευδώνυμα) που χρησιμοποιούμε να πω τα εξής: Το δικό μου nick είναι σταθερά το Anef_Oriwn και όχι Anef_Orivn, (όπως έγραψες στο σημείωμα σου, προφανώς από λάθος ή από κεκτημένη ταχύτητα πατώντας το v για ω).
2. Το Anonymous που χρησιμοποιείς εσύ δεν είναι nick! Το χρησιμοποιούν και πολλοί άλλοι. (Και μη κάνεις τον έξυπνο γιατί ώρες ώρες μου φαίνεται ότι δεν ιμπόρεις να μοιράσεις σε δκυο γαάρους τ’ ασhερον!). Πότε όμως ανωνυμοποιήθηκες και απετάχθεις τα τόσα nicks που χρησιμοποιούσες; Δώσε επιτέλους ένα σταθερό nick στον εαυτό σου (για να κάνουμε και καλύτερα συζήτηση)– παρ’ όλο που πλέον σε αναγνωρίζουμε από την κακεντρέχεια και την εριστικότητα σου. (Όμως αφού είναι anef_simasias τα όσα γράφω γιατί ασχολείσαι μαζί τους;).
3. Γράφεις: “Πέρασες μήπως κι εσύ από κομματική σχολή στο Λομονόσοφ…” – Κι εσύ απ’ εκεί πέρασες και είσαι τόσο έξυπνος; Χάρηκα!!!
4. Σε συνέχεια των πιο πάνω και σε σχέση με τον τρόπο που κάνεις τις παρεμβάσεις σου εδώ μέσα, να επισημάνω ότι φράσεις του στυλ “έχασες …” εκφράζουν πιο πολύ παιδιάστικα παιχνιδάκια, πίκκα και ανωριμότητα, παρά πολιτική σκέψη και διάθεση για συζήτηση. Με το συνονθύλευμα το διαφορετικών θέσεων και απόψεων σου που κατά διαστήματα εκφράζεις (με κοινό παρονομαστή πάντα τον αντιακελισμό), κινούμενος από τα δεξιά μέχρι τα αριστερά και τούμπαλιν, επιδιώκεις να έχεις τον τελευταίο λόγο εν είδει αυτο-επιβεβαίωσης των αποφάσεων σου (κι αυτό δείγμα της ανασφάλειας σου) για στήριξη του Παπαδόπουλου.
5. Λαλείς: “Λέω κάποιες "βαρετές" λέξεις, εσύ τις λες με το γάντι. Έτσι σας εκατάντησε η πλύση εγκεφάλου. Να μιλάτε με το γάντι. Η πλήρης αστικοποίηση της εργατικής τάξης…” - Μήπως το να βρίζεις, να λαλείς ότι σου κατέβει στο κεφάλι (χωρίς συνοχή, χωρίς συγκροτημένη πολιτική σκέψη και επιχειρηματολογία), να πετάς κουβέντες που αντιφάσκουν μεταξύ τους (με σκοπό να κάνεις καρκασhαλλικκιν), να μετακινείσαι από “…ένα δεξιό κόμμα (ΑΚΕΛ)… ” (όπως το αποκαλείς) προς ένα δεξιότερο (ΔΗΚΟ, Παπαδόπουλος), όλ’ αυτά είναι κατ’ εσένα επαναστατικές πράξεις και ενέργειες (για υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης, για την οποία τόσο κόπτεσαι);
6. Μιλάς για “…πλήρη αστικοποίηση της εργατικής τάξης..”. Σκέφτηκες, διερωτήθηκες ή προβληματίστηκες καμιά φορά ότι τούτο μπορεί είναι αποτέλεσμα αντικειμενικών καταστάσεων (δηλ. της αλλαγής των κοινωνικοοικονομικών συνθηκών στην Κύπρο και της ανόδου του βιοτικού επιπέδου της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων γενικότερα συμπεριλαμβανομένων και των αριστερών – αυτοί λαλείς να έπρεπε να μείνουν πάντα φτωχοί και μίζεροι;), ενώ ο υποκειμενικός παράγοντας (δηλ. το κόμμα) παίζει δευτερεύοντα ρόλο; Σίγουρα θα μπορούσε (το Κόμμα) να κάνει πολύ περισσότερα προς την κατεύθυνση της διατήρησης του αριστερού χαρακτήρα του Κόμματος.
7. Σε συνέχεια των πιο πάνω: Είναι φυσιολογικό αφού η βάση του Κόμματος έχει διαφοροποιηθεί κοινωνικοοικονομικά, να έχει διαφοροποιηθεί (ιδεολογικά) και η συλλογική συνείδηση του Κόμματος. (Αν δεν το κατάλαβες αυτό, - γιατί δεν είσαι του Λομονόσοφ εσύ - θα στο εξηγήσω κάποια άλλη φορά).
