4.2.08

Singing for Democracy...



boomp3.com

29 comments:

Aceras Anthropophorum said...

Αν δεν είναι ανέκδοτο, εκόπηκεν η μουτσούνα μου εμέναν που θα τον ιψηφίσω.

Anonymous said...

Ahahahaha. Kalo!

Valentinos Kontoyiannis said...
This comment has been removed by the author.
Valentinos Kontoyiannis said...

in soviet cyprus you don't worship the president. the president worships YOU!!!

Bananistanos said...

Έλεος...

Ανήρ Πάφιος said...

"Ετίναξε την ανθισμενη αμυγδαλιά..."

Φαντάζομαι για πλάκα βγήκε το τραγούδι και όχι σοβαρα!

Demetris said...

YO! Respekt.
Jai prosegmenos stoihos: tin kypro na PINTWSEI. Oi ENWSEI - xekathari apostrofi apo ta dogmata tis enwsi jai tou eniaou kratous kai pliris stirixi stin omospondia. Kalo.
1000 fores kallytero pou to hip-hop tou papadopoulou.

I like big cheeks and I can not lie!

gregoris said...

πληροφοριακά έσιη τζιαρόν που εφκήκεν, έννεν για περιπέξιμον, έπαιξεν σε συγκεντρώσεις με ηλικιωμένους αλλά εν επροωθήθηκεν για ευνόητους λόγους, υπολογίζω έγινεν εθελοντικά που χορωδία σε αντίθεση με το ραπ του παπαδόπουλου που εγίνηκεν επί πληρωμή 2500 λίρες (για 5 ώρες δουλειά) τζιαι τζίνος που το έκαμεν έσιει φίλους του που τον εσιέσαν άγρια...

Aceras Anthropophorum said...

Ά ρε Γρηγόρη, να φανταστείς εσκέφτουμουν σε πριν να κάμω κλίκ. Εσκέφτουμουν την συζήτησην που άννοιξες εξ αριστερών επ ευκαιρίας της καθόδου των καλαμαράων αστέρων στες συναυλίες του Χριστόφια. Εσκέφτουμουν ότι αυτά τα τραούθκια είναι Λεμεσιανά πράματα τζαι υπέθετα ότι είναι δουλειές του Λεξιπένητα που εθκιάβασεν την κριτικήν σου τζαι εκίνησεν τα πράματα για κυπριακή δημιουργία τζαι ντόπιες παραγωγές.

Παρεπιπτώντος, λαϊκή δημιουργία για μέναν είναι να πιάννεις έτσι αθρώπους (που από ότι φαίνεται ξέρουν τζαι τραουδούν σωστά), τζαι αντί να τους σνομπάρεις, να δημιουργείς συνθήκες που σε 2 - 3 χρόνια να τους σούζουν τα ευαγγέλια τους τζαι να σου φκάλλουν πράματα που την ψυσιήν τους που να κάμνουν την κοινωνία να πάλλεται. Εννοείται ότι οι συνθήκες δεν είναι λίρες. Αλλοιώς καταλήγουμεν στες 2500 του Τάσσου.

gregoris said...

οι ντόπιες παραγωγές έχουν αξία που μόνες τους...εν ηξέρω ποιοι εκάμαν το τραούδιν αλλά έσιει πλάκα πάντως τζιαι μιαν γοητείαν που εν είχαν οι καλαμαράες αστέρες...
επί της ουσίας να συμφωνήσω με τον δημήτρη με την επισήμανση όμως του "πέρκιμον" πριν το "την πιντώσει" κάτι που μου αθθυμίζει την κουβένταν μιου παρέα ότι ψηφίζοντας χριστόφκια αγοράζουμεν ελπίδα (τζιαι όι κατά ανάγκην προοπτική)

Lexi_penitas said...

Χαχαχα, ρε Ασερα έκαμες με τζιαι εγέλασα τα εβλοημένα! Να σε πληροφορήσω ότι η μόνη μου συμβολή στη πολιτιστική ζωή της Λεμεσού είναι η προ αμνημονευτων χρόνων συμμετοχή μου (όντας καλοφωνάρης) στη χορωδία των κανταδόρων της ΕΔΟΝ Λεμεσού.

