17.2.08

Στο Ρυθμό του Γνωστού Άσματος!

Σας παραθέτω με μεγάλη συγκίνηση το χοτ χιτ του 2008!
Πάμε μαζί χτυπώντας παλαμάκια!

Κάθεται ο Λιλλήκας στη βεράντα
κι έχει τον Τασσούλη του κοντά.
Κλαίνε παρεούλα μια για πάντα
που μας την αδειάσαν την γωνιά!

Ο Λιλλήκας κλαίει παραπάνω
νιώθει πως πονάει αυτός διπλά,
γιατί η δουλειά του είναι πλέον
να σκουπίζει τις μύξες του μουττά.

Κάθεται ο Λιλλήκας στη βεράντα
κι έχει το σμιλίν του εκεί κοντά.
Έχει καταλάβει πως καριέρα
θα κάνει μόνο άμα μάθει να κεντά.

Άντε γειάαααααααα!!!

45 comments:

MonachusX2 said...

sms 1. I'm George Lillikas. I have to go home and I don't know why.

sms 2. Ήρτα τρίτος. Σπουδαία τα λάχανα.

Lexi_penitas said...

Πάμε πάρακάτω, όλοι παλαμακια...

Ερκεται ο Ομήρου τζ' ο Συλλούρης
κάθονται και κλαίν ολοί μαζί,
κλαίνε που εχασανε τη μάσα,
είδες η απληστία που οδηγει.

Πάμε γι' άλλα!!!

Banana Republic Cyprus said...

Άπαιχτη ως συνήθως η ψυχοταραμένη :)

iordanou said...

Κοπέλια, ή αναβίωση της τριμερούς θα έσιει ή κασουλίδη πρόεδρο..

μεν σούζετε τα πόθκια πριν καβαλλιτζιέψετε.

Ο Ανόητος said...

Διασώσαμε την αξιοπρέπεια του λαού μας. Πάμε για τη λύση, όποιος και να νικήσει. Ο λαός ψήφισε για λύση. Έφυγε ο Τάσσος. Έφυγε επιτέλους.Άντε γεια σας. Άντε γειά σας. Where is Mr. Lillikas?Where?

Έλατο Χελιδόνι said...

Πέρκι να νομίζετε οτι άτομα με έτσι "ικανότητες" οπως τον Λιλήκκα εννα πάν έσσω τους.
Εννάσιει χάζι αν πάει με τον Ιωάννη-Γιαννάκη τωρά, για να τους δώκει ούλλους γυρό.

Κομσομόλος said...

Που είναι οι "ανώνυμοι";;;

ΟΕΟ;;;

Anonymous said...

το κοντινό αποτέλεσμα (από ένα τρίτο κάθε υποψήφιος) της πρώτης Κυριακής των κυπριακών προεδρικών εκλογών δεν μπορεί να ερμηνευτεί ως ευθεία απόρριψη της γραμμής του Τ. Παπαδόπουλου στο Κυπριακό. Οποιος υποπέσει σε αυτό το λάθος θα έχει αγνοήσει ότι έχει πλέον δημιουργηθεί μία ικανή εκλογική μάζα που είναι έτοιμη να απορρίψει κάθε σχέδιο επανένωσης. Αυτή η δεξαμενή αποτελείται από τους «ντόπιους» του νοτίου τμήματος που δεν υπέστησαν άμεσα τα δεινά της προσφυγιάς συν τη νέα γενιά κάθε καταγωγής που δεν έζησε τα γεγονότα της περιόδου 1963-74. Αλλωστε είναι σαφές ότι μετά από 41 χρόνια αποξένωσης οι τ/κ ψήφισαν το 2004 «ναι» όχι επειδή επιθυμούν πραγματική επανένωση με τους «αδελφούς» τους ε/κ αλλά επειδή επιθυμούν να δρέψουν τα πλεονεκτήματα της άκοπης ένταξης τους στην Ε.Ε.