8. Επίσης λαλείς μου: “Δεν πέρασε από το μυαλό σου ότι να ανήκω κι εγώ στο κόμμα σου…” – Όχι αγαπητό συντροφάκι (λέξη δικιά σου αυτή). Καθόλου δεν πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό μου και δεν φταίει το μυαλό μου ή το I.Q. μου γι’ αυτό! Ούτε πιστεύω ότι είχες καμιά φορά ουσιαστική σχέση με την Αριστερά. Ακουστά την έχεις. Και τούτο βγαίνει μέσα από τα γραφόμενα σου τα γεμάτα εμπάθεια και τυχάρπαστα ερωτήματα. Εσύ δεν κάνεις εποικοδομητική κριτική (όπως έχουμε υποχρέωση να κάνουμε όλοι οι αριστεροί), αλλά επιτίθεσαι στο ΑΚΕΛ έντονα ισοπεδωτικά και μηδενιστικά. Με τον τρόπο που εκφράζεσαι εγώ έχω βγάλει τα δικά μου συμπεράσματα. Ότι δηλ. είτε του επιτελείου του Παπαδόπουλου είσαι, ή βαλτός και λειτουργείς προβοκατόρικα σε μια (μάταιη) προσπάθεια σου (ως δήθεν Ακελικός) να δημιουργήσεις αρνητική εικόνα για το ΑΚΕΛ και τον Χριστόφια. Άξιος ο μισθός σου!
9. Ουδέποτε κατάλαβα πως ένας Αριστερός ή ένας που “Used to vote for AKEL” (όπως αυτοαποκαλείσαι), έστω και ως “Ξιπετσισμένος Hahahahaνούλης” και που κάνει κριτική δήθεν “Ex Aristeron”, συγχυσμένος όμως τι είναι στην ουσία Αριστερά και Δεξιά, εξ ου και το nick “Aristera ek dexion” (ζαβροδέξης δηλαδη), και ο οποίος θεωρεί ότι το ΑΚΕΛ δεν αγωνίζεται πια για την εργατική τάξη (δηλ. για κοινωνική δικαιοσύνη) και δεν εκπροσωπεί το λαϊκό κίνημα καταλήγει να επιλέγει δεξιούς (αστικούς) πολιτικούς σχηματισμούς και προεδρικούς υποψηφίους (αντί να κινηθεί αριστερότερα). Σίγουρα κι εδώ διακατέχεσαι από σύγχυση για το τι εστί κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα κι επίσης τι είναι διεθνικό και εθνικό. (Υποθέτω ότι θα συμμερίζεσαι και τη θέση του Προέδρου ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν έχουν λόγο για τη λύση του κυπριακού).
10. Ρωτάς εν είδει απορίας: “Το σχέδιο Αννάν προέβλεπε αμοιβαία πληθυσμιακή οροφή 18% και για τα δύο συνιστώτα κράτη.Ως ελληνοκύπριοι είστε υπέρ του ορισμού πλαφόν στους τ/κ (maximum 18% του πληθυσμού του ε/κ κράτους)?” - Δεν θα μπω σε συζητήσεις για το Σχέδιο Ανάν γιατί δεν έχω θαυματουργές ικανότητες για να κάνω νεκραναστάσεις!
11. Αν πράγματι είχες σχέση με την Αριστερά και το Λαϊκό Κίνημα και είχες την ευαισθησία των απλών ανθρώπων της Αριστεράς (αυτών που γεμίζουν τις αίθουσες στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Δημήτρη Χριστόφια), θα έβλεπες ότι η υποψηφιότητα Χριστόφια (που υπερψηφίστηκε από την βάση του ΑΚΕΛ όπως και η απόφαση για το ΟΧΙ – γιατί όμως εσείς οι του παπαδοπουλικού επιτελείου αναφέρεστε επιλεκτικά μόνο στη δεύτερη απόφαση;), έχει αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια, το κύρος και την περηφάνια ΟΛΩΝ των Αριστερών! (Για ρίξε κάνα βλέφαρο σε πλάνα και φωτογραφίες από συγκεντρώσεις για να δεις πόσο δυναμικά και μαζικά οι Ακελικοί έχουν αγκαλιάσει την υποψηφιότητα Χριστόφια).
12. Κλείνοντας θα πω το εξής: Αν πραγματικά είσαι και νοιώθεις (ακόμα) Αριστερός (και δεν μπαίνεις εδώ μέσα με συγκεκριμένους στόχους και σκοπούς), άσε κατά μέρος τις εμπάθειες και τους προβληματισμούς καθώς και τις συστάσεις για προσοχή “…στις ονειροκρίσεις...”, (ή τυχόν δικές σου ονειρώξεις) και συστρατεύτου κι εσύ μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των Αριστερών για εκλογή του Δημ. Χριστόφια στην Προεδρία. Όλα τ’ άλλα που λες είναι προφάσεις εν αμαρτίαις!
13. Οι δημοσκοπήσεις σίγουρα δείχνουν ένα ποσοστό 8-10% από τους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ να ψηφίζουν τον Παπαδόπουλο. Μεταξύ αυτών είναι και εθνικίζοντες “αριστεροί”, κακοφανισμενοι τζιαι μουγιασμένοι αλλά και πολλοί που καμία σχέση έχουν πια με τους εργαζόμενους. (Φυσικά υπάρχουν και ψηφοφόροι από άλλους πολιτικού χώρους που ψηφίζουν τον Χριστόφια).
14. Όσο για το ρητό σου “…Άμα ξυπνήσεις άουρος, θέλεις πολλή καιρό να συνέλθεις...”, στην ηλικία που είμαι (και η οποία υποδηλοί πολλές εμπειρίες και βιώματα από τη ζωή), να σε πληροφορήσω ότι ποτέ δεν ξυπνώ άουρος, γιατί ικανοποιούμαι με λιγότερο ύπνο!