Πάντως μπορώ να ξεχωρήσω στο άσμα τη χαρακτηριστική φωνή τουλαχιστων ενός από τους τοτε συνχορωδούς μου.

Προσωπικά δεν το βρίσκω ούτε χυδαίο ούτε άσχετο. Σε ένα περιβάλλον όπου η περδικική, συλλουρική, αρχιεπισκοπική, τασσική και αλλες ρυπάνσεις κυριαρχούν, αυτό είναι απλώς ένα άκακο άκουσμα!

Anonymous said...

Άμα φκει ο Γριστόφκιας πρόεδρος εννά το χορεύκει ο κόσμος στην πλατεία Ηρώων κάθε καρναβάλια.

Demetris said...

Kapoios na to remixarei isws?
Jester akoueis?

Giorgio said...

E kamvei gamo tnv ratsa mou mesa gamw... e kamvei o a8ropos, me to zori ev givete... Epiev episkepsn stn A8nva priv 3 xrovia xrovia tze egrafav oi efnmerides "Movterva shieftalia...". He just doesn't fit the image.

Giorgio said...

E kamvei gamo tnv ratsa mou mesa gamw... e kamvei o a8ropos, me to zori ev givete... Epiev episkepsn stn A8nva priv 3 xrovia xrovia tze egrafav oi efnmerides "Movterva shieftalia...". He just doesn't fit the image.

Demetris said...

Monterna Shieftalia? Teppanyaki strwseis panna diladi me tsas wasabi jai kitromilo komposto svismena me metaxas 7astero jai ton keima - arnishios- deconstructed dipla poached se gala. Servirismena me salata pou fylla maitanou pou efouskosan mesa se KEO, me psillokomeno krommydaki fresko jai lio lemoni.

Dokimaste ta me xiro riesling i akoma kalytera me kala pagwmeno amontillado sherry.

Proairetiki polla xeropsimeni pitta.

Anonymous said...

anen dimokrates oi kommounistes tote o Tasos en o Perklis. i pio geloia ppoustioratsa stin evropi pou eksakolouthei na exei 30% kommounistes to megalitero dil kommounistiko komma stin evropi. tzie istera an sas poun oti eisasten kserotziefaloi garoi enna pareksigithite tziolas.

Anonymous said...

ma xorinne pou eftasamen. Gia na sothoume pou ton axristo pou mas evalan pano stin kkele mas enna enna prepei taxa mou na psifisoume ton axristo pou ton efkale.

kalittera na psifisw tin omonoia na pianei to protathlima gia ton epomeno eona tzie proedro ton outopo gia na men pw ton Tasso pou en poio geloios.

stalamatia said...

Ρε κοπέλια σοβαρευτείτε όι να σας φύουν τζιαι οι σίουροι.:P

Anonymous said...

tralala tralala tralala...

ethimithika tov kairo tns sobietikis enosis akouovtas touto to tragoudaki..

tralala tralala tralala....

gia va sobareftoume lew egw !

Anonymous said...

ΕΤΟΣ 51ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ: 15981 Τετάρτη, 7 Απριλίου 2004
Τυπώστε το άρθρο Στείλτε το με e-mail

Ο Χριστόφιας καθόρισε το τοπίο υπέρ του «ναι»
Ο καταλυτικός λόγος του Δημήτρη Χριστόφια έκλινε την πλάστιγγα υπέρ της αποδοχής του σχεδίου Ανάν στο Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ, που προχωρεί σε επισημοποίηση της απόφασής του τη Μεγάλη Παρασκευή σε επίπεδο Κεντρικής Επιτροπής και στις 14 Απριλίου σε επίπεδο παγκύπριας συνδιάσκεψης. Η συζήτηση στο Πολιτικό Γραφείο διήρκεσε 10 και πλέον ώρες. Αιχμή του δόρατος για τη θετική απόφαση ήταν η αξιολόγηση του διεθνολόγου Τουμάζου Τσιελεπή, που μετείχε και στη διαπραγμάτευση, με καταγραφή βελτιώσεων στο τελευταίο σχέδιο Ανάν.

Anonymous said...