Υπό αυτό το πρίσμα και υπό την προϋπόθεση ότι το υποτελές τ/κ καθεστώς επιθυμεί για τον εαυτό του κάτι περισσότερο από την απλή «ταϊβανοποίηση» του, το έργο του νέου προέδρου στη διαπραγμάτευση για την εκπόνηση βιώσιμης λύσης κατέστη ευκολότερο χάρη ακριβώς στην πολιτεία του Τ. Παπαδόπουλου. Ο απερχόμενος πρόεδρος χρεώθηκε κατά την απόψή μου άδικα το δημοψηφίσμα (ως επιλεγείσα διαδικασία η αποτυχία της οποίας «απενοχοποίησε» την Τουρκία) ενώ όλοι γνωρίζουν καλά ότι υπήρξε τεράστια πίεση από Ελλάδα και Ευρώπη για να εκπληρωθεί το περίφημο «understanding». Ομως ήταν ο Τ. Παπαδόπουλος που λέγοντας «όχι» στο σχέδιο Αννάν διατήρησε το κόπυράϊτ του νομίμου κράτους-μέλους της Ε.Ε. ως προνόμιο της Κυπριακής Δημοκρατίας το οποίο σε συνδυασμό με την εισαγωγή του ευρώ παραμένει ένα ακατάμαχητο δέλεαρ για τους τ/κ και ένα σημαντικό διαπραγματευτικό κεφάλαιο για τον νέο πρόεδρο ο οποίος θα πρέπει να το αναλώσει συνετά.

Parrisia

Anonymous said...

Αγαπητή μου Παρρησία,

Εάν δεν ήσουν εσύ, τόσο προσωπικά εσύ στα κατά καιρούς σχόλια σου εδώ, όσο και οι ομοϊδεάτες σου που χειρίστηκαν την εκστρατεία Παπαδόπουλου, τότε ίσως να μην χρησιμοποιούσατε ως αιχμή του δόρατος της επικοινωνιακής πολιτικής σας το ΟΧΙ και την στρατηγική Τάσσου στο Κυπριακό. Ίσως να μην λέγατε "Σχέδιο Ανάν" τρεις φορές σε κάθε πρόταση. Ίσως να μην αποκαλούσατε τους άλλους υποψηφίους ως άτομα "μειωμένων αντιστάσεων" και ίσως να μην φωνάζατε καθημερινά ότι οι εκλογές είναι ένα "δεύτερο δημοψήφισμα".

Επειδή όμως τα κάνατε όλα αυτά, οι πιο πάνω διαπιστώσεις σου είναι (στην πιο ευνοϊκή για σένα περίπτωση) βλακίες. Αυτό λοιπόν τον τεράστιο πούτσο του 76% που ανεμίζατε με κάθε ευκαιρία από τον Απρίλη του 2004 νομίζοντας πως είναι ο δικός σας, σας έχει υποδείξει χθες το εκλογικό σώμα που να τον βάλετε.

Anonymous said...

Οπα ρε μεγάλε Ρίψασπι

πανηγυρίζεις ωσάν κερδίσατε με 10 πόντους διαφορά

Οσον για τις "βλακείες" που θεωρείς ότι λέω, κοντός ψαλμός αλληλούγια. Θα δούμε σύντομα αν η κρίσιμη εκλογική μάζα που περιγράφω θα ψηφίσει το σχέδιο που έχει έτοιμο ο Κασουλίδης και ο Χριστόφιας

Ιδωμεν
Π

Anonymous said...

Α... μιλάς για το σχέδιο που εκάμεν σε συνεργασία το ΑΚΕΛ μετο ΔΗΣΥ ενεν;

Τα διαπραγματευικά ατού που είχαμεν τα παραδώσαμε τα τελευταία 5 χρόνια, όποιος τζαι αν φκει πρέπει να σάσει ότι εκατάστρεψε ο Τάσσος πρώτα...

Lexi_penitas said...

Παρρησία, λές "Οποιος υποπέσει σε αυτό το λάθος θα έχει αγνοήσει ότι έχει πλέον δημιουργηθεί μία ικανή εκλογική μάζα που είναι έτοιμη να απορρίψει κάθε σχέδιο επανένωσης."

