20.2.08

SKATA-FATA

Den einai efkolo na allaxeis otan halaseis entelws

boomp3.com

6 comments:

Anonymous said...

"Δημήτρη Χριστόφια θα υποστηρίξει το Δημοκρατικό Κόμμα στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής. Η απόφαση λήφθηκε στο επίπεδο της Κεντρικής Επιτροπής μετά από μυστική ψηφοφορία...Το ΔΗΚΟ εξασφάλισε σημαντικό μερίδιο στην εξουσία, τρία υπουργεία, την προεδρία της Βουλής και ενισχυμένο ρόλο για τον Τάσσο Παπαδόπουλο στη διαχείριση του Κυπριακού."

Πηγη:Φιλελεύθερος

Που τα σκατά στα κότσιρα

Έλατο Χελιδόνι said...

Ελπίζω ναν πουντούντα προεκλογικά αστεία! Όπως τζίνο του Ιωάννη-Γιαννάκη για την επιχορήγηση για τα σπίθκια.

Εν παράξενο το χιούμορ των πολιτικών άμαν έσηει εκλογές. Λαλούν τα ανέκδοτα τους εκατό φορές με πλήρη σοβαρότητα στην εξτρατεία. Μετά μόνο σε περίπτωση που εκλεγούν γελούν μέστα μούτρα σου τζιαι λαλούν σου "Ε έκαμα αστείο...έν ηταν καλό?" Τζιαι ούλλοι γελούμεν μετα. Τόσο πολλά που μας έρκεται να κλάψουμε

MonachusX2 said...

Το σημαντικό είναι ότι έφυε ο Τάσσος που το προεδρικό. Τώρα, αν πάρει 3 υπουργεία ο Κάρογιαν και μια προεδρία της Βουλής, χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Εκείνο όμως που άκουσα εχτές και μου φάνηκε ανέκδοτο, αλλά φαίνεται πως δεν ήταν, είναι "ο ενισχυμένος ρόλος για τον Τάσσο Παπαδόπουλο στη διαχείριση του Κυπριακού."
Αυτό είναι για κλάματα εκτός κι αν είναι προπέτασμα καπνού. Μεγάλη πουτάνα η πολιτική, τελικά,

Demetris said...

To na piasei o Karogian 3 ypourgeia - jai o Giannakis allo 1-2- thewreite to 'hestike i forada st' alwni'?
Kai en en propetasam kapnou o rolos tou grande negotiator. En na to ehoume panw stin kelle mas na proetoimazei eswteriki antipolitefsi jai delfinous.
En etsi pou apenohopoiiye jai anagiwnete i aristera? Se synergasia me ilithious loosers? Me houftala? Me to status quo tis demosias ypiresias?

Ate olan kanei!

Poutso Kai Xylo!

MonachusX2 said...

Θέλω να πω, Δημήτρη και μην συγχίζεσαι, είναι πως τα υπουργεία, έτσι κι αλλιώς θα τα παίρναν και από τον Κασουλίδη. Με ενοχλεί η σχέση που θα έχει ο "εθνάρχης" με το κυπριακό. Γι' αυτό τον λόγο δεν θα ξαναψηφίσω Τάσσο.

Demetris said...

Nai re itan na epianan ypex pou ton kasoulidi!
Ase pou olos o ntoros peri aristeras, kinmatos ktl katareei me tin epivoli archiepiskopikou ypourgou paideias - ean alithevoun i plirofories.