Απολογούμαι για το μακρινάρι μου αλλά νομίζω ότι ήταν αναγκαίο για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Και ευχαριστώ όλους για την προσοχή σας.

Καλό σας βράδυ!

Anef_Oriwn
Πέμπτη 14/2/2008 – 11:02 μ.μ.

Noullis said...

@ anef:
"παρ’ όλο που ίσως να έχουμε κουράσει άλλους επισκέπτες του blog με τα γραφόμενα μας."

Aaate re... En anaggh na ta balleis se dyo topous to "sxolio" sou. Piyennete ebrete kana chat room, gamwta!

Anonymous said...

@ Noullis,

Άντεξε άλλο λλίον! Όπου τζιαι νάσαι ετελιωσαν τζιαι οι εκλογες, τζιαι ολοκληρωνεται και η “ιστορική” αποστολή του blog. Τζιαι εν σε αφήσουμεν στην ησυχία τζιαι στην μοναξιά σου!
(Όμως ήταν ανάγκη να σβήσεις και τα δύο “σχόλια”; Ούτε παπαδοπουλικός να ήσουν!).

Anef_Oriwn
Παρασκευή 15/2/2008 – 12:25 μ.μ.

Anonymous said...

Θερμή μέρα και ακόμα θερμότερες οι επόμενες. Επαναλαμβάνω την ευχή μου να γλυτώσει ο τόπος μας που την διχοτόμηση και να αφήσουμε τον Τ.Παπαδόπουλο να παει σπίτι του να χαρεί τα εγγόνια του πέρκει αφήσει και εμάς να χαρούμε όταν με το κάλο θα επανερχονται συνθήκες λύσης του προβλήματος μας. Και άμα θέλει αυτός που κρατά τα ηνία να φτάσει σε λύση, βρίσκει και το περιβόητο "σωστο περιεχόμενο".

@ aceras:-
- Εκρουσεν με δράτζαινα όταν ήμουν περίπου έντεκα χρονών κοντά στο Αλάσια. Το αντίδοτο που εχρησιμοποίησεν ο παπάς μου ήταν κουπανισμένο πράσινο τεράτσι πάνω στην πληγή. Είσιεν μιαν μεγάλη τερατσιάν άν θυμάσε λλίον παρακατω, κοντά στο σχολείο της Χρυσής Ακτής. Αλλον αντίδοτο είναι η αμμωνία τζαι αν δεν βρίσκεις τζιαμαί που είσαι, τότε κατούρα πάνω στην πλήγη!
Σιελώνες επήαινα πολυ συχνά όπως άλλωστε και σ' όλα τα παράλια και (όχι μόνο)της Καρπασίας που την ξέρω παδκιά παδκιά απο τις εβδομαδιαίες ψαρικές εξορμήσεις.

Ψάρεμα κουρκούνας με το καλάμι στο λούμα της Χάραυτης...?

Μακάρι....

stalamatia said...

seaviewer
Μαζί σου και γω, ο ουρανός ένας ένι αλλά εγώ θέλω να θωρώ το κομμάτι που εν που πάνω που το χωρκό μου.

stalamatia said...

milaz

Ο ομφαλλός της Γης είναι οι Δελφοί

Anonymous said...

Πίτσες μπλε... αμώ τα μαθηματικά σας.