Οι μισοί από αυτούς σκορπίστικαν στους 4 ανέμους αμέσως μετά την επιβεβαίωση της ήττας. Είναι αυτοί που πάντα ακολουθούν το νικητή. Βρίσκονταν στο στρατόπεδο το Τάσσου μόνο και μόνο επειδή ήταν εξουσία.

Ο Συλλούρης ψάχνει το κόμμα του, ο Ομήρου βρίσκεται σε δεινή θέση, το ΔΗΚΟ θα συρρικνωθεί επικίνδυνα, ο Περδίκης εξανεμίστηκε. Το 31.79% του Τάσσου πέρασε στην ιστορία. Αν γίνονταν ξανά την επόμενη Κυριακή εκλογές με τους τρεις υποψήφιους δεν θα έπερνε ούτε 20%

Anonymous said...

Lexi-penita

για τον κόσμο μιλάω, όχι για τα κόμματα άρα μην την ψάχνεις έτσι. Η θέση του καθενός κυπρίου επάνω στο εθνικό θέμα διαπερνά οριζόντια το κομματικό φάσμα

Π

Anonymous said...

Ενα μηνυματάκι προς όλους τους ΑΚΕΛικους:

-ακόμη πιστεύετε τις μπούρδες-θεωρίες περί "ενός λαού"?
-στην ίδια θεωρία πίστεψαν και οι "αδελφοί" σας τ/κ και ψήφισαν ναι το 2004?

Π

Anonymous said...

-Ναι
-Εν μέρει ναι. Βλέπεις, όπως βλακώδες ήταν να νομίζετε ότι αυτοί που είπαν όχι στο δημοψήφισμα είπαν όχι γιατί είναι "έτοιμοι να απορρίψουν κάθε σχέδιο επανένωσης", το ίδιο βλακώδες είναι να νομίζετε ότι όλοι οι Τ/Κ σκέφτονται σαν να ήταν ένας.

Anonymous said...

Ρίψασπι

εάν πιστεύεις ότι οι τ/κ είπαν ναι επειδή θέλουν να ζησουν μαζι σου είσαι μαλλον μικρός στην ηλικια αρα και στο μυαλο

οι τ/κ ειπαν ναι γιατι θελουν να μπουνε στην ΕΕ, να βρουν δουελια στο νότο και να χρησιμοποιησουν όλες τις υπηρεσιες της ΚΔ δωρεάν

Π

Anonymous said...

Για διάβασε τι έγραψα και τι κατάλαβες, και μετά πες μας ποιος ειναι μικρός στο μυαλό...

Παρεμπιπτόντως, ήδη είναι πολίτες της ΚΔ και της ΕΕ, και ήδη απολαμβάνουν όλα όσα απολαμβάνει κάθε πολίτης της ΚΔ και της ΕΕ (με τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης απολαμβάνουν και μερικώς περισσότερα). Συνεπώς το επιχείρημα σου είναι για ακόμα μια φορά... βλακώδες.

Anonymous said...

"Παρεμπιπτόντως, ήδη είναι πολίτες της ΚΔ και της ΕΕ, και ήδη απολαμβάνουν όλα όσα απολαμβάνει κάθε πολίτης της ΚΔ και της ΕΕ"

Εκτος απο πιτσιρικας εισαι και ασχετος. Διαβαζω απο τη συνθηκη προσχωρησης της ΚΔ στην ΕΕ: "...με το κοινοτικό κεκτημένο ανεσταλμένο στα κατεχόμενα εδάφη"


Π

Σταρχεία μου said...

Παρρησία,
η ανάλυσή σου είναι η ίδια με αυτή που έκανε το επιτελείο του Τάσσου με αποτέλσμα το χθεσινό.
Αν ακόμα ελπίζεις ότι υπάρχει διαμορφωμένη άποψη από την οποία ο κυπριακός λαός δεν απομακρύνεται, τότε αναλύεις λάθος τα αποτελέσματα όχι μόνο αυτής αλλά και όλων των αναμετρήσεων.
Ο Κύπριος πάνω απ΄όλα εμπιστεύεται τον κομματικό του αρχηγό χωρίς να ζητά λεπτομέρειες. Αυτό έδειξαν κυρίως οι οπαδοί του ΑΚΕΛ στη Λεμεσό και του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία.
Το 76% τοις εκατό ήταν αποτέλεσμα της προπαγάνδας που συνυπεύθυνα έγινε από σχεδόν όλες μεριές και όχι πεποίθηση λόγω ιδίας μελέτης του θέματος από τον κάθε Κύπριο.
Η ελπίδα ότι το ΟΧΙ έχει παγιωθεί ήταν ψευδαίσθηση που χάθηκε ψες.