Ακελάκια
να σας προτείνω να το φυλάξετε το τραγουδάκι σας, και όταν με το καλό καταλάβετε το λάθος σας, και μείνετε εκτός "προεδρικού", άσε που μπορεί να μείνετα και εκτός 2ου γύρου, να το κάνετε cd και να το πουλάτε πάνω σε αμαξούδι, έξω από το γήπεδο που παίζει η Ομόνοια, η Αλκή, η Σαλαμίνα, (στην ΑΕΛ μεν πάτε, περιμένει σας ο Αγαπίου) και ο Ορφέας...
Εκτός κι αν προτιμάτε να βάλετε τον Μίχο να τραγουδά "ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ..." τον Ενωτιάδη να τραγουδά "ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ..." και τον Δημητράκη να λέει "ΙΣΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ, ΑΛΟΠΩΣ, ΠΑPΑΤΡΙΧΑ, ΜΑΥΒΕ, PERHAPS, YES, NO, DA, NIET, HAYIR, EVET..." και να τους πάρετε όλους μαζί στη Eurovision...

Anonymous said...

Το ανέκδωτο που μπορεί να βκεί πρόεδρος ο Χριστόφκιας με τη στήριξη των πραξικοπηματιών, των φασίστων, των βρωμοδεξιών κτλ. κτλ. ή ο Κασουλίδης με τη ψήφον των κομμούνων, των κότσιηνων, των παλιόρωσσων κοκ., κοκ, ξέρετε το? Ε, λοιπόν να χαίρεστε την αριστερότητα σας κοπέλια. Εμείς σύμπραξη με αυτούς που μια ζωήν κυνηγούν τους αριστερούς, δεν πρόκειται να κάμουμε. Να μας αφήσετε ήσυχους, άμα έρθουν βουλευτικές μπορεί (μπορεί...) να ξαναψηφίσουμε ΑΚΕΛ. Τωρά έχουμε να παλέψουμε με τον Αναστασιάδη, τον καινούργιο φίλο του Χριστόφκια και του Άντρου Κυπριανού.
Εμείς "ξηπαρεού..." Τάσσο μάνα μου, Τάσσο... Σίγουρα πράματα, όχι να βάλουμε τον Αναστασιάδη στο Προεδρικό, γιατί έτσι αποφάσισε ο Άντρος Κυπριανού, επειδή θέλει να μειώσει τον Χριστόφκια και να πάει εκείνος ΓΓ του ΑΚΕΛ...
Εμάς δεν μας πείθετε... ΄Οπως και πολλύς άλλους ΑΚΕΛικούς...

Anonymous said...

ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΡΗΤΑ..

Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΑΛΕΝ.. "Ο ΘΕΟΣ ΕΔΩΚΕΝ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΥΜΠΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΗΞΙΛΥΨΕΙ..."

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΦΕΤΟΣ) ΕΝ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΩΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ...

ΑΜΑ ΔΩΚΕΙ ΠΟΥ ΤΖΕΙΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...

ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟΝ Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩΡΕΝ ΤΖΙΑΙ ΕΤΡΑΒΑΝ ΤΖΙΑΙ ΤΡΙΖΟΚΟΛΟΚΑΝ

"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ", ΡΩΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΕΚ. ΑΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΚΕΛΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ???

Anonymous said...

Ρε gregori, να σε ρωτήσω και να μου πεις ειλικρινά. Όσο πιο ειλικρινά μπορείς, όχ όσον ειλικρινής εν ο Άντρος ο Κυπριανού, λλίον περίτου...
Αν τούτον το τραγούδι με το μαύρον του το χάλι, εφκάλλαν το για τον Τάσσο θα το έβρισκες συμπαθητικό;
Πε μου να χαρείς, γιατί ούλλοι εσείς οι ΑΚΕΛικοί εν να μας πελλάνετε... Τέθκιαν τηλεκατεύθυνση ρε γα.... δεν την επερίμενα...
Ούτε μαριωνέττες να είσαστεν. Ζήτω ο Τάσσος, ζήτω εσείς. Ζήτω ο Βασιλείου, ζήτω εσείς. Ζήτω ο Κυπριανού, ζήτω εσείς. Κάτω ο Τάσσος, κάτω εσείς. Κάτω ο Βασιλείου, Κάτω ο Τάσσος, κάτω εσείς. Κάτω ο Κυπριανού, Κάτω ο Τάσσος, κάτω εσείς.
Αμαν ρε παιθκιά. Πόσο πολύ μετρά η γνώμη σας μεσ' τούτον κόμμαν επιτέλους????

