29.2.08

Perestroika?

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

28 Φεβρουαρίου, 2008.

Προς: Τηλεοπτικούς Συντάκτες

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 - ΡΙΚΕΝΑ

Την Κυριακή 2 Μαρτίου στο ΕΝΑ από τις 18.15-18.45 θα μεταδοθεί το ντοκιμαντέρ «Καλοκαιρινές Δικοινοτικές Κατασκηνώσεις 2006» αντί του προγράμματος «Αμύνεσθαι περί Πάτρης».

«Καλοκαιρινές Δικοινοτικές Κατασκηνώσεις 2006»

Σε διάφορες πολύπολιτισμικές κατασκηνώσεις του αναπτυξιακού προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών συναντιούνται Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι νέοι. Σκοπός των κατασκηνώσεων είναι να γνωριστούν οι νέοι μεταξύ τους και μέσα από την επικοινωνία τη συνεργασία τη δημιουργία και τη ψυχαγωγία να μάθουν να αποδέχονται ο ένας τον άλλο.

10 comments:

Demetris said...

Your shitting us comrade!
Next thing, Kareklas goes with an early retirement.

kyriakos said...

..πάντως πολύ καλή ιδέα..

θα στείλω Ε_μαιλ στο Δημήτρη να του το προτείνω

Demetris said...

Perimene - wasn't the above from Demetris?

Σταρχεία μου said...

Νούλη πάρε θέση γιατί δημιουργείς φρούδες ελπίδες. Εν αλήθκεια; Να χαρώ;

Σταρχεία μου said...

Εν αλήθκεια, εν αλήθκεια!!!!! Εν το πιστεύκω. Ουάου;. Εν κωλώνει πουθενά! Άτε να ταράξουμεν! Ειλικρινά, τζείνον το "αμύνεσθαι περί πάτρης εκάθετουν μου στο στομάσσι."

the Idiot Mouflon said...

Τζιαι την "ώρα της υπαίθρου" να έκαμνεν επέκταση προς αντικατάσταση του συγκεκριμένου προγράμματος... πάλε μπράβο θα του ελάλουν.

Antonis said...

Έτσι πρόγραμμαν μόνον στην ΥΕΝΝΕΔ είχαν επί δικτατορίας στην Ελλάδαν. Άκουα το εμβατήριον τζαι εσυκώννετουν μου η τρίχα. Το μόνον καλόν ότι αθθύμιζεν μας πόσον ππαθέτικ εν η ζωή των μόνιμων... Να δούμεν τί θα κάμνει ο Πέτρος Κωνσταντίνου τωρά...

Bananistanos said...

Ουάου, γιούπι, ζήτω!!!
επιτέλους η αλλαγή που όλοι περιμέναμε, ξεκινίσαμε με τη λογοκρισία τζε τον έλεγχο του ρικ...που δεφτέρας αντί δελτίον ειδήσεων θα βλέπουμε Λόλεκ και Μπόλεκ

autoexoristos said...

Όσο κι αν το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, πιστεύω ότι για λόγους αρχής και συνέπειας με όσα λέγαμε προεκλογικά για το ΡΙΚ πρέπει να διαφωνήσουμε με το τρόπο που έγινε η αντικατάσταση του προγράμματος.

Θα όφειλε η νέα κυβέρνηση αντί να δει το ΡΙΚ τσιφλίκι της που με τις "άνωθεν εντολές" αλλάζει προγράμματα με συνοπτικές διαδικασίες, να ενημέρωνε με επιστολή το ΡΙΚ και να καλούσε τη διεύθυνση του να εξηγήσει την σκοπιμότητα της εκπομπής και να αιτιολογήσει πως αυτή οδηγεί σε συνθήκες επανένωσης.

Τότε και μόνο τότε, μέσα από διαφανείς διαδικασίες και με σεβασμό στην ανεξαρτησία του ΡΙΚ, θα μπορούσε να δικαιολογηθεί η διακοπή του μιλιταριστικού προγράμματος.

Bananistanos said...

Που εχαθήκεται σύντροφοι?

Είδα το ντοκυμαντέρ εψές για να βεβαιωθώ και εδιαπίστωσα ότι παρ'ολίγο να είμουν και προταγωνιστής, θα συμμετείχα στη κατασκήνωση του CAFE αλλά τελικά δεν πήγα λόγω δουλειάς.