Anonymous said...

"Ο Κύπριος πάνω απ΄όλα εμπιστεύεται τον κομματικό του αρχηγό χωρίς να ζητά λεπτομέρειες. Αυτό έδειξαν κυρίως οι οπαδοί του ΑΚΕΛ στη Λεμεσό και του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία.
Το 76% τοις εκατό ήταν αποτέλεσμα της προπαγάνδας που συνυπεύθυνα έγινε από σχεδόν όλες μεριές και όχι πεποίθηση λόγω ιδίας μελέτης του θέματος από τον κάθε Κύπριο."

Δηλαδή η δύναμη των κομμάτων που στήριξαν Τασσο είναι 76%? Τότε γιατί δεν βγήκε ξανά?

Π

Anonymous said...

Πρέπει επειγόντως να αλλάξεις ψευδώνυμο γιατί μόνο με παρρησία δεν μας τα λες. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή...

Οι Τ/Κ μπορούν στα ελεύθερα εδάφη να εξασκούν όλα τα δικαιώματα του πολίτη της ΚΔ και της ΕΕ όπως μπορούν να το κάνουν και οπουδήποτε εντός της ΕΕ. Να διακινούνται, να εγκαθίστανται, να εργάζονται, να εμπορεύονται και να απολαμβάνουν όλες τις κρατικές παροχές.Ταυτόχρονα, στα κατεχόμενα εδάφη που λες με περηφάνεια (κύριε ελέησον...) ότι το κεκτημένο έχει ανασταλεί μπορούν να κατέχουν τα σπίτια των Ε/Κ, να αναπτύσσουν τη γη τους οικοδομικά και να καλλιεργούν τα προϊόντα που εμπορεύονται στο νότο. Το 'πιασες τώρα η εξακολουθείς να δυσκολεύεσαι; Το "αφέντες στο βορρά και συνέταιροι στο νότο" σου λέει κάτι; Είναι αυτό που απευχόταν ο Τάσσος και τώρα είναι πράξη.

zappa said...

giati tote eixe kai to akel mazi tou?

Anonymous said...

Ρίψασπι

το "αφέντες στο βορρά και συνέταιροι στο νότο" θα ήταν το αποτέλεσμα του σχεδίου Ανναν, διότι μικρέ, κανείς δεν πάει να ζήσει στο βορρά με τούρκο χωροφύλακα

Π

Anonymous said...

Και εν πάση περιπτώσει τι συζητάμε τωρα? Το ΑΚΕΛ στήριξε Παπαδόπουλο, το ΑΚΕΛ είπε Οχι στο σχεδιο Ανναν

Μόνον ο ΔΗΣΥ εκανε εκεινες τις ηλιθιες διαφημιστικές καταχωρησεις ("σε 6 μήνες στο Κατσικοχωρι, σε 12στην Ανω Ραχουλα,..." κλπ)

Π

Anonymous said...

Εγώ, καθότι τυγχάνω τύπος ρετρό, θα σας τραγουδίσω το (επίκαιρο) χιτ του '93. Πάμε.

#...Κάθεται ο Λιλλήκκας στην βεράντα
τζιαι έσhει τζιαι την κάλπην του
μπροστά,
τζιαι μετρά, ξανά-μετρά τους ψήφους
πέρκιμον του φκούν τα ποσοστά...#

Anonymous said...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Αφού θέλεις να Σχέδιο Ανάν συζητούμε στα επίπεδα σου, τότε Σχέδιο Ανάν πρέπει να ξεχάσουμε Σχέδιο Ανάν τη λογική και να προσποιούμαστε ότι δεν Σχέδιο Ανάν βλέπουμε τα προφανή, αλλά πιο σημαντικά να Σχέδιο Ανάν υποστηρίζουμε ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το Σχέδιο Ανάν, πράγμα που αποδείχθηκε πανηγυρικά ότι Σχέδιο Ανάν είναι παντελώς βλακώδες.