Anonymous said...

@ Used to vote for AKEL,
(ούτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο στα ελληνικά δεν μπόρεσες να δώσεις στον εαυτούλη σου),
Λαλείς μας: “Εμάς δεν μας πείθετε... ΄Οπως και πολλούς άλλους ΑΚΕΛικούς...” – Αν είσαι ‘σου Ακελικός, εγώ τότε είμαι εξωγήινος! Βαλτός είσαι και δουλεύεις προβοκατόρικα ή/και συνδύασες τις προσωπικές σου αντιπάθειες (και τα συμφέροντα σου) με τις πολιτικές σου επιλογές! Φαίνεται από την εμπάθεια σου για τον Χριστόφια και τον Άντρο τον Κυπριανού! Αμφιβάλλω αν έχεις περάσει καν έξω από σύλλογο της Αριστεράς.

Anef_Oriwn
Τρίτη 12/2/2008 – 5:46 μ.μ.

Bananistanos said...

@ Ανονυμους

Εθύμισες μου τον Τάσο

Οχι στη Ζυρίχη, όσπου του εδώκαν υπουργείο

Καρακιόζης ο Κυπριανου, όσπου του επαράδωσε το δηκο

Χολέρα το ακέλ τζε ο κομμουνισμός, όσπου τον εβκάλαν πρόδεδρο,


Αύριο αν έρτει κανένα σχέδιο Αναν 6που κάμνει την προεδρία ισόβια και κληρονομική, θα το ψηφίσει με τα 20του..


@ used to...

μάθε τη σχέση Τάσου -Ακελ που το 55 ως το 2002 πριν να μιλας για σύμπραξη με τζείνους που κυνιγούν τους αριστερούς

Τι σας έκαμεν ο αναστασιάδης τζε δεν τον χονεύκεται? Εν επειδί δεν τα φκάλλεται πέρα μαζί του?

Anonymous said...

Λαϊκέ Τσιόφτατζιη
(που νομίζεις ότι είσαι τζιαι ποιητής, στράβαρα σου),
Δκυο άλλες παροιμίες εν να σου πω εγιώ τζιαι βαλ’ τες καλά στο νου σου (που νομίζεις πως ο Παπαδόπουλο εν να φκει σίουρα Πρόεδρος):

1.“Μεν σούζεις τα ποδκια σου πριν καβαλλιτζιέψεις”.
2. “Μιάλο βούκκον βάλε, μιάλον λόον μεν πεις”.

Λαλείς μας (κλαμουρισμένα): “…ΑΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΚΕΛΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ???” - Ρε κοπελλουθκια μα πότε εν να ενηλικιωθείτε; Ο Γιατρός εγίνηκεν 85 χρονών τζιαι τραβά σας που την μούττην τζιαι που το ‘φτιν ακόμα; Επειδή εν εκαΐλισεν το ΑΚΕΛ να τον ψηφίσει για Πρόεδρο (τον καρό εκεινο) παίρνει την εκδίκηση του τώρα; Έτσι εν που κάμνετε πολιτική στο “σοσιαλιστικό σας κόμμα”; Να ζήσετε και να το χαίρεστε!

Anef_Oriwn
Τρίτη 12/2/2008 – 6:17 μ.μ.

Anonymous said...

@ Bananistanos,

Λαλείς, μάλλον ρωτάς: “Τι σας έκαμεν ο αναστασιάδης τζε δεν τον χονεύκεται?” – Επερίπαιζεν τον Ομήρου ότι εν να τον φκάλει Πρόεδρο στες προηγούμενες Προεδρικές εκλογές! Εν τον έχει χώνεψη!

Anef_Oriwn
Τρίτη 12/2/2008 – 6:26 μ.μ.