Anonymous said...

όχι ρε γαμώτο... εκτός από πιτσιρίκος, ο Ριψάσπιδας είναι και αυτιστικός...

Π

Σταρχεία μου said...

Για το 76% υπολόγισε όλα τα κόμματα εκτός του ΔΗΣΥ συν διαρροές λόγω ΕΥΡΩΚΟ και ΕΟΚΑ Β΄.

Εξάλλου αγαπητή μου Παρρησιάδα (σου έγραψε ένα ολόκληρο έργο ο Λουκιανός) πώς χειραγωγούνται οι ψηφοφόροι; Με το φόβο ή με το τάξιμο.

Το 2004 χειραγωγήθηκαν με ένα τόσο έντονο φόβο που υπήρξαν περισσότερες διαρροές από ότι συνήθως. Αυτό όμως δεν είναι φυσιολογικό. Η πίεση που ασκήθηκε τότε ήταν πρωτοφανής για τον 21ο αιώνα σε Ευρωπαϊκή χώρα. Εξου και στην Ε.Ε. κυρίως αυτό σχολιάστηκε. Αν ξαναέχουμε μεσαιωνικό ηγέτη στην Κύπρο, ίσως ξαναπάρουμε απόφαση με τον ίδιο τρόπο. Αλλά ελπίζω πως θα το αποφύγουμε.

the Idiot Mouflon said...

Η Παρρησία κλάνει πόρτους που δεν βρωμούν. Ξέρει πως και να περνούσε ο τΑΣΣΟΣ -σύμφωνα με τις δικές τους μετρήσεις -στάλωνε στο 48%.

Εκεί βρίσκεται η κρίσιμη εκλογική μάζα που αναφέρει και αν ήταν αυτό το ποσοστό ικανό ... τότε το πόσπασμα της ομοσπονδίας δεν θα το φύλαγαν για μετά τις εκλογές. Άμα πιστεύατε πως έχετε τα νούμερα κυρία Παρρησία... ας κατεβαίνατε με σύνθημα "ΟΧΙ στην Ομοσπονδία".

Αυτό που ενδιαφέρει τώρα είναι το πως ο σκληρός πυρήνας εκείνου του 48%, το 7-15% που συμπαρασύρει τους υπόλοιπους σε νοοτροπίες "τζείνοι ποτζεί, εμείς ποδά", "είμαστε η πλειοψηφία τζιαι ότι θέλουμε θα κάμνουμεν", "οι Τούρτζοι να πεθάνουν", θα αποδυναμωθεί και θα αποκτήσει πολιτική βαρύτητα ίση με εκείνη της πορδής.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια τέτοια προσπάθεια πρέπει να παίξουν οι νεότεροι γιατί Χριστόφιας και Κασουλίδης ήδη έδωσαν δείγματα γραφής που λένε ότι δεν είναι έτοιμοι... δεν κατέβασαν σπερμόσακους τζιαι μάχουνται να κλώσουν.

Σταρχεία μου said...

Μάλλον για κάποιους τελίωσαν τα επιχειρήματα και, καθότι πάντοτε αυτό συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, άρχισαν οι χαρακτηρισμοί.

Σταρχεία μου said...

Τα δικαιώματα οι Τ/κ τα απολαμβάνουν στη δική μας τη μεριά. Κάνε ένα γύρο πρώτα από το Αρχείο Πληθυσμού και μετά από το Γενικό Νοσοκομείο και θα το διαπιστώσεις αμέσως!

Anonymous said...

Αρκετά ψάρακες

Για τις προοπτικές του Κυπριακού και μία ψύχραιμη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, κάντε κλικ στο http://parrisia.blogspot.com/ αφού πρώτα περάσετε από το Προεδρικό για να γλύψετε το πέος του Tassos μήπως και δώσει το χρίσμα σε καποιον εκ των δύο υποψηφίων σας

Π

Anonymous said...

Π,

ευτυχώς που είσαι ώριμη κ έχεις επίπεδο τελικα... εν νομίζεις ότι εν καιρός να αφυπηρετήσεις με τον μάστρο σου;

Σταρχεία μου said...

Apokalypse tora!!!

Αχ Παρρησία, Πάρρησία,
γιάτι αγκρίζεσαί πολλά;
Πε του Τασσούλι εν πειράζει,
πε του Λιλλήκα γεια χαρά.

Μη μου σουφρώνεις το κωλούι,
μην δείχνεις τόσο πίκρισσα,
πίαινε κλάψε μάνισσιή σου,
μεν μας τα πρήζεις πιον ξανά.

Σταρχεία μου said...

Αντιγράφω από το βιογραφικό του ΤΕΩΣ (να γεμώννει το στόμα σου) προέδρου:

Ο κ. Τάσσος Παπαδόπουλος θεωρείται κλασικός κοινοβουλευτικός πολιτικός άντρας που πιστεύει στο διάλογο, την πειθώ και τη συναίνεση. Η ανάδειξή του στην προεδρία της Κύπρου σηματοδοτεί μια νέα εποχή, δεδομένης και της αναμενόμενης πλήρους ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πεπεισμένος ότι ήλθε η ώρα για επίλυση του πολιτικού προβλήματος της Κύπρου, είναι έτοιμος για διαπραγματεύσεις για λύση που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των κατοίκων του νησιού, ανεξάρτητα από εθνική καταγωγή και θρήσκευμα.


Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ,
ουχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,
ιχαχχαχαχαχαχαχα!

Anonymous said...

Προς απανταχού Ακελικούς...
Δεν σας συμφέρει καθόλου, μα καθόλου που έφυγε ο Τάσσος από τον πρώτο γύρο.
Δεν σας συμφέρει ακόμα να συνεχίζετε αυτό το βιολί της έπαρσης και μάλιστα να βρίζετε ή να κατηγορείτε την ΕΔΕΚ, τους Οικολόγους και το ΔΗΚΟ.
Εκτός κι αν το σχέδιο ήταν από την αρχή να βγει Πρόεδρος ο Κασουλίδης, οπόταν... με συγχωρείτε για την ενόχληση.

Anonymous said...

proletarie...
δεν αφήνεις τα ΟΕΟ για την άλλη Δευτέρα;
Αν θυμάμαι καλά, σε κάποιο ποστ σου, απαντώντας σε έναν Οικολόγο, αν δεν κάνω λάθος, είπες ότι ο λόγος που συνεργάστηκε το ΑΚΕΛ με τον Τάσσο ήταν για να φύγει ο ΔΗΣΥ από την εξουσία, σωστά;
Ε, λοιπόν, τώρα τι λες;
Ήρθε η ώρα του ΔΗΣΥ; Γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει, ο Κασουλίδης και ο Αναστασιάδης πίνουν νερό στο όνομα σας... Γιατί απλά ξέρουν ότι δεν χάνουν με τίποτε την προεδρία, εκεί που ήταν εντελώς χαμένοι.
Άτε, με τις υγείες μας και ο Θεός να μας φυλάει.
να ξέρεις όμως ότι αυτή την φορά, η ιστορία θα καταγράψει τις ευθύνες του ΑΚΕΛ για ότι συμβεί από εδώ και πέρα.
Ο Χριστόφιας ψες έπλεξε το μνημόνιο του Τάσσου. Σήμερα τους παρακαλά να τον ψηφίσουν.
Κι εσύ φωνάζεις ΟΕΟ.
Καλός προλετάριος είσαι!

Σταρχεία μου said...

Εγώ εν ψηφίζω δεύτερη Κυριακή. Το όνειρό μου να φύει η σωβινιστική χολέρα έγινε πραγματικότητα.
Μεν πολλοσιαίρεστε ότι εννα πέσουμε στα πόθκια σας τζιόλας. Έλεος με την αλαζονία. Λίην κουρτουνιάν τζαι έσσω σας.
Δική μου πρόβλεψη πάντως: Κασουλίδης. Αλλά μου είναι τελείως μα τελείως αδιάφορο. Έτσι για να μεν σιαίρουνται τα πογεμώσματα.

MonachusX2 said...

Μαζί σου Σταρχεία. Λέω να πάμε εκδρομή και όποιος θέλει ας βγει. Φτάνει που δεν είναι ο Τάσσος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΣΣΟΣ. ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΤΕ?????

gregoris said...

σωβινιστική χολέρα υπάρχει τζιαι στον συναγερμό
εν καταλαβαίνω πως μπορείτε να μένετε αδιάφοροι για τον 2ο γύρο
εξισώνετε χριστόφια τζιαι κασουλίδη την στιγμή που δεν έχουν τες ίδιες θέσεις σε θέματα ιστορίας τζιαι αντίληψης της πατρίδας τζιαι της κοινότητας
η λύση του κυπριακού δεν είναι η υπογραφή ενός συντάγματος είναι η δυνατότητα καθημερινής συμβίωσης τζιαι συνεργασίας μεταξύ ε/κ τζιαι τ/κ τζιαι με τοποθετήσεις όπως η κύπρος είναι ελληνική τούτον εν διασφαλίζεται

Anonymous said...

Σταρχείαμου & MonachusX2,

Δεν φαντάζομαι να σοβαρομιλάτε και να μην πάτε να ψηφίσετε Χριστόφια στο δεύτερο γύρο εξισώνοντας τον με τον Κασουλίδη! Τότε γιατί τον ψηφίσατε στο πρώτο γύρο (ήταν η επιλογή σας σε σχέση με τον Κασουλίδη);
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕΤ ΑΥΤΟ!
Απλά να πω ο Χριστόφιας έχει τα εχέγγυα για συνεννόηση με τους Τουρκοκυπρίους, για κοινωνικό κράτος και για εξάλειψη καταστάσεων ρατσιστικών, εθνικιστικών και ξενοφοβικών από την κυπριακή κοινωνία.

Anef_Oriwn
Τρίτη 19/2/2008 – 8:14 π.μ.

Σταρχεία μου said...

Κοπέλια,
πρώτον ποιος σας είπε ότι ψήφισα Χριστόφια;
Δεύτερον, αν διαβάσετε τις ανταποκρίσεις από τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία θα πάρετε μια πραγματικά αντικειμενική ανάλυση της κατάστασης (βλ. ας πούμε reuters), γιατί κατά τη γνώμη μου τζείνος πον έξω που το χορό μπορεί να ξέρει παραπάνω τραούθκια, αλλά εν αντικειμενικός.
Λοιπόν, όλοι μα όλοι μιλούν για καταψήφιση του σκληροπυρηνικού (hardliner) και νίκη της ελπίδας.
Που τζαμαί τζαι τζει εγώ επειδή βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα (Ευρωπαϊκή Πορεία vs κοινωνική διακυβέρνηση) και δεν ξέρω ποιο μας ωφελεί παραπάνω, ή πουννα πάω εκδρομή με τον monachusx2 ή πουννα ψηφίσω με κριτήριο, ποιος θα γλείψει λιόττερο.
Γιατί είναι ένα πολύ σοβαρό δίλημμα.
Ελπίζω να ξεκαθάρισα τη θέση μου.

Anonymous said...

i am george lillikas. 8a pshfisw xristofia and i know y. oloi oi upoloipoi pou 8a pshfisete to idio me mena, ton pittokopith, ton koulia k ton tasso u know y?

Anonymous said...

Ο κόσμος του ΔΗΚΟ δεν κάνει πισωγυρίσματα οπως άλλες ηγεσίες. Ο κόσμος του ΔΗΚΟ είναι περήφανος και βάζει πάνω απ'όλα το καλό του τόπου. Το καλό του τόπου αυτή τη δεδομένη στιγμή είναι η υποψηφιότητα Κασουλίδη.

stalamatia said...

Ο Λιλλήκας έρχετε ξανά
κάνε του μιαν αγκαλιά Δημήτρη
δωσε του και δυό σκαστά φιλιά
σ'αγαπάει κι' ήρθε να στο δείξει
μην είσαι λοιπόν πολύ σκληρός.